Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim eşimde lokal anesteziyle ameliyat oldu tatlım.sakın sıkma canını.hiç zorlanmamıştı eşim hiç bişey duymamış.doktorla sohbet etmişler hatta:)

benim eşimde lokal anesteziyle ameliyat oldu tatlım.sakın sıkma canını.hiç zorlanmamıştı eşim hiç bişey duymamış.doktorla sohbet etmişler hatta:)

saol canım.eşim panik olunca bende oldum.sırf bu doktor olsun diye biçok para vericez.istediğimiz gibi olsun istedik.genel istiyordu eşim ama ne yapalım.local olcak artık.inşallah herşey yolunda gider.

saol canım.eşim panik olunca bende oldum.sırf bu doktor olsun diye biçok para vericez.istediğimiz gibi olsun istedik.genel istiyordu eşim ama ne yapalım.local olcak artık.inşallah herşey yolunda gider.

inşallah çok başarılı geçer canım.
hiç panik yapmayın lokal olacak diye.hiç sıkıntı yaşamamıştı eşim.

Merhabalar ben 29 yaşında 2,5 yıllık evli bir bayanım korunmadığımız halde bizimde bebeğimiz olmadı ve 25 kasımda benim eşimde varikosel ameliyatı oldu (lokal anestezi ile) bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar umarım ameliyat başarılı sonuç verir ve bende artık bir bebek sahibi olurum...

merhba cnm hoşgeldni...İNŞALLA HAYIRLI İLE AMELİYATINIZ SONUCUNU ALIRSINIZ CANM...HİÇ BİRİMİZİN ELERİ BOŞ KALMAZ UMARIM...EŞİN İN DEEĞRERİ NASILDI ? SENİ DE LİSTEYE ELİYORUM...

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

Hosbulduk inşallah herkesin gönlünden geçen olur. Eşimin değerleri bozuktu sayı var ama canlılık yok demişti doktor...

Değerler bunlar anlamıyorum pek ama yardımcı olursanız sevinirim...

Eklentiler

• $P_20131207_121502.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
Birde ameliyattan sonra doktor sadece antibiyotik ve enfeksiyon ilacı yazdı eşime başka kullanmamız gereken ilaç varmı sizce ne yapmam gerekiyor...

merhaba arkadaşlar...
ameliyat oldu eşim ve evimize geldik.ameliyat çok iyi geçti doktor.
eşimin moralide iyi.local anestezi olmasıda iyi oldu.kendine gelmesini beklemedik.
inşallah sonu iyi olur.
1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı.
testesteron ve sperm testi istedi.ameliyat ne kadar etki etmiş bi bakalım dedi.gerçi 1 ay sperm çıkışı için erken ama bi bakayım dedi.esasında 6 ay sonra bakcakmış.eve gelince tekrar aradım hocayı 1 ay çok erken geldi bize.umutlandık 1 ay sonra çıkarmıki diye.
bizde şuan 0 sperm biliyorsunuz.umutlanmayım hemen bi bakcaz dedi.hayırlısı bakalım.
şuan sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi.1 ay sonra gelince duruma göre ilaç vericem dedi.

iyi dilekleriniz için hepinize çok çokkk teşekkür ederim.
rabbim hepimize yardım etsinnnn

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım hepimiz muradımıza ereriz...

tatlım çok geçmiş olsun inş 1 ay sonra değerleriniz artmış olur...demek 1 ay sonra testesteron testi istedi alala bizden neden istemedi acaba çok merak ettim..her doktor farlı prensiple çalışıyor belli...

Değerler bunlar anlamıyorum pek ama yardımcı olursanız sevinirim...

Birde ameliyattan sonra doktor sadece antibiyotik ve enfeksiyon ilacı yazdı eşime başka kullanmamız gereken ilaç varmı sizce ne yapmam gerekiyor...

rsim çok küçük açılıyor..gürünmüyor pek.

canm bzim ki de antibiyotık ve ağrı kesici verdi ama bunarı sadece 1 hafta kuln dedi...ameliyat yeri için ..iltihp kapmaması için..1 hfta sonra gelin dedi..gittik hormmon ilaco verdi...3 ay sonra tekrr gelin dedi...15 güne kdr gideceğiğz tekrar...

doktor dışnda ilaç öneremem ama kürler deniyebilirsin...

çok geçmiş olsun canm.. ..mutlu bir şekilde yazdın sanırım bu yorumu..inşallah en kısa zamnda hamileleik haberini de böyle mutlu bir şekilde yazarsın...RABBM YARDIMCIMIZ OLSUN..

Kızlar ben bu değerlerden hiç anlamıyorum bir yardımcı olabilir misiniz? resim atmıştım ama bir daha yollasam bakabilir misiniz?

Eklentiler

• $IMG_20131208_234509.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 37
kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize

kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize

canım gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

eşinin hangi sperm değerinde sorun vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…