- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.961
ameliyatın 3 ayı bu kadar artış olduysa 6.ay çok daha iyi artış olur canım...bizim de morfoloji ve ileri hız sorunumuz vardı şükür düzeldi canım.tam artış 6.ay oluyor zaten
bence degerleriniz iyi .. morfoloide cok kotu degil hizinizda cok kotu degil ..daha az olmus ameliyat olali bizim ameliyattan 5 ay sonra ileri hizli 0 dan % 30 a cikmisti ama bizim sayimiz daha dusuk .. hayirlisi olsun bence bu degerlerle bile hamile kalabilirsin ..sayiniz normal cunku hatta minimum dgeger 15 milyon sizinki 2 katindan da cok .. insallah canim sen yinede yumurtlama gunlerine dikkat et .
aslında ben yumurtlama günü nedir nasıl hesaplanır onuda bilmiyorum.
eşim internetten bakıp söylüyor ama ben pek inanmak istemiyorum.
belirli günler var diyo.o günlerde bir gün arayla ilişkiye girmek gerekli diyor.
inşaallah..güzel olur..
sizin bebiş var mı..
YOK TATLIM maalesef(
eklersen çok memnun olurum.çok teşekkürler.
ameliyattan 3 ay sonraki tahlil sonuçları
sperm konsantrasyonu:38,6
toplam sperm :115,8
hareketli sperm kons :14,4
fonk.sperm kons: 3,6
morfoloji : 21,7
sperm hareket indeksi : 28
ileri hızlı hareketli : 3,4
ileri yavaş hareketli :18,9
yerinde har. sperm:15
hareketsizlik : 62,7
ortalama hız :7
bu son yaptıdığımız tahlil..
önceki tahlilde morfoloji % 26 idi diğer değerler düşüktü.
nasıl sizce yeterli mi ?
proxeed plus önermiş doktor.eşim alacak bugün kullanmaya başlayacak.
inşaallah düzelir..:18::18:
Masallh kiz degerlerinz guzrlmis..sadece hiziniz braz dusuk o da duzrock insallh...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunun icin ovaluasyon testleri var alip kullanabilirsin .. e sin dogru soylemis bence bu konuyu arastir uygulamaya calisin
herşey kader kıset canım.inşallah bu hasret son bulacak tatlım ay çok heyecanlı kııı ben bile heyecanlandım kim bilir sen nasıl heyecanlısın.her şey çok çok güzel olacak inanıyorum tatlım...
bir ilaç veya bitkisel ilaç kullanmaya gerek var mı ?
doktor proxeed plus önerdi.eşim bugün alıp kullanacak.
eczanelerde var mıdır? ovalasyon testi . nasıl yapılıyor bu test pekii..
Merhaba kİzlar..iyice bosladik topigi..nerdesinizz...
Merhaba kİzlar..iyice bosladik topigi..nerdesinizz...
burdayiz canim ben girmeye calisiyorum jonguilde - feelingcry da adzeynep te aslinda bayagi variz - nazende sen nerdesin ? littlebirdie geri gel :) unbelieve sen nerdesin :) baska kimi cagirayim da ben kaciyim yarina sinavim var daha yeni basladim calismaya - benay 27 ben yokken sen eksik birakma canim :)
aynen canım ya kimse gelmez oldusen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor
iyim canımm ne olsun eskisi gibi..bklenen misafiri bkliyorumm :) bugün ha geldi ha geleck...
merhaba canim degerleriniz dusmus demissin ama kac olmus - birde ameliyat olali ne kadar oldu ? bunlari yazarsan fikir verebiliriz .. yinede umudunuz kaybetme hic ummadigin anda zamanda hayirli haberler gelir Insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?