- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.341
peki canım kür falan yapıyormusun bunları doktora sorma fırsatın oldu mu ? ben eşime soyluyorum da doktora sormuyor bir turlu bende o kadar kür hepsi daha kotu sonuclar verir mi diye korkuyorum
aşağıdakileri kullanıyor eşim
keçi boynuzu kürü
arı sütü bal polen propolis karısımı
caksır suyu
caksır otu bal
sabah aç karnına caksır suyu arı sutu bal polen
akşam eve gelince de yemekten sonra caksır otu bal 1 cay kaşığı
yatarken de keçi boynuzu kürü ile arı sutu bal polen kullanıyor.
kızlar merhabalar,
ameliyatımızı olduk sonunda şükür sıkıntısız atlattık.
3 a sonra eşim sperm testi verecek.
doktora arginmax ı sordumbu tarz sperm arttırıcı vitaminler kullanmaya gerek var mı dedim yok dedi:44:
ne yapmalıyım sizce nerden başlamalı?
canım beni de listeyen ekler msiniz ameliyat tarihi 29 kasım 2013
canım geçmiş olsun .. doktor bu sürede hiç mi ilaç vermedi size ? bize vermedi de merak ediyorum , ben de bu arada kürlere başladım eşime ..
bize antibiyotıkm ve agrı kesiciden başka bşe vermedi verecğim de demedi.
cuma günü olduk canım. siz ne zaman oldunuz?
kızlar merhabalar,
doktora arginmax ı sordumbu tarz sperm arttırıcı vitaminler kullanmaya gerek var mı dedim yok dedi:44:
kızlar merhabalar,
canm biz 2 ay önce olduk...olduğumuz gün bize antibiyotık ve ağrı kesici verdi...bir hafta sonra gelin sayınız için ilaç yazacm dedi...1 hafta sonra gititğimizde kan testi yaptı iğne gerekiyor mu dye..kan ı aldılar sonuçlara bktı şimdilik iğneye gerek yok dedi...arimidex diye bir hormon ilacı verdi... 3 ay onra gelin dedi...proxsed den hbahsettim onu şimdi değil sayınız brz ilerlesin onu da yzarım dedi...1 ay sonra gidecez ..
canm inş esin en kısa zamnda iyilesr degerleri duzelir hamile kalırsn
geçmiş olsun tatlım inş 3 ay sonra değerleriniz fırlamış olur...doktor bize de ilaç vermedi gerek yok dedi,eğer 6 ay sonra artmazsa o zaman veririz dedi..
tatlım çok çok geçmişler olsun:)tez zamanda sonuç alırsınız inşallah...
bize proseed plus ve evicap vermişti doktor.
kan testini niye yaptı canım neye baktı?
?
canım çok geçmiş olsun.hayırlısı.hadi güzel gelişmeler sizinle olsun.
benim eşimde cumartesi ameliyat olcak.ama bize 6 ay beklicez.sperm testi ondan sonra yapıcaz dedi.birde ameliyattan sonra ilaç vericem dedi.ama bakalım verecekmi?bende keçi boynuzu özü, arı sütü-bal-polen karışımı içiriyorum.ama bunları duydum biyerlerden kendinm aldım.cumartesi ameliyattan sonra sorcam doktora.
yazarım size gelişmeleri.
ayrıca keçi boynuzu kürünü hemen hemen hepimiz eşlerimize uyguluyoruz ama lütfen hormon testlerine göre uygulayalım.eğer fsh yüksekte keçi boynuzu,incir bunlar zararlı olabilir.yani mutlaka doktora danışıp öyle kullanılmalı diye düşünüyorum.[/QUOTE]kan testini niye yaptı canım neye baktı?
inşallah canım
bize onu da demedi canım anlamadım valla:44:
sağol canım.üç ay sonra sperm testine bakıp ondan sonra kendim mi alıp kullansam acaba olur mu ki?
geçmiş olsun tatlım inş 3 ay sonra değerleriniz fırlamış olur...doktor bize de ilaç vermedi gerek yok dedi,eğer 6 ay sonra artmazsa o zaman veririz dedi..
Jonguuiiiiilllll bugun nihayet cavurun doktorlari aramisben isteydim esimde bana mesaaj atmis ameliyat tarihi belli oldu ocagin 14u diye sana soylemek istedim hemen.Mesaji okuyunca icime garip bir duygu aldi hem sevinc hem uzuntu hem sok gibi garip bir duygu:18::18::18: artik kendimi yaza hazirlamistim ameliyat icin.Insallah ameliyat cozum olur derdimize.Sizde varmi bir gelisme falan?
Jonguuiiiiilllll bugun nihayet cavurun doktorlari aramisben isteydim esimde bana mesaaj atmis ameliyat tarihi belli oldu ocagin 14u diye sana soylemek istedim hemen.Mesaji okuyunca icime garip bir duygu aldi hem sevinc hem uzuntu hem sok gibi garip bir duygu:18::18::18: artik kendimi yaza hazirlamistim ameliyat icin.Insallah ameliyat cozum olur derdimize.Sizde varmi bir gelisme falan?
eşleri ameliyat olan bayanlar,
eşleriniz ameliyat yerini kaç gün kapalı tuttu. Bizim 5 gün oldu açalım mı artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?