Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __4

jonguil__8

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__10

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 YILLIK EVLİYİM EŞİM VARİKOSEL AMELİYETI OLDU.DEĞERLERİ YÜKSELDİ.
AMA BİRAZ DÜŞÜKLÜK VAR YİNEDE MERYEM SURESİNI BENİM İÇİNDE OKURMUSUNUZ ?

Tmm cnm.ama sirayla arkaslara okuyoruz.sen de okursun kctane okudugunu soylersin ekleriz okuunnlar arasina.

2 YILLIK EVLİYİM EŞİM VARİKOSEL AMELİYETI OLDU.DEĞERLERİ YÜKSELDİ.
AMA BİRAZ DÜŞÜKLÜK VAR YİNEDE MERYEM SURESİNI BENİM İÇİNDE OKURMUSUNUZ ?

Kaç ay oldu ameliyat olalı canım? tatlım yaptığımız dua yı bir birimize okuyoruz sıradaki arkadaşa okuyoruz hep birlikte 41 tane okuyunca diğerine geçiyoruz listeye adını yazdır delinefsim arkadaşımız bakıyor...

kızlar benim için okumaya başlamışsınız hatta neredeyse bitirmişsiniz bile.allah hepinizden razı olsun.çok çok saolun.
bu sıralar çok farklı sıkıntılar yaşıyorum. tam bitti diyorum başka bir şey çıkıyor canımı sıkacak.allaha şükür ufak tefek sorunlar ama galiba benim bu günlerde mutsuz olasım var bilemiyorum.inşallah rabbim hepimizi aydınlıklara çıkarsın.hem ruh hem beden hemde akıl sağlığı versin.

bende 6 tane okudum ama kaç gündür giriyorum yazmaya bile üşeniyorum.inşallah toparlanırım en kısa zamanda...

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __4

jonguil__8

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__10

Littlebirdie__6

Canim insallh bitun sikibtilarindan lurtulursun..ve okudugumuz meryem surelerin faydasini goruruz...

Arkadaşlar benim eşime de doktor bugün varikosel ameliyatı olmalısın dedi,sol tarafta 2.7 mm,bana çok gelmemişti ama doktor 3. Derece dedi.. İnsan korkuyor,güvenemiyor para için hemen ameliyat dediyse diye
Eşi ameliyat olanlar kaç mm di damar genişlikleri diye yazabilirlerse çok sevinirim..
Bir de ameliyat olanlar istanbul anadolu yakasında hangi doktora hangi hastaneye kaça yaptırdıklarını da yazabilirler mi ?
Bizim gittiğimiz hastane 2500₺ fiyat çıkardı ve bana biraz fazla geldi de

ben esimin derecesini vs bilmiyorum ama odedigimi parayi biliyorum :) ozel hastanede oldu ssk geciyor tek tarafli 800 lira verdik .. hic kalmadi hemde bu mikrocerreahi mi diyolar ne yeni yontem onunla yaptilar cok cabuk iyilesti cok sukur ..

Geçmiş olsun atlatmışsınız siz darısı başımıza,800₺ iyiymiş hangi hastane ki acaba ?

Geçmiş olsun atlatmışsınız siz darısı başımıza,800₺ iyiymiş hangi hastane ki acaba ?

avrupa yakasindayim ben avcilar hospital hakan yoldakalmaz urolog - iyi bir dr genc sayilir 40 larda - konuskan ilgili - ameliyat oldu 5-6 gun sonra yola ciktik bayram tatiliydi ... pek sorun olmadi deneyebilirsiniz .. uzak ama bi kere geliceksin bir de kontrole gelirsiniz ekimde oldu yeniden fiyat almaniz iyi olur

Merhaba canim..derecesi olsun kac mm oldugunu bilmiyorum ..esim ozel has.ssk karsiladi mikrocerrahi ile oldu..250 tl odrdik..cift tarrafli idi..tek olsaydi 200 dedi..ama anteepte olduk..

Son düzenleme:

Oo çok iyiymiş ücreti ne güzel biz de istanbulda bulabiliriz inşallah hem hastane iyi olsun hem doktor iyi olsun diyoruz ama 1000 ₺ geçmesin diyoruz

inşallah canımm inşallhhhh...

ama öyle yapma,bilemezsin belki tek bir sperm yetecek ve doğal yoldan hamile kalacaksın.sen yine de değerlendir kritik günleri.inşallah bu yoldan geçmek zorunda kalmazsın tatlım...

merhaba canım aramıza hoş geldin.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu devlet hastanesinde mikro cerrahi yöntem ile ameliyat oldu bir kuruş bile ödemedik canım.şükür ameliyat çok başarılı geçti 6. ve 9. ay yapılan testlerde değerlerimizde çok iyi artış oldu.grade sol tarafta 2 damar vardı biri 4 mm diğeri 3.7 mm çapındaydı ileri derecede varikosel teşhisi konuldu el ile muayenede edildi...

Son düzenleme:

inşallah canım ama zaman geçtikçe umudum tükeniyor.hem sizin değerlerinizde normal yolla gebelik için müsaitti bak tüp yaptırıyorsun canım değerşeriniz düştü falan ne olacağı belli değil ki tatlım tedavin nasıl gidiyor

Son düzenleme:

inşallah senin bizim gibi olmayacak tatlım,iyi düşünelim iyi olsun...
tedavim iyi gidiyor ama kasıklarım çok ağrımaya başladı kalçamda ağrıyor(kalçadan iğne yapıyorum)sanırım iğneler yumurtaları tetiklediği için ağrı oluyor.yarın kontrolüm var bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…