Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gittim geçen hafta adet olmuyorum diye.adet söktürücü yazdı.
2-3 gün bekle adet olmazsan kullan dedi.bende ADET OLDUM İLAÇ KULLANMADIM.
bişey yok dedi.hava değişimlerinde olabiliyormuş bu durum dedi.saldı başından salak kadın..
illa paralıya gideceğiz birde kadın doktor yaa sinir bozucu kadın..
bilmiyorum ne yapacağım.önce ki doktor tahlil yaptırmıştı felan o da çok bişey yok dedi.
hormon bozukluğu çok az dedi.ne yapalım şimdi.sen daha tecrübelisin..

tatlım adetin 2. ya da 3.günü hormon testi yaptırırsan sorun var mı yok mu anlarsın tatlım...yaptırdın mı hormon testi eğer yaptırdın bir şey yoksa tatlım stersten gecikiyordur o zaman normalde düzenli mi çoğu böyle gecikir mi?

tatlım adetin 2. ya da 3.günü hormon testi yaptırırsan sorun var mı yok mu anlarsın tatlım...yaptırdın mı hormon testi eğer yaptırdın bir şey yoksa tatlım stersten gecikiyordur o zaman normalde düzenli mi çoğu böyle gecikir mi?

genelde düzenliydi.geçen senede 5 gün 7 gün değişiklik 1 - 2 ay oldu ama. sonra düzeldi.
annemler gelmişti.memleketten onlar gelince erken oldum 5 şubatta
onlar gidecekken 25 nisanda oldum martta normal 10 unda oldum.
ayrılık stresi olsa bu kadar olmaz herhalde..

genelde düzenliydi.geçen senede 5 gün 7 gün değişiklik 1 - 2 ay oldu ama. sonra düzeldi.
annemler gelmişti.memleketten onlar gelince erken oldum 5 şubatta
onlar gidecekken 25 nisanda oldum martta normal 10 unda oldum.
ayrılık stresi olsa bu kadar olmaz herhalde..

hormon testi yaptırmadıysan canım bir dahaki adetinde 2. ya da 3. gün test yaptır anlaşılır zaten...stres çok çok etkiliyor rahat ol tatlım her ay bizim için önemli bir ay biz güzel yumurtlarken ertesi ay yumurtlayaymış olabiliyoruz bazen o yüzden önemli günlerde 1 gün aralıklarla ilişki olsun ovulasyon hesaplamayı boş ver tatlım aynı mantık. adetin 10.günü başlayın bir gün aralıklarla adet olacağın güne kadar çalışın...

hormon testi yaptırmadıysan canım bir dahaki adetinde 2. Ya da 3. Gün test yaptır anlaşılır zaten...stres çok çok etkiliyor rahat ol tatlım her ay bizim için önemli bir ay biz güzel yumurtlarken ertesi ay yumurtlayaymış olabiliyoruz bazen o yüzden önemli günlerde 1 gün aralıklarla ilişki olsun ovulasyon hesaplamayı boş ver tatlım aynı mantık. Adetin 10.günü başlayın bir gün aralıklarla adet olacağın güne kadar çalışın...

tamam ben söyle düşünüyorum.
Adetin ilk gününden 12-14-16-18 günlerinde ilişki diyorum.
Doğru mu ?

tamam ben söyle düşünüyorum.
Adetin ilk gününden 12-14-16-18 günlerinde ilişki diyorum.
Doğru mu ?

Evet doğru ama her ay aynı zamanda yumurtlama olmuyor belki 20.gün çatlayacak ya da 23.belli olmaz senin adetin bu aylar düzensizlesmis o yüzden 18.gun den sonra çalış

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl yani ? Anlatır mısın ?:52:

Yani canım şöyle anlatayım benim âdetlerim çok düzenli olmasına rağmen 20.gun bile yumurtanın catladigini gördüm. Belli olmuyor tatlım doktor lar adetin 10.gun başlayın adet olana kadar gün aşırı olsun diyor canın sadece 12-14-16-18 günlerinde çalışmayın 10 12 14 16 18 20 22 24 e kadar çalışın kesin

Kızlar bende meryem suresini okumak istiyorum ama ben arapça bilmiyorum türkçe okunuşu okuyarak olursa bende okumak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olur canim..arapca arrapca bilmiyorsan turkcesnden oku..

inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için:31::49:

canımmmmm çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşAllah darısı başımıza:49::49::49::49::49::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
teşekkür ederiiimmmm drısı başına canımmm:49::49:
2015 i kabul etmiyor demekki daha guzelim az bekle:) aa halletmisin canim simdi fark ettim hayirli ugurlu olsunnn:))
siteye mesaj attım,onlar yapmış:52::52::52:
İnsallh biz bu hizda devam ederz. Masallh bu aralar haberler guzel geliyor.

inşallah hep güzel haberler alacağız artıkkkk:49::49:
zeynepcim çoooooook tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah. (Amin) :52: bende malesef yine hasta oldum, artık arginmak almayı iyice düşünüyorum, ay sonu düğüne gidicem bebek sorularına maruz kalacam bu gidişle hayırlısı :19:
canıııııımmm,tüm içtenliğimle söylüyorum,tez vakitte rabbim sana da nasip etsin.ahh o düğünler...
Canım Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayı nasip etsin hayırlı uğurlu güzel evlat olursun inşallah çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin amin

sağol canıımmmm,darısı başna inşallaaahhhh:49::49:
Yihhuuuu yasayin heyecanla actim siteyi ve tek tek okudum yazilari ta ki senin bu yazini bulana kadar cunku o mutlulugunu gormek istedim :32::32::32:. Nihayet gpzun aydin.Cok sevindim canim Allah nazarlarsan belalardan sakinsin seni bundan sonra kendine cok cokk iyi bakman lazim ve de bizle deneyimlerini paylas herzaman.Bizlere de dua et artik sen hamissin :49::49::49::32::32::32::32::32::52::52::52::52::52::52::52:

Bende eeeennlerdenim birkere :33::33::33:Saka biryana 1.5 yili gectik yaa offf.Zaman ne kadar cabuk geciyor.Birde listeye gore hamile kalmayalim yaa herkes birbirine yakin hamile kalsin ayni zamanlarda yoksa ben en son hamle olcak kisi olurum listenin teeeee en sonlarindayim:18::18::18::18::18::18::18:

Kizlar ben buaralar ev derdine dustum ise gucten kocayi bile gordugum yok izin gunlerimizde de ev bakmaya vs gidiyoruz sonra yorgunluktan uyuyoruz hep.Su aralar ev konusuna takmis durumdayim.Siteye bile zar zor giriyorum aklim hep sizlerde.Insallah her actigimda hamis haberleri gorurum
yaa delüüü:5::5::5:ağlattın beni duygulandımmmm:33::33::33:canımmm,hala inanamıyorum.ALLAHIN izniyle oldu.seninde neler yaşadığını çok iyi biliyorum.hayatım,bekleme daha fazla nolur hemen geç tüp bebeğe.dün sonucu öğrendiğimde hastanenin önünde bu kadar kolaymıydı diye ağladım.tabi ki vakti şimdiymiş ama boşuna beklemişim ayın 7 sinde başladım tedaviye ve ayın 2 sinde hamileyim iştee:nazar::nazar:1 ay bile değil.
ah canım çok tebrik ederim. insan inanamıyor di mi? kendine dikkat et, ilaçlarını sakın aksatma. hadi hayırlı olsun.darısı tüm bekleyenlere....:nazar:

canıımmm,sana yetiştim bakkkkkk:49::49::49:inanamıyorum hala,sanki rüyadan uyanacakmışım gibi geliyor:53:

kızlar bi kaç gündür çok fazla idrara çıkıyorum ilk defa böyle bişey oluyo hamilelik belirtisi diye kandırıyorum kendimi.
başka bi toipkte birisi dediki idrarın normal yada fazlaysa hamilelik belirtisi azsa başka bişey var, benimki fazla oluyo :52: dün akşam 1 saat içinde 3 kere wcye gittim hepside saatlerdir yapmamışım gibiydi :52:
sizin fikriniz varmı bu konuda

yani canım şöyle anlatayım benim âdetlerim çok düzenli olmasına rağmen 20.gun bile yumurtanın catladigini gördüm. Belli olmuyor tatlım doktor lar adetin 10.gun başlayın adet olana kadar gün aşırı olsun diyor canın sadece 12-14-16-18 günlerinde çalışmayın 10 12 14 16 18 20 22 24 e kadar çalışın kesin

gt-s7580 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

çok zor ya öyle..:50:

akintidan anlarsın ovulasyon testi alıp hergün test yapabilirsin ya da doktora 2 3 günde bir gidip yumurta takibi yaptırabilirsin

gt-s7580 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

mesela benim akıntım başladığında ne zaman ilişkiye girmem lazım.
Akıntı süresi ne kadar değişir.

mesela benim akıntım başladığında ne zaman ilişkiye girmem lazım.
Akıntı süresi ne kadar değişir.

Yoğun akıntı yumurtanın her an çatlama k üzere olduğuna işaret o gün ilişki olsun bir gün aralıklarla devam edin canım

Yani canım şöyle anlatayım benim âdetlerim çok düzenli olmasına rağmen 20.gun bile yumurtanın catladigini gördüm. Belli olmuyor tatlım doktor lar adetin 10.gun başlayın adet olana kadar gün aşırı olsun diyor canın sadece 12-14-16-18 günlerinde çalışmayın 10 12 14 16 18 20 22 24 e kadar çalışın kesin

hadi yaa bende 25 günde bi adet oluyorum 11.gün tahmini ovulasyon günü sadece o günlerde gün aşırı ama dediğini yine duymuştum geç çatlayabiliyomuş belkide bu yüzden kaybediyoruz :9: anacım valla ben artık oluruna bıraktım eşime göre hava hoş ben yeterki yaklaşayım ama malesef psikolojik olarakta çok yıptrandım

hadi yaa bende 25 günde bi adet oluyorum 11.gün tahmini ovulasyon günü sadece o günlerde gün aşırı ama dediğini yine duymuştum geç çatlayabiliyomuş belkide bu yüzden kaybediyoruz :9: anacım valla ben artık oluruna bıraktım eşime göre hava hoş ben yeterki yaklaşayım ama malesef psikolojik olarakta çok yıptrandım

Olur mu canım sadece 11.gunu dikkate alma sen 25 günde bir adet oluyorsa n daha erken bile yumurtluyor olabilirsin canım. Ablamin doktoru iki çocuğuna adeti biter bitmez hamile kalmış bu duyduğum dan beri adetim biter bitmez çalışıyoruz

Olur mu canım sadece 11.gunu dikkate alma sen 25 günde bir adet oluyorsa n daha erken bile yumurtluyor olabilirsin canım. Ablamin doktoru iki çocuğuna adeti biter bitmez hamile kalmış bu duyduğum dan beri adetim biter bitmez çalışıyoruz

bende ablamdan biliyorum 8.gün kazayla kalmış ah şu kazadan bizede olsa ablamın maşallahı var ceket atsa eşi hamile kalıyo kazayla 6 tane dogurdumaşallah 3 kız 3 erkek çokta sevıyo cocukları adet oncesı sonrası farketmıyo onun ıcın:nazar::9::9::9:

Back
X