- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
- 208
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.421
]Varikosel ameliyat tarihleri
delinefsim= 14 eylül 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013
minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
adzeynep= 12 kasım 2012
kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..
ayseeem= 29 eylül 2012
merinos1= 4 şubat 2013
hykd = 15 nisan 2013
mariel= 30 temmuz 2013
gupse34 =24 Eylül 2013
su828 = 25 eylül
eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..
dildildem=30 nisan 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
leman24= 15 ekim 2013..
EsRa1982 =14 Kasım 2013
nazende88 =12 kasım 2013******hamile... yaklaşık 1 ay sonra..
sefcn =13 haziran 2013
Herseyguzelolcak=22 kasım 2013
arzugursel54= 11 kasım 2013
noninoni=22 Kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
kelesdilek = 25 kasım 2013
btd08=7 Kasım 2013
canm cok tesekkur ederm inş esinde ameliyatını olur rabbımde senı fazla bekletmez guzel sonuzlarnı beklıyorum
canm cok tesekkur ederm inş esinde ameliyatını olur rabbımde senı fazla bekletmez guzel sonuzlarnı beklıyorum
amin canımmm dualarım sızlerle
canım bizim tarih 7 kasım değil, 7 aralık olacak...
canım ALLAH hayırla saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin. çok sevindim bir umudumuz daha oldu :)
senden bir şey rica edeceğim nazande88 canım , bize bu bekleyiş sürecinizden başlangıçtan itibaren bahsedebilir misin biraz.. bu bizim için büyük ümit olacaktır ..
geçmişe bakıyorum da sanırım sizde sperm vardı ama canlı mı yoktu ne kadar sure sonra ogrendınız hangi kürleri uyguladınız ameliyat öncesi sonrası ne yaptınız? sperm testi sonuclarınız nasıldı?
daha önce hiç hamile kalmış mıydın ? bu soruları geçmişte cevaplandırmışsındır ama rica etsem hepsini toplu olarak yazabilir misin tam geçiş sürecinde neler yapılmış biz de görelim. şimdiden teşekkürler.
canm benm evlendıgımde sadece 2 ay korundum sonra kı aya kımyasal gebelık yasadım sonra bı sene korunmadık olmadı bu sırada butun kontrollerımı yaptrdm hersey temz cıktı klomen kullandım o ay hamıle kaldım ama bos gebelık kurtaj oldum esimde varıkoselden suphelenıyodu duymus bıkac yerden muayne oldu varıkosel cıktı test yaptk 10 mılyn cıktı ılerı hızlı %20 morfolojıde sorun yoktu 20 gun sonra testi tekrarladık 40 mılyn cıktı gayet nıormal dedi doktor bekleyın amelıyata gerek yok dedı esım amelıyata zaten karsıydı sonra ben profa gtm yıne kontrol hersey normal asılama denedık olmadı artk bana bıkkınlık geldı tabı esımde test yaptrdı 6 mılyn 15 mılyn hareket yıne cok dusuk esımı kadınlar kulubu sayesınde bılgı edınerek amelıyata ıkna ettım hep erteledi tabıı sonunda ben yalovad aoturuyorum bursada rentıp hastanesınde yılmaz salatan doktoru netten arastrdım ardım hastaneyı dırek doktorla konstm amelıyat tarıhı aldım gttk amelıyatımızı olduk mıkrocerrahı yontemle ve cok memnun kaldık cok tedrgındım bıyandan allah yardımcı oldu
burada amelıyattan once prooxeed kullandık sonra xy complex cok ıyı bı takvıye bence kecıboynuzu kuru her sabah ac karnına bal polen karısımı koladan sakındık esim sigara kullanmıyo zaten buda cok onemlı .cok uzattım belkı tek bı ayrıtı bıle baskasının ısıne yarayabılr
canm benm evlendıgımde sadece 2 ay korundum sonra kı aya kımyasal gebelık yasadım sonra bı sene korunmadık olmadı bu sırada butun kontrollerımı yaptrdm hersey temz cıktı klomen kullandım o ay hamıle kaldım ama bos gebelık kurtaj oldum esimde varıkoselden suphelenıyodu duymus bıkac yerden muayne oldu varıkosel cıktı test yaptk 10 mılyn cıktı ılerı hızlı %20 morfolojıde sorun yoktu 20 gun sonra testi tekrarladık 40 mılyn cıktı gayet nıormal dedi doktor bekleyın amelıyata gerek yok dedı esım amelıyata zaten karsıydı sonra ben profa gtm yıne kontrol hersey normal asılama denedık olmadı artk bana bıkkınlık geldı tabı esımde test yaptrdı 6 mılyn 15 mılyn hareket yıne cok dusuk esımı kadınlar kulubu sayesınde bılgı edınerek amelıyata ıkna ettım hep erteledi tabıı sonunda ben yalovad aoturuyorum bursada rentıp hastanesınde yılmaz salatan doktoru netten arastrdım ardım hastaneyı dırek doktorla konstm amelıyat tarıhı aldım gttk amelıyatımızı olduk mıkrocerrahı yontemle ve cok memnun kaldık cok tedrgındım bıyandan allah yardımcı oldu
burada amelıyattan once prooxeed kullandık sonra xy complex cok ıyı bı takvıye bence kecıboynuzu kuru her sabah ac karnına bal polen karısımı koladan sakındık esim sigara kullanmıyo zaten buda cok onemlı .cok uzattım belkı tek bı ayrıtı bıle baskasının ısıne yarayabılr
cevabın için sağol canım :) benim eşim o kadar kola içerdi ki bilmiyorum ama bu 1-2 haftadır ayran içmeye başladı inanır mısın kola yuzunden kavgalarımız bile olmustur sanırım sperme zararı var bunu duydu ki içmiyor cok eserse 1 bardak içiyor.
sigara 1-1.5 paket ıcerdı ameliyat sonrası gunde 2 tane ye dusurdu o kadar ıstıyordum ki bırakmasını evlenmedenönce bile evlenınce bırakacagım derdı sevınırdım nerdeee ancak şimdi şimdi azalttı buna çok mutluyum .. kayın valdeme hep derdim keske bıraksa diye yok bırakmaz düşme üstüne bırakmaz der hevesimi de alırdı bırde oyle derdı ki bıraksaydı babasını ben bıraktırtırdım hıc ugrasma bırakmayacak dıyor.zaten sımdı hıc bısey demıyoruz ona ne amelıyat ne sıgarayı azalttıgını ..
ben çakşırda kullandırıyorum eşime ama doktor bize mikro en jeksiyon ile tup bebek olacak dedı bizde sperm 0 normal duzeye ulaşması imkansızmış. proxeed plus ı doktor mu verdi size ameliyat sonrası mı kullandınız?
kızlar yıneolmadı kımyasal gebelık gecırıyorum kan degerım dusmus ama alıstım gıbı artk nolck bnm bu halim sızce ndn bana bole oluyo kan pıhtılasmasımı var acaba bılgısı olan varmı yardım edın
kızlar yıneolmadı kımyasal gebelık gecırıyorum kan degerım dusmus ama alıstım gıbı artk nolck bnm bu halim sızce ndn bana bole oluyo kan pıhtılasmasımı var acaba bılgısı olan varmı yardım edın
canım benım hıc uzulme.. sen ameliyat etkısını gostermeden ıcerde olan yetersız spermlerle hamıle kalmıssın daha spermler yenılenmemıstı.. bı kac ay sonra saglıklı bı sekılde hamıle kalcaksın tekrardan spermler duzelır duzelmez.. bende kımyasal gebelık gecırmıstım dr uma sordum acaba kan pıhtılasması olabılırmı dıye oda bana bebek daha rahıme bıle tutanamadı kı kan pıhtılasmasından dussun demişti.. ama sen yınede rahat olmak ıstersen yaptır canım tahlılını.. cok cok gecmıs olsun sakın moralını bozma tatlım...
canım benım hıc uzulme.. sen ameliyat etkısını gostermeden ıcerde olan yetersız spermlerle hamıle kalmıssın daha spermler yenılenmemıstı.. bı kac ay sonra saglıklı bı sekılde hamıle kalcaksın tekrardan spermler duzelır duzelmez.. bende kımyasal gebelık gecırmıstım dr uma sordum acaba kan pıhtılasması olabılırmı dıye oda bana bebek daha rahıme bıle tutanamadı kı kan pıhtılasmasından dussun demişti.. ama sen yınede rahat olmak ıstersen yaptır canım tahlılını.. cok cok gecmıs olsun sakın moralını bozma tatlım...
Hadi yaa uzuldum canim gecmis olsun ama bak demekki spermler iyi ama tam iyi degil yeteri kadar demekki bu halde bile spermler tutuyorsa en fazla 6 ay sonunda kesin hamile kalirsin hemde saglikli bir sekilde olaya bu tarafindan bak spermlerin yapisi bozukta olabilir Allah saglikli bebekler versin.Eli ayagi duz akli basinda olsun sonra uzulmektense varsin olsun simdi uzul napalim bizimde kaderlerimiz boyleymis bende bugun adet oldum zaten hic beklemedim bu ay hamile kalmayi falanda artik yumurta takibi falanda yapmak istemiyorum ben cok yorulduumm
kizlar ben cok kotuyum cok moralim bozuk nerdesiniz yaaobur topigede yazdim batim geldigi halde moralim yine iyiydi taa ki gece misafirlige giderken benim yaslarda bi arkadas annesiyle gelmis kadinlarda vardi 2.ye hamileymis sevindim onun adina ama iste bilirsiniz benim icin de malum konusmalari istemiyomusum gibi ogut vermeler bilmiyor ki kimse kocamda sorun var zaten birsey diyemem de yasim geciyormus en guzel yasimmis vs adet agrim vardi zaten biraz uzuntuden mideme agri girdi lavaboya kosup afedersiniz cikardim tabi orda soylemedim ben uzulunce hep mideme vurar cunku eve geldim hungur hungur agladim esimde hap ic vs diyo bana bilmiyoki asil acim baska anlamiyor.canim yok yaniyo benim halen gozlerimden akiyor damla damla yaslar yazarken bile Kocamda anlamiyor iste umrundada degil zaten onun yuzunden anne olamicam belki hicbir zaman biliyorum yazdigim hic hos degil ama o da ona gore davransin o zaman cok yoruldum artik bu evlilik beni cok yoruyor nefees alamiyorum artik.kimseye tek kelime edemiyorum herkes sanki benim sorunum varmis gibi konusuyor dayanamiyorum annesi karsimda oturuyor tek kelime bile etmiyor .zaten dogru duzgun calismamiz bile olmuyor nasil hamile kalayim kendi basima dayanamiyorum yaa sizlerle konusmaya cok ihtiyacim vardi bu yuzden nefret ediyorum biyere gitmekten ve de eve birisinin gelmesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?