Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aladım cnm şükür ki faydasını görmüşsünüz..rabbim hepimize nasip edr inşALLAH..

MERBAHA CANM GEÇMİŞ OLSUN ..EŞİNİN SİGORTASI YOK MU... 4500 LİRA ÇOK FAZLA...AVRUPA YAKASINDA NE KADRDIR BİLMİYORUM AMA bildiğim kadrıyla sigortası olmayanlar 1000 ve 2000 lira arası değişiyor diye duymuştum...bnm eşimde de sigorta yoktu ameliyattan önce sigortasını yaptı 200 tl ameliyat olduk hastane parası ile ...şimdi de tekrar sigortasını iptal edeck..

sigortası var hemde grupama özel sigortamız var ama karşılamıyor olabilir eğer sgk ile yaparsanız 3000-3500 lira ödersiniz dediler, o bile fazla değil mi ? siz istanbulda nerede oldunuz ameliyat canım?

merhaba canm hoş gldin...geçmiş olsun...ne zamn ameliyat oldunuz ..bu yazdığın ameliattan 3 ay sonra ki test mi..
Sperm konsantrasyonu (mil/ml)10 iken 14 olmuş zaten en az 15 olmalıymış yani burda ilerleme olmuş maşallah...diyerlernden pek anlamamıyorum doktor ne dedi..

sigortası var hemde grupama özel sigortamız var ama karşılamıyor olabilir eğer sgk ile yaparsanız 3000-3500 lira ödersiniz dediler, o bile fazla değil mi ? siz istanbulda nerede oldunuz ameliyat canım?
biz antepte olduk...deidğin miktar çok fazla ..başka hastaneye sordunuz mu...

biz antepte olduk...deidğin miktar çok fazla ..başka hastaneye sordunuz mu...

sorduk o kadar hastaneyi aradım ki kimse fiyat vermiyor bunu da anlayamadım , nolcak ki fiyat versen .. yok neymiş muayene olacakmış fiyatı doktor verecekmiş , bu ne ya.. her fiyatını öğrenmek istediğimiz hastanede muaye mi olacağız ?

canım öncelikle eşinin ikna olmasına çok sevindim.herşey çok güzel olcak sizin için inşallah.yarın birgünde dahada güzel haberler vericen onlarada sevincez inşallah.
olurmu öyle şey hastanelerden fiyat alabilirsin.ama doktor çok önemli canım bu detayıda atlama.
hakkınızda hayılısı.maddi manevi bol şans...

teşekkür ederim cevabın için evet canım ameliyattan önce 10 hazirandaki testte ilk sonuçlar çıkınca doppler e girdi 2,6 mm sol varikoselden ameliyat dedi doktor 3 gün sonra ameliyat oldu konya eğt. araş. hastanesi ürolog uzman dr. mehmet kaynar çok iyi bir insan saolsun açık ameliyat yaptı ama fevkalade hamdolsun,2. testte 20 eylülde ameliyattan 100 gün sonra gerçekleşti 3cc den 4 cc ye çıktı %90 artış var milimde 10milyondan 19 milyona çıktı toplam 76milyon dr. bişey yapmamıza gerek yok normal yolla olur inşallah , hareketlilikte artımış dedi hatta neyediniz de bu kadar arttı dedi şaşırdı keçiboynuzu kürü 1 ay yaptık kalan günlerde sabah akşam bal polen yedi teste girdi.şimdide Arginmax kullanıyor bakalım hayırlısı yılbaşından sonra yine test yaptırcaz, çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:

amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla acil şifalar ve sağlıklı evlatlar verir inş. bende korkuyorum madem bu hafta olayım ameliyat dedi kararını değiştirmeden ayarlansın istiyorum ama 4500 tl dediler resmen 2 gundur soktayım biz bu yola çıktık ne gerekiyorsa yapacağız ama bu kadarı da soygunculuk resmen hastasın diye kullanıyorlar bende korkuyorum narkozdan eşim iyi bir hastanede ameliyat olsun istiyorum doktorunu kendisi beğeniyor bakalım inş sorunsuz atlatırız bu günleri de.
butun hastaneleri aradım acıbadem, hospitalium,erdem ... hiç biri fiyat vermedi inanamadım önce muayene olmalı eşiniz dediler. ee 1 gunde kaç doktora aynı muayeneyi olacağız anlamadım .

bir de yorumları okuyorum netten ameliyat sonrası agrısı gecmeyen cok kısı varmıs, afedersiniz ilişki sırasında bile agrı oluyormuş, ve 1 yıl kadar suruyormus bu agrılar .. eşi varikosel ameliyatı olan arkadaslar bu konu hakkında bilgi verebilir mi?

Canim cok kolay bi ameliyat.. esim yarim saat icinde operasyonu olup kendine geldi 3 saat sonra eve ciktik.. 3 gun evde dinlendi sonra isine basladi.. 1 ay icinde de yumurtaliklarinda ara ara cok az agri oldu o kadar.. bunlarda normalmis.. hic korkma canim...

ayy içimi rahatlattın canım , sizin de narkozla mı oldu eşimin doktoru 1, 5 saat surer demiş mıkrocerrahi ile. sizin de mikro cerrahi ile mi oldu ?

ayy içimi rahatlattın canım , sizin de narkozla mı oldu eşimin doktoru 1, 5 saat surer demiş mıkrocerrahi ile. sizin de mikro cerrahi ile mi oldu ?

Tatlim micro cerrahi daha guvenli ve daha kolay bi ameliyat.. sure de actiginda kac damar baglanacagiyla ilgilidir. Esim acik ameliyat olmustu ve yine de hic bi sorun yasamadik.. evet canim narkozla oldu..

öyle hklısın ama çift tarflı mı tek taraflı bktıktan sonra fiyat veriliyor..

rica edrm cnm ne demk..hepimizin bu yolun yolcusuyuz...RABBBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞALLAH...EWET GÜZEL ARTIŞ OMUŞ..İNŞALLAH DAHA DA İYİ OLACAK...YANİ 13 HAZİRN DA AMELİYAT OLDUNUZ DOĞRU MU ..ÖYLYSE SENİ DE LİSTEYE EKLİYORUM CANM..BİZİM DE 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUK..1 AY SONRA TEST YAPACAZ..DUALRINIZI BKLERİM...

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

evet 13 haziran ameliyat günü şuanda gebelik yok takip edicem,Rabbim aratmasın daha fazla herkese versin

canım yanına Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY.. yazdıkların ameliyattan sonraki 3. ayda mı hamile aldı demek ..

canım ameliyat tarihinden, gelişmelerden bizide haberdar et olurmu?hem dua edelim sana.
bizde önümüzdeki hafta gidicez doktora.pazartesi ara dediler.bakalım kromozon analizinin sonucu çıktımı?çıktıysa ona göre randevu belirlicez.
ayyy bize ne dicek acaba?ölcem meraktan artık.
hatırlarsan bizim sıkıntımız çok benzer.bakalım ne dicek bize?

olur tabiki canım herseyı yazacağım size tum adımları zaten duaya o kadar ihtiyacım var ki aileme bile bunu soylemedim kendi kendime dua edip duruyorum siz de beni dualarınıza katarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı hissederim.
inşallah kromozomlarda sorun çıkmaz canım sizin de. bizim kromozom testine gerek duymadı doktor demiştim ameliyat sonrası en azından senden biraz sperm getirelim demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…