- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.381
Arkadaşlar bi yardım edermisiniz???
Yarın öğlen varikosel ameliyatı olcak eşim.
Genel anestezi olcak sanıyorduk ama anestesi doktoruyla ilgili bir sıkıntı yaşanmış.doktorumuz aradı local anestezi yapalım dedi.
Bir sıkıntı olurmu diye endişelnedim.
Heyecanlasın eşin konuşarak yaparım ben diyor.
Sizlerinki nasıl oldu.zaten ameliyatın stresi heyecanı var.birde bu kafamı kurcaladı yaaaa.
Ağlamak istiyorum valla
benim eşimde lokal anesteziyle ameliyat oldu tatlım.sakın sıkma canını.hiç zorlanmamıştı eşim hiç bişey duymamış.doktorla sohbet etmişler hatta:)
saol canım.eşim panik olunca bende oldum.sırf bu doktor olsun diye biçok para vericez.istediğimiz gibi olsun istedik.genel istiyordu eşim ama ne yapalım.local olcak artık.inşallah herşey yolunda gider.
Merhabalar ben 29 yaşında 2,5 yıllık evli bir bayanım korunmadığımız halde bizimde bebeğimiz olmadı ve 25 kasımda benim eşimde varikosel ameliyatı oldu (lokal anestezi ile) bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar umarım ameliyat başarılı sonuç verir ve bende artık bir bebek sahibi olurum...
merhaba arkadaşlar...
ameliyat oldu eşim ve evimize geldik.ameliyat çok iyi geçti doktor.
eşimin moralide iyi.local anestezi olmasıda iyi oldu.kendine gelmesini beklemedik.
inşallah sonu iyi olur.
1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı.
testesteron ve sperm testi istedi.ameliyat ne kadar etki etmiş bi bakalım dedi.gerçi 1 ay sperm çıkışı için erken ama bi bakayım dedi.esasında 6 ay sonra bakcakmış.eve gelince tekrar aradım hocayı 1 ay çok erken geldi bize.umutlandık 1 ay sonra çıkarmıki diye.
bizde şuan 0 sperm biliyorsunuz.umutlanmayım hemen bi bakcaz dedi.hayırlısı bakalım.
şuan sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi.1 ay sonra gelince duruma göre ilaç vericem dedi.
iyi dilekleriniz için hepinize çok çokkk teşekkür ederim.
rabbim hepimize yardım etsinnnn
merhaba arkadaşlar...
eşimin moralide iyi.local anestezi olmasıda iyi oldu.kendine gelmesini beklemedik.
inşallah sonu iyi olur.
testesteron ve sperm testi istedi.ameliyat ne kadar etki etmiş bi bakalım dedi.gerçi 1 ay sperm çıkışı için erken ama bi bakayım dedi.esasında 6 ay sonra bakcakmış.eve gelince tekrar aradım hocayı 1 ay çok erken geldi bize.umutlandık 1 ay sonra çıkarmıki diye.
bizde şuan 0 sperm biliyorsunuz.umutlanmayım hemen bi bakcaz dedi.hayırlısı bakalım.
şuan sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi.1 ay sonra gelince duruma göre ilaç vericem dedi.
Değerler bunlar anlamıyorum pek ama yardımcı olursanız sevinirim...
Birde ameliyattan sonra doktor sadece antibiyotik ve enfeksiyon ilacı yazdı eşime başka kullanmamız gereken ilaç varmı sizce ne yapmam gerekiyor...
merhaba arkadaşlar...
inşallah sonu iyi olur.
kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize
kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize
ve değerlerini yazar mısın eşinin ..bir de hangi ilacı kulndı eşin ..kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize
kızlar ben bu değerlerden hiç anlamıyorum bir yardımcı olabilir misiniz?resim atmıştım ama bir daha yollasam bakabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?