- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.401
canım gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
eşinin hangi sperm değerinde sorun vardı?
ve değerlerini yazar mısın eşinin ..bir de hangi ilacı kulndı eşin ..
kızlar meryem suresını hergun okuyodum ve cok ınanıyorum rabbım dualarımı kabul etti.... sizlerde okuyun
kan tahlılındede pozitif kızlar rabbım sizlern en kısa zamanda gobıslerınızı doldursun gercekten cok sıkıntılı bı zamn banada dualarınızı eksık etmeyn inanamıyorum
tatlım çok sevindim senin adına hayırlı olsun darısı bizlere artık... Meryem suresinin Türkçe mealini mi okuyordun yoksa arapça mı?
ayyy yaşasın bi hamilelik dahaa:))tebrik ederim canım...allah kucağına almayı da nasip etsin.meryem suresine bende çok inanıyorum 41 gün okunacak ben bu gün 32. yi okuyacağım RAbbim kabul ederse:)
arapçasını okuyorum cnm sizler için ve tum ısteyenler içn okuyacagmm..canm allah sanada nasip etsn en kısa zamnda hayırlısıyla
sağolasın tatlım...internetten okusam olur mu peki?
kan tahlılındede pozitif kızlar rabbım sizlern en kısa zamanda gobıslerınızı doldursun gercekten cok sıkıntılı bı zamn banada dualarınızı eksık etmeyn inanamıyorum
canımmm cok sevındım hayırlı olsun.. saglıcakla kucagına da alırsın ınsallah..
kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize
cnm esım xy complex kullundı hala devam edıyo hatta cunku bu sonuc için cok erken deglmı tahll yaptrdm sonucu alnca yazarim esımn degerleri 10 mlyn 6 mlyn 15 mlyn işeri hızlı harekette 20
çok sevndim canm..hayırlı ile kucağına aldıgın günleri de görürsün inşasllsh ...RABBİM O EŞSİZ MUTLULUĞU HEPİMİZE NASİP EDR İNŞALLAH...kan tahlılındede pozitif kızlar rabbım sizlern en kısa zamanda gobıslerınızı doldursun gercekten cok sıkıntılı bı zamn banada dualarınızı eksık etmeyn inanamıyorum
ayyyy canim benim yaa nasil sevindim anlatamam tuylerim diken diken oldu yemin ediyorum icimden siteyi acarken diyodumki birileri hamile olsunda umit olsun artik kimse hamile kalmiyo varikoselcilerden diyordum kendi kendime ki senin guzel haberini gordum gercekten mucize Allah ol deyince oluyor iste dualartini bizden esirgeme canim insallah sag salim en kisa surede kucaginada alirsin rabbim mutlulugunu daim etsinA
amin canım rabbim sağlıklı sıhhatlı devam ettirsin hamileliğini.
ben haziranı gözden çıkarmış hazirandan sonra aşılamayı ciddi ciddi kafaya koymuştum umut ışığı oldun bana..
kızlar sanırım ben hamileyim 5 gun gunum gectı test taptım pozitif cıktı esim ameliyat olalı daha 1 ay bıle olmadı mucize
canımmmm çok sevindimmmmmm
hayırlı olsun.tebrik ediyorum sizi.
darısı bizlere.bizler içinde dua et canımmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?