Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aslında ben yumurtlama günü nedir nasıl hesaplanır onuda bilmiyorum.
eşim internetten bakıp söylüyor ama ben pek inanmak istemiyorum.
belirli günler var diyo.o günlerde bir gün arayla ilişkiye girmek gerekli diyor.

bunun icin ovaluasyon testleri var alip kullanabilirsin .. e sin dogru soylemis bence bu konuyu arastir uygulamaya calisin

eklersen çok memnun olurum.çok teşekkürler.

Masallh kiz degerlerinz guzrlmis..sadece hiziniz braz dusuk o da duzrock insallh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herşey kader kıset canım.inşallah bu hasret son bulacak tatlım ay çok heyecanlı kııı ben bile heyecanlandım kim bilir sen nasıl heyecanlısın.her şey çok çok güzel olacak inanıyorum tatlım...

bende yaaa çok heyecanlıyım.inşallah güzel bitsin bu heyecan

eczanelerde var mıdır? ovalasyon testi . nasıl yapılıyor bu test pekii..

Eczanelerde bulabilirsin.ben gittigidiyordan aldim dun luboquick marka.50tanesine 43 tl odedim.eczanelerde 5anesi 3 lira civari.kuzenim eczaci bana bi daha internetten alma.sahte seri uretim olabilir.ben sana tanesini 2tlden veririm dedi.gelis fiyatina.internette en ucuz 50 tanesi 100 lira olmali uretim fiyati bu dedi bi de.benim de icime sinmedi.direkt kuzenimden aldigimi kullanicam.

Merhaba kİzlar..iyice bosladik topigi..nerdesinizz...

Merhaba kİzlar..iyice bosladik topigi..nerdesinizz...

burdayiz canim ben girmeye calisiyorum jonguilde - feelingcry da adzeynep te aslinda bayagi variz - nazende sen nerdesin ? littlebirdie geri gel :) unbelieve sen nerdesin :) baska kimi cagirayim da ben kaciyim yarina sinavim var daha yeni basladim calismaya - benay 27 ben yokken sen eksik birakma canim :)

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __4

jonguil__10

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__12

Littlebirdie__6

Kizlar 2 tane kldi..

denk glmiyoruz birbirimize....inşallh koly geçer sınavın..

Merhaba kizlar troit icin ultrason cekilmisti gecen hafta bugunde sonucunu ogrenmeye gittim birsey yokmus sukur bu da temiz cikti.Doktor yinede dusuk dozajda hap verdi kullan dedi hamile kalmana yardimci olur kanda cok az yuksekmis ama o da duzelmis suan yinede kullan dedi.Hergun ac karnina hap icmekten biktim valla bir bu birde folik asit ikiside ac karnina beni mahfediyor mide bulantisi.Iki gundur giremedim siteye ozledim kizlar valla sizi merak ettim acaba yeni guzel gelismeler varmi ne yazisiyorlar diye

merhaba canim degerleriniz dusmus demissin ama kac olmus - birde ameliyat olali ne kadar oldu ? bunlari yazarsan fikir verebiliriz .. yinede umudunuz kaybetme hic ummadigin anda zamanda hayirli haberler gelir Insallah ..

Ameliyat öncesi
sayı 17milyon/ml
toplam hareket %45
morfoloji %3
Ameliyettan 3.5 ay sonra
sayı 27 milyon/ml
toplam hareket %41
morfoloji %2
sayı artmış ama morfoloji düşünce hiç bi fark kalmamış,ileri hızlı hareket 0 dı yine aynı ama ileri yavaş oranı azalmış.Üroloji dr bile şaşırdı,hareketin artması gerekiyordu dedi,hormonal bi sıkıntı olabilir mi diye sordum sayı 5milyonun altında ise hormonlardan kaynaklı olurdu dedi,aşılama önerdi ama kadın doğum dr ları ileri hızlı hareketli olmadığı için aşılamanın normal yoldan bi farkının olmayacağını söylediler,direk tüp önerdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…