Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
değerlerinizin yükselmesi cok güzel inşallah en kısa zamanda sonucunu alırsınız.dr kaç yıllık olduğunu söylemedi sadece derecesini biliyorduk cok hızlı karar verdik ve uyguladık :) ameliyat olalı 3 ay oldu ama ne zaman teste gitmeliyiz diye karar veremedik kötü sonuçlar görmek korkutur ve moralımızı bozar diye oyalanıyoruz değerlerinizi şu an nasıl bizim sperm sayımız cok düşük ona bağladı dr bakalım ne olur.:72::72::72::72::72::72:

Bence 6.ay yaptırın testi ameliyat etkisini tam olarak 6.ay gösteriyor tatlım. Biz ameliyat öncesi 4 test yaptırdık canım sayı 40,15,33,35 milyon oldu total sayı. ..şuan total sayı 178 milyon ml deki sayı 90 milyon bütün değerlerimiz bu şekilde arttı yani normale döndü ameliyat öncesi aşılama şansımız yokken şuan normal yolla olma ihtimali var.insallah sizin değerler de firlar

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence 6.ay yaptırın testi ameliyat etkisini tam olarak 6.ay gösteriyor tatlım. Biz ameliyat öncesi 4 test yaptırdık canım sayı 40,15,33,35 milyon oldu total sayı. ..şuan total sayı 178 milyon ml deki sayı 90 milyon bütün değerlerimiz bu şekilde arttı yani normale döndü ameliyat öncesi aşılama şansımız yokken şuan normal yolla olma ihtimali var.insallah sizin değerler de firlar

maşallah değerleriniz normale cıkmış doğal yolla olma ihtimali vardır muhtemelen amliyatın baya faydası olmuş inşallah bizede faydası olut cunku bızım total sperm sayımızı cok düşük :(

:72::72::72:

maşallah değerleriniz normale cıkmış doğal yolla olma ihtimali vardır muhtemelen amliyatın baya faydası olmuş inşallah bizede faydası olut cunku bızım total sperm sayımızı cok düşük :(

:72::72::72:

Olur inşallah canım çok düşük değil Aslında yükselir.biz ameliyatın 7. Ayı arginmax kullandık 1 ay onun etkisini çok gördük canım tavsiye edebilirim

Anladım cnm,genelde sperm testlerinde morfoloji yazar.baş boyun ve kuyruk anomalileri olarakta gorebilirsin ama senin testte yoksa bilmiyorum..çünkü doktorun açıkladığına göre çocuk olması için 3 madde önemli, 1.spermin hızı 2.sperm sayısı 3.morfoloji yani spermin şekli.. ama umarım en kısa zamanda burada hamilelik haberlerinizi paylasiriz,bu konuşmaları yaptığımız günleri gülerek anarız..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz 6.ayda teste gitmeyi düşünüyoruz ama sabredemiyoruz belki doktor başka ilaçlar veriri diye gitmek istiyoruz bir yandanda ya düşük çıkarsa diye gitmek istemiyoruz arada kalmış durumdayız :(
teste ayrıten bunlar yazıyor bunlar morfolojı olabılır mi acaba kusura bakmayın pek bilgim yok bu testler ile ilgili.

Yapılan detaylı morfolojık incelemede %20 Kırık Boyun Anomalisi ,%18 Büyük Baş
Anomalisi ,%15 Akrozomal Vakuol dikkat çekmektedir.

:72::72::72::72::72::72:

Olur inşallah canım çok düşük değil Aslında yükselir.biz ameliyatın 7. Ayı arginmax kullandık 1 ay onun etkisini çok gördük canım tavsiye edebilirim

dr tavsiyesi olmadan alabılımıyız bu ilacı cok okudum burda ismini faydasını gören olmuş demekki.eczanelerde mevcuttur değil mi?

dr tavsiyesi olmadan alabılımıyız bu ilacı cok okudum burda ismini faydasını gören olmuş demekki.eczanelerde mevcuttur değil mi?

Alırsın canım reçete ile satılan bi ilaç değil hatta doktor bile önermedi bize çok araştırdık etkisini.gnc mağazalarında n alabilirsin. Ben internet sitesinden aldım

biz 6.ayda teste gitmeyi düşünüyoruz ama sabredemiyoruz belki doktor başka ilaçlar veriri diye gitmek istiyoruz bir yandanda ya düşük çıkarsa diye gitmek istemiyoruz arada kalmış durumdayız :(
teste ayrıten bunlar yazıyor bunlar morfolojı olabılır mi acaba kusura bakmayın pek bilgim yok bu testler ile ilgili.

Yapılan detaylı morfolojık incelemede %20 Kırık Boyun Anomalisi ,%18 Büyük Baş
Anomalisi ,%15 Akrozomal Vakuol dikkat çekmektedir.

Eğer testte morfolojiyle ilgili yazan yüzdeler bukadarsa morfolojiniz %48 yapiyo ki buda mükemmel bi değer :) zaten %100 morfolojisi iyi olan yok,en az %4 unun iyi olması bekleniyo :) ameliyatın faydasını gören çok kişi var,bak yazmışlar değerler fırladı diye :) ben umutluyum sende umudunu hiç kaybetme..:) evet arginmax da veriyolar hep besin ve vitamin takviyesi zararı olmaz,yine doktoruna sor ama bence alabilirsin.. bide forumlarda hep gördüğüm keçiboynuzu kürü çok iyi geliyormuş,sende eşine yaptırabilirsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım kısmetimizde varsa bizim de olur ama kaza maza olsa artık

Evet canım o kazalar bize niye ugramiyor anlamıyorum... kuzenim var hesap yapıyor şu ay hamile kalırsam düğünlere kadar zayiflarim diye o ay korumayı bırakıyor lar o ay hamile kalıyor 3 çocuğu korumayı bırakır bırakmaz oldu ,

nasip kısmet işte canım imtihan dünyasındayız umarım bu imtihanımız çok sürmez hayırlısıyla tabiki önce can sağlığı...bnm kuzenımde benden sonra evlendı hemen cocuk yapıcam dedi il aydan hamile kaldı...çok isterdim bende ama biz 4 ay korunduk ilk bi sene hele hiç dikkat edip öenmsemedim:5:

Merhaba kizlar
Biz yaklasik bir yil once sperm testi yaptirmistik sayi 22 milyomdu simdi yaptirdik 3 milyon cikti bu kadar fark normalmi.sizde de oldumu.doktor direk tup bebek dedi.yanlismidir sizce farkli yerlerde yaptirdik..

sağol canım,Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin canım,bekletmesin daha fazla sizi....

sen çok hassa bir insansın tanıdığım kadarıyla,o yüzden daha fazla beklemeni istemiyorum aslında ama şartlar bunu gerektiyor demekki.
belki de o 1 yıl içerisinde olacak,geecek miniğin belli mi olur?buraya geldiğinde de lütfen üzme kendini,seninde olacak sende göstereceksin millete göğsünü gere gere.eşin 1 hafta da olsa gelemez mi buraya bu sene?hatta 1 güncük?sadece yumurta toplama günü babaya ihtiyaç duyuluyor.

Amin cnm insallah.Evet yapim geregide hassas bir insanim keske tas kalpli umursamaz bir insan olsaydim diyorum bazen kendime bende sevmiyorum bukadar hassas olmayi ama iste can cikiyor huy cikmiyor diyorlar ya iste o dogru.Insallah bekledigime deger.Esim gelemez daha nerde yaptiracagimizi da bilmiyoruz ve de suan ev almak icin arastirmalara basladik tabiki bebek daha onemli ama evi de alip kaynanamlardan ayrilmak istiyorum artik yeter.Bazen dusunuyorum bu ev ve bu evin stresinden de olmuyor gibime geliyor gercekten gitmeye ihtiyacim var burdan.Zaten ameliyat oncesi planim da boyleydi ameliyattan birsene sonra olmazsa tup yaptirmak.

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

leman24__5

delinefsim__3

jonguil__2

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

canım değerlerinizi 40 lardadan 30 lardan nasıl 178 milyona cıkarmayı başardınız bitkisel olarak kürler uyguladınız mı cok iyi artış olmuş değerlerinizde acaba bizimkilerde yükselir mi :(

:72::72::72::72::72::72::72::72:

Merhaba kizlar
Biz yaklasik bir yil once sperm testi yaptirmistik sayi 22 milyomdu simdi yaptirdik 3 milyon cikti bu kadar fark normalmi.sizde de oldumu.doktor direk tup bebek dedi.yanlismidir sizce farkli yerlerde yaptirdik..

bizim dr söylediğine göre sperm testleri arasındaki bu ucurum farklar varikoselden kaynaklanıyormuş bir testteki değer diğer testteki değeri tutmuyor benim tavsiyem bir üroloji doktoruna gidip muayene ettirin.hemde hiç vakit kaybetmeden iyileşme süreclerinide göz önüne alırsak cok zaman kaybettiriyor.
:72::72::72::72::72::72::72::72:

merhaba arkadaşlar;

ben aranıza yeni katıldım ve kendim ile ilgili benzer konuları görüp olumlu sonuclar okumamam beni çok rahatlattı allah herkesin gönlüne göre versin rabbim isteyen herkese oncelikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.benim eşimde de varikosel sorunu vardı ve tavsiyem ameliyat için kimse vakit kaybetmesin ne kadar erken olursalar o kadar iyi sonuç alırlar bence.

:72::72::72::72::72::72::72:

merhaba canımm...hoş mu geldin diyeyim bilmiyorum..hergün arqamıza yeni birileri katılıyor...bu da beni oldukça üzüyor..
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alrızz..

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

leman24__5

delinefsim__3

jonguil__2

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

Evlimutlu44__1

merhaba canımm...hoş mu geldin diyeyim bilmiyorum..hergün arqamıza yeni birileri katılıyor...bu da beni oldukça üzüyor..
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alrızz..

ewet malesef öyle artık çağın hastalığı haline geldi bu durumlar etrafımızda çevremizde cok sayıda bu hastalıkla mücade eden var ama en azından burdan birbirize destek olup tez zamanda evlat sahibi oluruz inşallah butun bunlara rağmen yineden hoşgeldim :)

:72::72::72::72::72:

Merhaba kizlar

merhaba canm siz ameliyat oldunuz mu ??variskeol var mıydı..

merhaba kızlar ..2 gün giremedim sayfa ilerlemmiş pek takip edemedim...meryem suresini okuyanların ki ekledim.ALLAH KABUL ETSİN..

Back
X