Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oo çok iyiymiş ücreti ne güzel biz de istanbulda bulabiliriz inşallah hem hastane iyi olsun hem doktor iyi olsun diyoruz ama 1000 ₺ geçmesin diyoruz

Ewet canim doktor cok onemlli.insallh uygun fiya ve iyi doktor Bulursunx

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi geceler,uzun süredir girmiyordum foruma uçmuş gitmiş,1 hafta boyunca şehir dışındaydım hava değişikliği iyi geldi.Bu hafta eşim sperm testi vermişti,baya umutluyduk açıkcası bi sürü ilaç vs kullanmıştık ama sonuçları alınca çok üzüldük Hareketlilik ve morfoloji daha da düşmüş,üroloji ve kadın doğum dr ile görüştük,ikisi de önce aşılama olmazsa tüp deneyin dedi.Ben de araştırma yapmaya başladım görüştüğüm heryer hareketlilik çok az boşuna aşılamaya para vermeyin tüp düşünün dedi,kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum,nolur bana fikir verin:44:

merhaba canim degerleriniz dusmus demissin ama kac olmus - birde ameliyat olali ne kadar oldu ? bunlari yazarsan fikir verebiliriz .. yinede umudunuz kaybetme hic ummadigin anda zamanda hayirli haberler gelir Insallah ..

herşey kader kıset canım.inşallah bu hasret son bulacak tatlım ay çok heyecanlı kııı ben bile heyecanlandım kim bilir sen nasıl heyecanlısın.her şey çok çok güzel olacak inanıyorum tatlım...

nasıl yazdıracağım onu bilmiyorum

çift taraflı oldu.13 aralık 2013 te oldu. 4 ay dolacak.ama değerleri yükseldi.
doktorlar sitesinden mail atmış eşim doğal yoldan gebelik oranı yüksek demiş.:18:

ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz nasıl canım paylaşırsan yardımcı olabiliriz...inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım...

Son düzenleme:
41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __4

jonguil__10

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__12

Littlebirdie__6

Kizlar 2 tane kldi..

Hangi hastanede oldu peki ? Devlet hastanesi de olur tabiki ama iyi,tecrübeli bir doktora denk gelmek lazım şimdi işte onu araştırıyorum.. Canım bizim morfoloji ve ileri hareketlide sıkıntı var,sizde o değerlerde düzelme oldu mu ?

rize araştırma devlet hastanesi canım....evet devlet ya da özel fark etmiyor bence önemli olan işin ehli bir doktor bulmak biz çok araştırma yaptık ilk önce gerçekten varikosel ameliyatı olmalı mıyız diye daha sonra doktor araştırması yaptık allaha şükür doktorumuz çok iyi çıktı...

ameliyat öncesi 4 test yaptırmştık iki testte morfoloji ve ileri hızlı sıfırdı canım diğer testtlerde de ileri hızlı:% 5 falandı.ameliyat sonrası 6.ay ve 9.ay test yaptırdık,6.ay testinde ileri hızlı:%5,,morfolıji(WHO):%33 oldu,9.ay testinde ileri hızlı:%25,morfoloji:%70, krugere göre:6 oldu canım

Şu ameliyattan sonraki test değerleri bize göre o kadar iyi ki maşallah valla allah bize de nasip etsin bu değerleri görmeyi :) içim umut doldu sayende çok sağol

Şu ameliyattan sonraki test değerleri bize göre o kadar iyi ki maşallah valla allah bize de nasip etsin bu değerleri görmeyi :) içim umut doldu sayende çok sağol

valla canım bu kadar artış olacağını sanmıyordum ama ameliyat % 100 başarı sağladdı bizde bütün değerler normal değerlerin stüne çıktı canım sayımız 40 milyondan 178 milyona konsantrasyon ml de 11 milyondan 90 milyona çıktı ne bilim her türlü değerlerde artış var canım.ileri derecede varikosel vardı zaten tek sorun varikosel kalınca olduk ameliyat ama henüz bebek yok ameliyat öncesi değerlere göre aşılama bile olmuyordu şuan normal yolla gebelik olur bekleyin diyor doktorumuz...

Maşallah değerlerinize olur tabi daha da mı olmasın :) rabbim cümlemize nasip etsin inşallah tez vakitte

Maşallah değerlerinize olur tabi daha da mı olmasın :) rabbim cümlemize nasip etsin inşallah tez vakitte

amin canım kaç yıldır olmayınca hala olmayacak gibi hissediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. inş hakkınızda ne ise hayırlı o olur tatlım ameliyatsa ameliyat değilse hakkımızda hayırlısı buymuş dersiniz her şeyde hayır aramak lazım canım.....

ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz nasıl canım paylaşırsan yardımcı olabiliriz...inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım...

ameliyattan 3 ay sonraki tahlil sonuçları

sperm konsantrasyonu:38,6
toplam sperm :115,8
hareketli sperm kons :14,4
fonk.sperm kons: 3,6
morfoloji : 21,7
sperm hareket indeksi : 28
ileri hızlı hareketli : 3,4
ileri yavaş hareketli :18,9
yerinde har. sperm:15
hareketsizlik : 62,7
ortalama hız :7

bu son yaptıdığımız tahlil..
önceki tahlilde morfoloji % 26 idi diğer değerler düşüktü.
nasıl sizce yeterli mi ?
proxeed plus önermiş doktor.eşim alacak bugün kullanmaya başlayacak.
inşaallah düzelir..:18::18:

ameliyatın 3 ayı bu kadar artış olduysa 6.ay çok daha iyi artış olur canım...bizim de morfoloji ve ileri hız sorunumuz vardı şükür düzeldi canım.tam artış 6.ay oluyor zaten

bence degerleriniz iyi .. morfoloide cok kotu degil hizinizda cok kotu degil ..daha az olmus ameliyat olali bizim ameliyattan 5 ay sonra ileri hizli 0 dan % 30 a cikmisti ama bizim sayimiz daha dusuk .. hayirlisi olsun bence bu degerlerle bile hamile kalabilirsin ..sayiniz normal cunku hatta minimum dgeger 15 milyon sizinki 2 katindan da cok .. insallah canim sen yinede yumurtlama gunlerine dikkat et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…