- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
10 ay bekledik biz problem bende olabilir diye düşünüyordum .varikosel hakkında bir bilgimiz yoktu çünkü kadın doğumcu tahlil isteyince anladık.bende de sağ yumurtalıkta kist ve enfeksiyon varmış iki ay doğum kontrol hapı ile rahim içine konulan bi hap kulandım o 10 tane falandı herhalde.
Kızlar lütfen bana yardım edin eşim tamam dedi sonunda bu hafta varikosel ameliyatı olacak ama Medica na da4500 lira istediler.cok fazla geldiistanbul Anadolu yakasında onerebileceginiz hastane var mı sizler nerde ne kadar fiyatla ameliyat oldunuz lütfen bana birseyler onerin
MERBAHA CANM GEÇMİŞ OLSUN ..EŞİNİN SİGORTASI YOK MU... 4500 LİRA ÇOK FAZLA...AVRUPA YAKASINDA NE KADRDIR BİLMİYORUM AMA bildiğim kadrıyla sigortası olmayanlar 1000 ve 2000 lira arası değişiyor diye duymuştum...bnm eşimde de sigorta yoktu ameliyattan önce sigortasını yaptı 200 tl ameliyat olduk hastane parası ile ...şimdi de tekrar sigortasını iptal edeck..
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bizde bebek düşünüyorduk kontrollerde eşimde varikosel çıktı ameliyat istendi düşünmeden ameliyat oldu ,ameliyattan önceki ve sonraki değerleri yazıyorum birde siz değerlendirirseniz sevinirim;
ameliyattan önce;
hacim 3 cc , görünüm: normal , vizkosite: normal , Likefaksiyon süresi :25dk, Sperm konsantrasyonu (mil/ml):10
Prog.mot: 30 , nonprog mot: 30 , immotilite:40 , normal:%2 , Baş anom:%92 , Boyun anom:%3 , Kuyruk:%5 , yuvarlak hücre yok, Lökosit yok, Yıkama sonrası Sperm kons.(mil/ml):2 prograsif mot:50 nonprog:0 immot:50 TPMSS (mil):3
ameliyat sonrası;
hacim 4 cc , görünüm: normal , vizkosite: normal , Likefaksiyon süresi :25dk, Sperm konsantrasyonu (mil/ml):19.000.000 ,
Prog.mot: 40 , nonprog mot: 13 , immotilite:47 , normal:%2 , Baş anom:%88 , Boyun anom:%2 , Kuyruk:%10 , yuvarlak hücre yok, Lökosit yok, Yıkama sonrası Sperm kons.(mil/ml):8.000,000 prograsif mot:70 nonprog:0 immot:30 TPMMS (mil):22
biz antepte olduk...deidğin miktar çok fazla ..başka hastaneye sordunuz mu...sigortası var hemde grupama özel sigortamız var ama karşılamıyor olabilir eğer sgk ile yaparsanız 3000-3500 lira ödersiniz dediler, o bile fazla değil mi ? siz istanbulda nerede oldunuz ameliyat canım?
biz antepte olduk...deidğin miktar çok fazla ..başka hastaneye sordunuz mu...
sorduk o kadar hastaneyi aradım ki kimse fiyat vermiyor bunu da anlayamadım , nolcak ki fiyat versen .. yok neymiş muayene olacakmış fiyatı doktor verecekmiş , bu ne ya.. her fiyatını öğrenmek istediğimiz hastanede muaye mi olacağız ?
merhaba canm hoş gldin...geçmiş olsun...ne zamn ameliyat oldunuz ..bu yazdığın ameliattan 3 ay sonra ki test mi..
Sperm konsantrasyonu (mil/ml)10 iken 14 olmuş zaten en az 15 olmalıymış yani burda ilerleme olmuş maşallah...diyerlernden pek anlamamıyorum doktor ne dedi..
canım öncelikle eşinin ikna olmasına çok sevindim.herşey çok güzel olcak sizin için inşallah.yarın birgünde dahada güzel haberler vericen onlarada sevincez inşallah.
olurmu öyle şey hastanelerden fiyat alabilirsin.ama doktor çok önemli canım bu detayıda atlama.
hakkınızda hayılısı.maddi manevi bol şans...
amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla acil şifalar ve sağlıklı evlatlar verir inş. bende korkuyorum madem bu hafta olayım ameliyat dedi kararını değiştirmeden ayarlansın istiyorum ama 4500 tl dediler resmen 2 gundur soktayım biz bu yola çıktık ne gerekiyorsa yapacağız ama bu kadarı da soygunculuk resmen hastasın diye kullanıyorlar bende korkuyorum narkozdan eşim iyi bir hastanede ameliyat olsun istiyorum doktorunu kendisi beğeniyor bakalım inş sorunsuz atlatırız bu günleri de.
butun hastaneleri aradım acıbadem, hospitalium,erdem ... hiç biri fiyat vermedi inanamadım önce muayene olmalı eşiniz dediler. ee 1 gunde kaç doktora aynı muayeneyi olacağız anlamadım .
bir de yorumları okuyorum netten ameliyat sonrası agrısı gecmeyen cok kısı varmıs, afedersiniz ilişki sırasında bile agrı oluyormuş, ve 1 yıl kadar suruyormus bu agrılar .. eşi varikosel ameliyatı olan arkadaslar bu konu hakkında bilgi verebilir mi?
Canim cok kolay bi ameliyat.. esim yarim saat icinde operasyonu olup kendine geldi 3 saat sonra eve ciktik.. 3 gun evde dinlendi sonra isine basladi.. 1 ay icinde de yumurtaliklarinda ara ara cok az agri oldu o kadar.. bunlarda normalmis.. hic korkma canim...
ayy içimi rahatlattın canım , sizin de narkozla mı oldu eşimin doktoru 1, 5 saat surer demiş mıkrocerrahi ile. sizin de mikro cerrahi ile mi oldu ?
sorduk o kadar hastaneyi aradım ki kimse fiyat vermiyor bunu da anlayamadım , nolcak ki fiyat versen .. yok neymiş muayene olacakmış fiyatı doktor verecekmiş , bu ne ya.. her fiyatını öğrenmek istediğimiz hastanede muaye mi olacağız ?
teşekkür ederim cevabın için evet canım ameliyattan önce 10 hazirandaki testte ilk sonuçlar çıkınca doppler e girdi 2,6 mm sol varikoselden ameliyat dedi doktor 3 gün sonra ameliyat oldu konya eğt. araş. hastanesi ürolog uzman dr. mehmet kaynar çok iyi bir insan saolsun açık ameliyat yaptı ama fevkalade hamdolsun,2. testte 20 eylülde ameliyattan 100 gün sonra gerçekleşti 3cc den 4 cc ye çıktı %90 artış var milimde 10milyondan 19 milyona çıktı toplam 76milyon dr. bişey yapmamıza gerek yok normal yolla olur inşallah , hareketlilikte artımış dedi hatta neyediniz de bu kadar arttı dedi şaşırdı keçiboynuzu kürü 1 ay yaptık kalan günlerde sabah akşam bal polen yedi teste girdi.şimdide Arginmax kullanıyor bakalım hayırlısı yılbaşından sonra yine test yaptırcaz, çok teşekkür ederim...
rica edrm cnm ne demk..hepimizin bu yolun yolcusuyuz...RABBBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞALLAH...EWET GÜZEL ARTIŞ OMUŞ..İNŞALLAH DAHA DA İYİ OLACAK...YANİ 13 HAZİRN DA AMELİYAT OLDUNUZ DOĞRU MU ..ÖYLYSE SENİ DE LİSTEYE EKLİYORUM CANM..BİZİM DE 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUK..1 AY SONRA TEST YAPACAZ..DUALRINIZI BKLERİM...
]Varikosel ameliyat tarihleri
delinefsim= 14 eylül 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013
minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
adzeynep= 12 kasım 2012
kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..
ayseeem= 29 eylül 2012
merinos1= 4 şubat 2013
hykd = 15 nisan 2013
mariel= 30 temmuz 2013
gupse34 =24 Eylül 2013
su828 = 25 eylül
eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..
dildildem=30 nisan 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
leman24= 15 ekim 2013..
EsRa1982 =14 Kasım 2013
nazende88 =12 kasım 2013
sefcn =13 haziran 2013
ayy içimi rahatlattın canım , sizin de narkozla mı oldu eşimin doktoru 1, 5 saat surer demiş mıkrocerrahi ile. sizin de mikro cerrahi ile mi oldu ?
evet 13 haziran ameliyat günü şuanda gebelik yok takip edicem,Rabbim aratmasın daha fazla herkese versin
canım ameliyat tarihinden, gelişmelerden bizide haberdar et olurmu?hem dua edelim sana.
bizde önümüzdeki hafta gidicez doktora.pazartesi ara dediler.bakalım kromozon analizinin sonucu çıktımı?çıktıysa ona göre randevu belirlicez.
ayyy bize ne dicek acaba?ölcem meraktan artık.
hatırlarsan bizim sıkıntımız çok benzer.bakalım ne dicek bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?