- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 35
- Konu Sahibi delinefsim
-
canım sende gelişmeler neler..hala umut var mı...
canm amelıyatımız sukur ıyı gectı bı gece hastanede kaldık serum verdıler hızmet superdı ya senn esın nasıl araba kullandı benmkını tuvalete bıle zor goturdum gercekten hayretler ıcersndeym bıde okula gıtti ama esımı kan tutar bası doner ondan sanırım bu hassasiyeti
1600 nerde hangi hastane canim
Siz nerde ameliyat olmuştum canım.çok geçmiş olsun canım inşallah sonu da iyi olur eşim bi 15 gün kadar ameliyatından etkilene bilir eskisi gibi rahat olmaz sonrasında geçip gider... valla benim eşim hastanede 6 saat yattı o da anestesi tamamen geçsin diye bi de eşim mikrocerrahi yöntemi ile ameliyat oldu iyiydi çok şükür ben ısrar ettim ben kullanayım diye acemi olduğum için bana güvenmedi doktor da uyuşukluk tam geçtiyse sorun olmaz dedi... geldik dinlendi sabah da okuluna gitti doktor da öyle günlerce yatıp dinlenilecek bi ameliyat değil ertesi gün normal hayatına devam etsin ağır kaldırmasın fazla ayakta kalmasın yorulmasın dedi o kadar.... çok şükürde bi sorun olmadı ameliyat olalı 5 buçuk ay oldu değerlerimizde de az da olsa ilerleme oldu çok şükür
amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla acil şifalar ve sağlıklı evlatlar verir inş. bende korkuyorum madem bu hafta olayım ameliyat dedi kararını değiştirmeden ayarlansın istiyorum ama 4500 tl dediler resmen 2 gundur soktayım biz bu yola çıktık ne gerekiyorsa yapacağız ama bu kadarı da soygunculuk resmen hastasın diye kullanıyorlar bende korkuyorum narkozdan eşim iyi bir hastanede ameliyat olsun istiyorum doktorunu kendisi beğeniyor bakalım inş sorunsuz atlatırız bu günleri de.
butun hastaneleri aradım acıbadem, hospitalium,erdem ... hiç biri fiyat vermedi inanamadım önce muayene olmalı eşiniz dediler. ee 1 gunde kaç doktora aynı muayeneyi olacağız anlamadım .
bir de yorumları okuyorum netten ameliyat sonrası agrısı gecmeyen cok kısı varmıs, afedersiniz ilişki sırasında bile agrı oluyormuş, ve 1 yıl kadar suruyormus bu agrılar .. eşi varikosel ameliyatı olan arkadaslar bu konu hakkında bilgi verebilir mi?
olur tabiki canım herseyı yazacağım size tum adımları zaten duaya o kadar ihtiyacım var ki aileme bile bunu soylemedim kendi kendime dua edip duruyorum siz de beni dualarınıza katarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı hissederim.
inşallah kromozomlarda sorun çıkmaz canım sizin de. bizim kromozom testine gerek duymadı doktor demiştim ameliyat sonrası en azından senden biraz sperm getirelim demiş.
Siz nerde ameliyat olmuştum canım.
merhaba bayanlar,
böle damdan düşer gibi oldu biliyorum ama eşimle saatler önce konuştuğumuz bir mevzu olduğu için araştırıyorum.
eşim yaklaşık 2 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş, sonrasında bütün değerleri normal çıkmış. son dönemlerde ağrılı oluyor ilişkilerimiz. Ama her zaman değil. 10 taneden 2 si gibi. dün gece de tekrarlamış olmasından korktuğunu sağ yumurtalığında da zaman zaman ağrısı olduğunu söledi.
varikosel tekrarlar mı?
varikosel neden olur, genetik bir sorun mu?
kg nun etkisi var mıdır?
şimdiden teşkler
Canim benim esimde 2 yil icinde 2 kez varikosel ameliyati oldu. Ilkini evlenmeden once olmus.. son ameliyatini yapan dr daha onceki ameliyatinin basarisiz oldugunu soyledi.. gozden kacan baglanmayan damarlarin oldugunu ve bunlarin ilerlediginden dolayi tekrar varikosel olustugunu soyledi..
bu baba olmaya etki ediyor değil mi?
benim eşimde evlenmeden önce olmuş.
merhaba bayanlar,
böle damdan düşer gibi oldu biliyorum ama eşimle saatler önce konuştuğumuz bir mevzu olduğu için araştırıyorum.
eşim yaklaşık 2 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş, sonrasında bütün değerleri normal çıkmış. son dönemlerde ağrılı oluyor ilişkilerimiz. Ama her zaman değil. 10 taneden 2 si gibi. dün gece de tekrarlamış olmasından korktuğunu sağ yumurtalığında da zaman zaman ağrısı olduğunu söledi.
varikosel tekrarlar mı?
varikosel neden olur, genetik bir sorun mu?
kg nun etkisi var mıdır?
şimdiden teşkler
eşimin sperm testi sonuçları anlayan var mı arkadaşlar varikosel hangi değerden anlaşılıyo ilk defa yapıldı hiç anlamıyorum kusura bakmayın
miktar :2,5ml
çözünme süresi :30 dk
vizkosite:normal
ph :8,0
konsantrasyon :94,000,000/ml
motolite:
progresif hızlı hareket :%18
progresif yavaş hareket:%27
yerinde hareket :%5
hareket etmeyen :%50
morfoloji(kruger strıct kriterlerine göre)
normal :%11
baş anomalisi :%25
boyun anomalisi:%25
kuyruk anomalisi:%30
akrozon anomalisi:%9
yorum:her sahada 1-2 lokosit görüldü
canım varikosel olup olmadığını anlamak için sadece sperm testine bakmak yeterli değil...en az 3 kere test yaptırmanız gerekli yaptırdığınız 3 testi doktor karşılaştırıyor değerlerin durumuna bakıyor inişli çıkışlı mı bi anormallik var mı diye daha sonra el ile muayene ile varikosel var mı yok mu diye doktorun muayene etmesi gerekiyor canım bi de doppler ultrason istiyor orda hem varikosel var mı yok mu diye yazıyor hem de damarların büyüklüğü yazıyor...ondan sonra varikosel teşhisi konuluyor...fakat şöyle durum var bi de aklında bulunsun tatlım, diyelim değerleriniz inişli çıkışlı ve ultrasonda varikosel çıktı ama el ile muayene de varikoseli teşhis edemediyse doktor o zaman ameliyat yapıyorlar. kimi doktor yapıyor ama o zaman değerlere etki etmiyor bu ameliyat..varikoselden söz etmek için el ile tespit edilmesi önemli anlayacağın...
Merhaba jonguil;
Beni azçok forumdan biliyorsundur.Derdimiz ortak... Ben eskisi kadar çok vakit geçiremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum.Bugün içimden şöyle geldiki seni tebrik etmek istiyorum.Topikte yazılanlara cevap vermenden,insanlara yardımcı oluşundan ,bildiklerini elinden geldiğince paylaşıyor olmandan ve iyi niyetinden dolayı.Allah umarım en kısa zamanda sana ve tüm dileyenlere hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Burada yardımcı olduğun arkadaşlarında duaları ile inşallah...
canım varikosel olup olmadığını anlamak için sadece sperm testine bakmak yeterli değil...en az 3 kere test yaptırmanız gerekli yaptırdığınız 3 testi doktor karşılaştırıyor değerlerin durumuna bakıyor inişli çıkışlı mı bi anormallik var mı diye daha sonra el ile muayene ile varikosel var mı yok mu diye doktorun muayene etmesi gerekiyor canım bi de doppler ultrason istiyor orda hem varikosel var mı yok mu diye yazıyor hem de damarların büyüklüğü yazıyor...ondan sonra varikosel teşhisi konuluyor...fakat şöyle durum var bi de aklında bulunsun tatlım, diyelim değerleriniz inişli çıkışlı ve ultrasonda varikosel çıktı ama el ile muayene de varikoseli teşhis edemediyse doktor o zaman ameliyat yapıyorlar. kimi doktor yapıyor ama o zaman değerlere etki etmiyor bu ameliyat..varikoselden söz etmek için el ile tespit edilmesi önemli anlayacağın...
çok teşekkür ederim canım peki bu sonuçlardan anlıyomusun herşey normal mi pzt si dr göstercezde çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?