Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim cuma ameliyat oldu eşim pazartesi ilk dusunu aldı bandajini çıkarıp doktora kontrole gitti
5 gün antibiyotik 3 gün agri kesici kullandi

anladım canım bugün açalım o zaman bizde. bize doktor 5-6 gün duş alma dedi. tabi eşim durmadı iki kere duş aldı. antbytk eşimde kullanıyo

nasıl kulanıyor peki..

Canim ben 38 günde 1 regl oluyorum bazen düzensizliği oluyordu 31 30 33 günde olduğum oluyordu o yüzden regl bitince 11.gun başlayıp hergün sabah 11 gibi test ediyordum bende genelde 21. 22. Gün çift çizgi görülüyordu. Senin regl döndün düzenli mi zaten içinde kullanım kılavuzu var buna göre başlarsın canım kullanmaya.

merhaba arkadaşlar 4 yıllık eliyim bu dörtlılın 3 yılı tedavılerle geçdi bursada penbe mavi tüp bebek hastanesinde aşılama yapdırdım malesef tutmadı tek kanalım tıkalı oldgu du bile bile pes etmedim herseyin sayibi allah o isterse olur istemese olmaz bi arkadaşım sayesinde doktor murat beye gitim çok iyi ve işinir egri bir doktor bazı arkadaşlar suşlu arıyolar ve murat beyin iyi bir doktor olmadını yazmışlar murat bey adı ustunde doktor hasa allh deyil alanda rabim verende

murat beye ikay gitim birinci ayım normal takip oldu ikinci ayım sa benim isteyim üzerine tüpbebye gecildi pazrtesi yumutalarım toplandı 18 yımırta alındı yarın 12 de enbiriyo yapılıcak olursa da allah tan olmassada bazı arkadaşlara söylemek istiyorum ümüdünüzü kaybetmeyin elbet bizlerinde rabbim birgün yüzünü güldürücek ve murat beye ve ekibine münnet duyuyorum gercekden işlerini güel yaptıkları için

tatlım benim çok çok sevindim gelişmelere ...inş ameliyatınız çok iyi geçer ve en yakın zamanda çektiğiniz bu sıkıntıların sonunda bebeğinize kavuşursunuz...canım bizde hiç bir gelişme yok ocak 16 da tam 6 ayımız dolacak ve ameliyat sonrasında ilk testimizi yaptıracağız...

canım inş tüp demeniz başarılı geçer ve sonunda hamile kalırsın ...allah yardımcınız olsun...

Hayirli olsun insallah yuzunuz guler bebeginize kavusursunuz.Allah herkesin yardimcisi olsun

Amin artik ondan sonra beklemeye kaldi sira su aralar takmiyorum pek ama adet zamanim yaklasinca nasil olurum bilmem.Artik yolunda gitsin hersey yaa hepimizinde

merbaha canm..inşALLAH HAYIRLI İLE EMEĞİNİZİN KARŞILIĞIINI ALIRSINIZ..HAYIRLI İLE HAMİLE KALIR VE MÜJDENİ BİZLERLE PAYLAŞIRSIN...DUA İLE..

benim eşimde varikosel ameliıyatı oldu daha bekarken yani askerdeyken neyse bende ılerı derece pkoyum 2 yıl bekledık ve sonunda klomen v.s ilaçlar ile şuan 10 haftalık hamıleyım rabbım isteyen herkeze versin benim eşimde amelıyattan sonrada varikosel yeniledi ama sayısı yuksetı 40 mılyon fılandı galıba ama hızlı mı degıldı sanırım ama sonuc hamıleyım hıc korkmayınnn hepımız anne olucaz elbet bırgun

merhaba canm..ne güzel senin adına çok sevindim...ALLAHTAN UMUDUMUZU KESMİYORUZ HİÇ BİR ZAMN ZATEN..RABBİM HAYIRLI İLE HEPİMİZE TATITIR ANNE OLMA DUYGUSUNU...İNŞALLAH HAYIRLI İLE BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIP DAHA DA MUTLU OLURSUN CANM..

Merhabalar Kızlar
Ben 25 gunde bır reglı olurdum.Son üç aydır 23 gunde bir olmaya basladım.Bu ay reglim 3 gün gecikmesine rağmen regli oldum. Benimle aynı durumu yasayan varmı birde doktor kontrolu ıcın reglının kacıncı gunu doktora gıderdik.Eşimle ugrasmaktan unuttum.

cnm genelde reglın 2 gunu gdılır doktora

raabım hepınızın yuzunu guldurduk karınlaırnı bebısle doldursunnnn amiiinnn cok saol cnm benımmmmm ınsallah sag saglım kucagamada alırım daha bısey hısetmıorum tekmelemeye bslasın o zaman hamısım dıyee avaz avaz bagırıcam

amin...inşallah...:)

Arkadaşlar bi yardım edermisiniz???
Yarın öğlen varikosel ameliyatı olcak eşim.
Genel anestezi olcak sanıyorduk ama anestesi doktoruyla ilgili bir sıkıntı yaşanmış.doktorumuz aradı local anestezi yapalım dedi.
Bir sıkıntı olurmu diye endişelnedim.
Heyecanlasın eşin konuşarak yaparım ben diyor.
Sizlerinki nasıl oldu.zaten ameliyatın stresi heyecanı var.birde bu kafamı kurcaladı yaaaa.
Ağlamak istiyorum valla

canm biz gnel anestesi ieo lduk am aynı bizden önce girenler local anestesi ile oldular...hiç bir sorun lar yok gibiydi..hatta yan odalarda kaldık..eşimle onu eşi aynı durumdaydı...sadece eşin kndini iyi hazılamalı..bnm eşim çok korkuyoru mesela...genel tercih edildi o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…