Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kan tahlılındede pozitif kızlar rabbım sizlern en kısa zamanda gobıslerınızı doldursun gercekten cok sıkıntılı bı zamn banada dualarınızı eksık etmeyn inanamıyorum

kızlar meryem suresını hergun okuyodum ve cok ınanıyorum rabbım dualarımı kabul etti.... sizlerde okuyun

kızlar meryem suresını hergun okuyodum ve cok ınanıyorum rabbım dualarımı kabul etti.... sizlerde okuyun

ayyy yaşasın bi hamilelik dahaa:))tebrik ederim canım...allah kucağına almayı da nasip etsin.meryem suresine bende çok inanıyorum 41 gün okunacak ben bu gün 32. yi okuyacağım RAbbim kabul ederse:)

kan tahlılındede pozitif kızlar rabbım sizlern en kısa zamanda gobıslerınızı doldursun gercekten cok sıkıntılı bı zamn banada dualarınızı eksık etmeyn inanamıyorum

tatlım çok sevindim senin adına hayırlı olsun darısı bizlere artık... Meryem suresinin Türkçe mealini mi okuyordun yoksa arapça mı?

tatlım çok sevindim senin adına hayırlı olsun darısı bizlere artık... Meryem suresinin Türkçe mealini mi okuyordun yoksa arapça mı?

arapçasını okuyorum cnm sizler için ve tum ısteyenler içn okuyacagmm..canm allah sanada nasip etsn en kısa zamnda hayırlısıyla

Son düzenleme:
kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize

ayyyy canim benim yaa nasil sevindim anlatamam tuylerim diken diken oldu yemin ediyorum icimden siteyi acarken diyodumki birileri hamile olsunda umit olsun artik kimse hamile kalmiyo varikoselcilerden diyordum kendi kendime ki senin guzel haberini gordum gercekten mucize Allah ol deyince oluyor iste dualartini bizden esirgeme canim insallah sag salim en kisa surede kucaginada alirsin rabbim mutlulugunu daim etsin A

cnm esım xy complex kullundı hala devam edıyo hatta cunku bu sonuc için cok erken deglmı tahll yaptrdm sonucu alnca yazarim esımn degerleri 10 mlyn 6 mlyn 15 mlyn işeri hızlı harekette 20

çok sevndim canm..hayırlı ile kucağına aldıgın günleri de görürsün inşasllsh ...RABBİM O EŞSİZ MUTLULUĞU HEPİMİZE NASİP EDR İNŞALLAH...

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013******hamile... yaklaşık 1 ay sonra..

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

btd08=7 Kasım 2013

amin canım rabbim sağlıklı sıhhatlı devam ettirsin hamileliğini.

ben haziranı gözden çıkarmış hazirandan sonra aşılamayı ciddi ciddi kafaya koymuştum umut ışığı oldun bana..

canm cok tesekkur ederm inş esinde ameliyatını olur rabbımde senı fazla bekletmez guzel sonuzlarnı beklıyorum

amin canım rabbim sağlıklı sıhhatlı devam ettirsin hamileliğini.

ben haziranı gözden çıkarmış hazirandan sonra aşılamayı ciddi ciddi kafaya koymuştum umut ışığı oldun bana..

rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsın canm bnede 3 ayın dolmasını beklıyodum hıc aklımın ucundan bıle gecmedı kafamdan cıkarmıstım

kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize

canımmmm çok sevindimmmmmm
hayırlı olsun.tebrik ediyorum sizi.
darısı bizlere.bizler içinde dua et canımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…