Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim benim cok tsk ederim.. ocak ayinda asilama icin cok hazirladim kendimi bi denemek isterim kismetse ama tutmazsa bekleyip kendimiz deneriz bi sure.. tatlim insallah bi once kavusuruz bebislerimize..

Canım gıttınız mı merak ettım Insallah hayırlı sonuclar almıssınızdır

Canim benim cok tsk ederim.. ocak ayinda asilama icin cok hazirladim kendimi bi denemek isterim kismetse ama tutmazsa bekleyip kendimiz deneriz bi sure.. tatlim insallah bi once kavusuruz bebislerimize..

doktorum bana da aşılama dedi.eşimin doktoru da bekleyin dedi.bakalım şubata kadar bekleyelim dedik bizde.hakkımızda hayırlısı olsun:)

kızlar günaydın,

eşime keçi boynuzu ve çakşır otu aldım bu kürler nasıl uygulanıyor bilen var mı?

merhaba arkadaşlar....bildiğiniz üzere eşim 3 ay önce ameliyat oldu variksoelden...
değlerimiz amelyattan önce 1 milyon ve 3 milyon arasında değişiyordu..hızımız ve hareketli olması da normal e yakındı...
cuma akşama doğru antebe gittik cumartesi doktora gidip test yapmak için..ve ben relg günün 2 .. güni hormon testi yapacaktım..(gerek kalmadı )
HER ŞEY NORMALE DÖÜYOR UMuDU İLE GİTTİK HATTA BN RELG OLMAM DİYE BİLE DÜŞÜNÜYORDUM..
cumartesi eşimle beraber doktra gitip test yaptık ve sonucu almaya gittik..gittipimizde doktor ameliyayta cevp vermediğini söyledi..ve sayımız 2 milyon ama haretlisi % 40 dan % 10 inmişti..yıkıldık neye uğradığımızı şaşırdık doktor bize hemen tüp bebk yapın dedi..değerleriniz oynaklı daha fazla vaikt kaybetmeyin dedi..(( hiç bu kadr içimden ağlamamıştım ))) .biz 3 ay daha bkliyelim mi diye sorduk gerek yok dedi..normal gebelik şansı yok denilecek kadr düşük dedi.ve bizi tüp bebek merkezi yönlerdi bildiği bir yeri tarif ettik..kafamız o kadr karıştıkı doktorun tarif ettiğin hiç bir şeyi anlamadık..çıktıktan sonra ardadık tekrar ve tüp bebek merkezine gittik..konuştuk biraz..biraz daha bkleme tarftarıyız3 ay kadr ama daha düşecek diye çok korkuyoruz..anlıyacağınız blki hamileyim umuduyla gittk ..paramparça bir şekilde dondük ((

canım benim hepimiz aynı durumdayız içimizden birkaçımız şanslıyız, test yaptırmadan hamile kaldığını öğrenebiliyor, bizimde üç ay doldu aslında ama yumurtlama dönemindeyim diye teste göndermedim ocak 8-9 hasta olacağım o zaman gitmesini istiyorum, ama inan bende çok korkuyorum, şimdi bi umut bekliyoruz ya sonuçlar kötü gelirse diye, okuduğum bi kaç topikte hızı sayısı yapısı tamamen düşen buna rağmen hamile kalanları okudum, ameliyat öncesi sayı 20 milyonken 1 milyona düştüğü halde hamile kalanlar var, bilmiyorum ama belkide sperm kalitesi iyileştiğinden yada o tek spermin o olmasından yumurtayı döllüyor işte, yaşın kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşındayım ve biraz daha beklemeni destekliyorum, çünkü biz ameliyat olmadan önce aşılama aşılama tüp diye yönlendirdiler, sperm düzelmeden işlem yaptırmaya kalktık, belki biraz geç tesir edecek belki yavaş yavaş yükselecek, doktor buna tabiki garanti veremez, ama bence bu kadar beklemişken bekle hayatım zaman bi şekilde geçiyor şu üç ayı da bekle hayırlısı ile olmazsa tüp şansın var nasılsa bugünde üç ay sonra da deneyebilirsin sonuçta, ama sakın umudunu kaybetme, dün haber aldım iki aşılaması tutmayan 4 senelik evli bi akrabamız dün doğum yaptı hemde 8 aylık 4 sene gelmeyi bilmedi, karnımda da durmayı bilemedi diyor kız, kendiliğinden hamile kaldı neden bizlerinde öyle olmasın sabır dile sadece...

Son düzenleme:

canım lütfen üzme kendini.spermlerin tam anlamıyla düzelmesi için en az 6 ay gerekli bana inan.aramızda çok şanslılarda var 3 ayda hamile kalabiliyolar ama onların değerleri zaten yüksek oluyo.
bizimde 3 ayda 9 milyondan 13 milyona çıkabilmişti ancak o kadar ilaç ve küre rağmen. doktor ameliyatın etki etmediğini söyledi ama şuanda 41 milyondayız çok şükür.şuanda eşimin doktoru beklememizden yana daha ykselir diyo.hani ameliyat etki etmemişti diyesim var...ancak moral bozuyo bazıları...
3 ay daha bekleme taraftarı olmanıza çok sevindim.belki normal yolla şans az olabilir ama aşılama şansı yaratılabilir bilemeyiz ki.tüp bebek için 1 tane sperm zaten yeterli.o yüzden lütfen sıkma tatlı caını.
bu ara da klomen kullanıyomuydu eşin?klomen ilk etapta sperm sayısını çok düşürüp sonra tavan yaptırıyo bilgin olsun.

ben 22 eşim de 32 yaşında...ewet hklısınız ilk 6 ay önemli..doktor umudumuzu kırdı aslında..hele ki hastaneden çıktıktan eşim bana bnden ayrılacaksan ayrıl demesi beni daha çok yıktı...ayrılma aklımda olsa niye bu kadr çaba göstereyim..ilk güden çeker giderdim ...anlamıyorlar üzülüyorlar tamam ama bnm kadr mı üzülecek..eskiden küçük bir çocuk gördüğümde inşALAH YAKINDA BNM Kİ DE olack diye umut edrken şimdi bir adım daha uzaklaştı bnden.. klomen kulanmadı eşim..
sadece arimidex diye bir hormon ilacı kulndı...kür ler falan birde...ama şimdi bkleme aşamasında ne kulnmalıyız bilmiyoru m..br akrabamızın eşin proxsed kunlnmış değerleri 3 kat yükselmiş..bnde eczacı ile konuşmayı düşünüyorum...proxsed mi yoksa gnc arinmax mı daha iyi bir vitamın diye.sizlerin bilgileri sayesinde .hangisi önerilirse eşim artık bişey kulnmıycam diyor ne kür n de ilaç...sigara içecem diyor..yükseleceği yok diyor..sigara içmemesine zor ikna ettim...birde kndi tedvimizi ndimiz yaratalım dedim ..1 y soonra tekrar teest yaparsın dedmi...bişey demedi daha...bu akşam tekrar konuşacağım..
RABBİM HAKIMIZDA HAYIRLI SINI VERSİN..

kızlar günaydın,

eşime keçi boynuzu ve çakşır otu aldım bu kürler nasıl uygulanıyor bilen var mı?

canım çakşır otunu bilmiyorum.ben sana keçi boynuzu kürünü anlatayım.
2,5 su bardağı kaynayan suyun içine 6-7 adet keçi boynuzunu kırarak atıyosun 3 dk kısık ateşte kaynatıp 20 dk ağzı kapalı olarak demlenmeye bırakıyosun.suyunu süzüp 1 hafta boyunca sabah akşam içiriyosun.3 ay boyunca da sadece gece yatarken 1 bardak içiriyosun.yanlız klorsuz su olması gerekiyo.

Annemle de konuştum ..ameliyat ı tedavi süresini falan ...gözleri doldu.. önce sustu ...sadece dua et dedi...kzının günden güne erimesinin hesebini öğtrendi..gece annmele yttım bana sarılıp öptü..üzülme dedi..ağlıyordu da. Dün ordan geldim geldiğimden bri 5 defa aradı aradı her defasında kızım yemene dikkat et..üzme kendini diyor..anlatmasaydım keşke ...anneme de sıkıntılara koydum...artık aklından çıkmam bunda sonra..

önemli olan kadını yaşı.sen daha küçüksün.zaman kaybetsen de önemli olmaz yaşın açısından.ben de 23 yaşındayım.yaşımın verdiği güvenle 2 yıldır bekliyorum.
keçi boynuzu kürünü yap mutlaka.eğer yaptıysan,zeytin yağında bekletilmiş kuru inciri yapabilirsin.ben şuanda keçi boynuzu kürü yapıyorum eşime.bitince kuru inciri deneyeceğim.
evet proxeed plusun methini ben de çok duydum ama çok pahalı maalesefgnc arginmax daha uygun galiba.aynı etiyi gösteriyo diye biliyorum.
biz İbrahim Adnan Saraçoğlu hocamız ile görüştük telefonda. gönderdiği kürleri kullanıyoruz.kendisine,bilgisine çok güveniyorum.kesinlikle tavsiye ederim.bize 2 aşama yeterli olacaktır demişti.1. aşamayı bitirdik.2. aşama için yeniden arayacağız. azosperm de bile %30 başarı şansı veriyo.kesinlikle denenmeli...

benim annem de biliyo.o da çok üzülüyo.dua ediyo bol bol sağolsun.insan bazen derdini paylaşmak istiyo çok ağır geldiği zamanlarda...

fiyatları ARASINDA PEK BİR FARK YOK AMA İÇERİNE BAKLINCA ARİNMAX DAHA ETKİLİ GBİ..BAKACAZ ARTIK..PEİ ADNAN SARAÇOĞLU NUN KÜRLERİNİ DENDİKTEN SONRA HİÇ TEST YALAN YAPTINIZ MI ..SİZDE NE KDR İŞE YARAMIŞ..

benim annem de biliyo.o da çok üzülüyo.dua ediyo bol bol sağolsun.insan bazen derdini paylaşmak istiyo çok ağır geldiği zamanlarda...
ewet kaynanam söyleme dedi..eşimde sen bilirsin dedi istersen söyle dedi..bnde söyedim..sürekli soruyor sonçta merak ediyor kızıyım dedim..söyledim..

26 milyonda 41 milyona çıktı sayı.morfoloji %3 ten %4 e yükseldi.
bi topiğimiz var ibrahim saraçoğlunun tedavisi..orada ki arkadaşın eşinde de sayı 108 milyondan 350 milyona,morfoloji de %2 den %17 ye yükseldi.işe yarıyo yani.

ewet kaynanam söyleme dedi..eşimde sen bilirsin dedi istersen söyle dedi..bnde söyedim..sürekli soruyor sonçta merak ediyor kızıyım dedim..söyledim..

kaynananın söyleme demesi normal.gelin de problem olsa anlatıverirler de neyse...benim kaynanam da sorunun oğlunda olduğunu bile bile,belki annene çekmişsindir onunda 3 yıl sonra olmuş ya diyo.

eşimle konuştuktan sonra bizde bir arıyalım hani nasıl olacak...sağol canm.

kaynananın söyleme demesi normal.gelin de problem olsa anlatıverirler de neyse...benim kaynanam da sorunun oğlunda olduğunu bile bile,belki annene çekmişsindir onunda 3 yıl sonra olmuş ya diyo.
benm ki de öyle annem 4 yıl olmadı blki gentktir diyor....ondan olmadı diyor..ama eşimim babasının ki 15 yıl olmadı sonra bir iğne kulnaması sonucu eşim oldu..ve sonra yine olmadı tek çocuk eşim tek çocuk..eşimde bnim ki babamdn dolyı olmuyor diyor gentik olarak...rabbim inşallah çok aratmaz...tez vakitte hepimize nasip edr..

eşimle konuştuktan sonra bizde bir arıyalım hani nasıl olacak...sağol canm.

arayın bakalım.belli olmaz belki vesile oluverir.
inşallah canım rabbim tez vakitte hayırlısıyla bizlere de nasip etsin..amiin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…