- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.521
canm inan kafam o kadr krıştı ki [sup]doktor bize tüp bebek için yol tarif etti tek bir klime bile anlamadık..bizim de sayımız yükselmemeiş ama hızımız % 40 dan % 10 na inmiş..aynaklı sizin dğeler dedi.daha d inebilir dedi..bilmiyorum ne yappanilirz.ama tabiki de 2.3 y daha bkleriz..sizin 2. Testte deerleriniz nasıl oldu ve hangi ilçları kulndınız..blki yazdın ve bnde oudum ama innan kafamda bütün arkadaşalrın değerleri ilaç isimleri uçuşuyor ...kusur bkma..[/sup]
Kizlar bu arada sukur ameliyatimiza az kaldi cok bisey degisecegini sanmiyorum da.Son gune birakmak istemiyorum hastaneye ne goturmem gerekiyor pijama kesin.Ic camasiri hangisinden giymesi gerekiyor giyebilir mi siz neler goturdunuz tam olarak bi de evde ne yapmamiz gerekiyor surekli yatacak mi?dusa ne zaman giriyor vs kizlar bilmiyorum yardim edin
bende kasımda ameliyat oldu eşim canım..hastaneye ben battal en bol çamaşır aldım atlet ve kilot :)bol eşortman ve kazak hırka zaten biz bir gece hastanede kaldık çıkarken eşortman giyindi yatakta atlet ve çamaşırını giydi..bide terlik al lavaboya giderken giymesi için...sakın korkma ben o ameliyattayken çok korktum biz kimseye bahsetmedik tek ben ve eşim hallettik şükür :)eşim Bi gün sonra araba bile kullandı yarım saat eve dönmek için yani inşallah sizde kolay atlatırsınız şuan tam 1 ay olmasına rağmen her şeyi rahatlıkla yapıyor sana dua edicem inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Merhabalar Kızlar Daha önce de belirtmiştim 3 ay önce ameliyat olduk ve bugun sayım yaptırdık
Amelıyat öncesi Değerler
Toplam Sperm = 8 milyon
Hızlı Hareket = 0
Morfoloji = 0
Bugun ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 52 milyon
Hızlı Hareket = Yüzde 19
Morfoloji = Yüzde 2
Doktor üç ay için değerler çok güzel zamanla normal düzeylere gelecektir calışmaya devam edin bir seneye kalmaz alırız güzel haberi dedi.Doktor bize Evicap 200 vermişti buna devam edin bırakmayın dedi.Bende doktora Folik asit, Çinko ve Pharmaton kullandığımızı onları da devam edelim mi kullanmaya dedim devam edin dedi.
Bugun ayrıca keçi boynuzu ve selenyum aldım onları da kullanacagım.İmşallah hepimiz tez vakitte saglıklı sıhhatlı evlatlarımızı kucagımızı alırız Amin.
merhabalar kızlar daha önce de belirtmiştim 3 ay önce ameliyat olduk ve bugun sayım yaptırdık
amelıyat öncesi değerler
toplam sperm = 8 milyon
hızlı hareket = 0
morfoloji = 0
bugun ki değerlerimiz
toplam sperm = 52 milyon
hızlı hareket = yüzde 19
morfoloji = yüzde 2
doktor üç ay için değerler çok güzel zamanla normal düzeylere gelecektir calışmaya devam edin bir seneye kalmaz alırız güzel haberi dedi.doktor bize evicap 200 vermişti buna devam edin bırakmayın dedi.bende doktora folik asit, çinko ve pharmaton kullandığımızı onları da devam edelim mi kullanmaya dedim devam edin dedi.
Bugun ayrıca keçi boynuzu ve selenyum aldım onları da kullanacagım.imşallah hepimiz tez vakitte saglıklı sıhhatlı evlatlarımızı kucagımızı alırız amin.
Aslinda korku yok ama neden bilmiyorum esime tek kelime etmiyorum etsemde duzelcek diyorum hep ama icimde azicikta olsa umit yok ameliyatla ilgili o yuzden korkmuyorum zaten dusuk bizimki bilmem belkide doktor umidimi kirdigindanmidir baska sorunlarimizda var ondamidir bilmiyorum.Bi sorum daha var varikosel iktidarsizlik sorunu yaparmi acaba biz zaten o yuzden gitmistik doktora oyle ortaya cikti varikosel oldugu bazen esimin seysi kalkmiyor soylemesi ayip ama napim delircem dusunmekten olsa bile sertlesme sorunu oluyor bu yuzden en verimli gunleri bile degerlendiremiyoruz bzen diyorum ameliyattan sonra duzelcek merak etme ama atiyorum yani baglantisi var mi yok mu bilmiyorum doktorda bisey demedi varikosel ogrenince direk ona yogunlasti doktor.Napicam ben boyle bilmiyorum uzun zamandir size bile aciklamiyordum bunu ama artik dayanamiyorum sabrim kalmadiInsallah varikoseldendir ameliyat sonrasi duzelir diyorum.Bugun yumurtlama gunum ve bosu bosuna gitti gunum olmadi olmuyor Sigara iciyosun cok zaten zayifsin diye kizdim bi de.Baglantisi varmi biliyomusunuz lutfen kizlar hepiniz yazi.Bazen sirf buyuzden bosanmak bile geciyor aklimdan kafamda kendi kendime konusuyorum
Sevindim canim senin adina bak ne guzel herseyiniz yoluna giriyor sukur darisi bize insallah yukarda yazdigimi sende oku ok cvp bekliyrum hepinizdenDoktora ameliyattan sonra ilac vercekmisiniz dedim hicbisey vermicem dedi Bizim varikosel 4. derecede
canim sen 6. Ayi bekle en saglikli sonuc anca belli olur.. 2. Testte ml de 7 bucuk milyondan 50 milyona ileri hizli % 2 den % 15 e cikmisti.. Ilk testten sonra sabah 3 tane aksam 3 tane arginmax ve sabahlari 1 tane antioksidan olan phycgenol kullandi esim bunlar gnc nin urunleriydi.. Bide geceleri trental 600 kullandi hareketliligi icin.. Trentali dr vermisti ama digerlerini ben arastirip kullandirdim hic bi yan etkisi yok arginmax in icerigi diger vitaminlere gore daha zengin.. Bu surecte bi dene canim eminim ise yarayacaktir sen umutlu ol canim..
canm gnc ürünlerini nerden aldınız.. Burdaki eczanede satılmıyor..
canm gnc ürünlerini nerden aldınız.. Burdaki eczanede satılmıyor..
tatlım çok çok sevindim senin adına yakında bizim de tam 6 ayımız dolacak inş bende buraya güzel haberlerimi yazarım....Merhabalar Kızlar Daha önce de belirtmiştim 3 ay önce ameliyat olduk ve bugun sayım yaptırdık
Amelıyat öncesi Değerler
Toplam Sperm = 8 milyon
Hızlı Hareket = 0
Morfoloji = 0
Bugun ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 52 milyon
Hızlı Hareket = Yüzde 19
Morfoloji = Yüzde 2
Doktor üç ay için değerler çok güzel zamanla normal düzeylere gelecektir calışmaya devam edin bir seneye kalmaz alırız güzel haberi dedi.Doktor bize Evicap 200 vermişti buna devam edin bırakmayın dedi.Bende doktora Folik asit, Çinko ve Pharmaton kullandığımızı onları da devam edelim mi kullanmaya dedim devam edin dedi.
Bugun ayrıca keçi boynuzu ve selenyum aldım onları da kullanacagım.İmşallah hepimiz tez vakitte saglıklı sıhhatlı evlatlarımızı kucagımızı alırız Amin.
Ilk olarak esin kesinlikle sigarayı bırakmalı özellikle ameliyat olduktan sonra çünkü sigara ameliyat ile açılan damarları cok çabuk kapatır ve ikincisi varikosel cinsel isteksizlik yapar iktidarsizlikta yapar zaten zayifbirden işi ağır ise o isteksizlik iktidarsızlıyapar cok yorgun olduğunda da bahsettiklerin olur varikoselle ilgisi var anlattıklarının internette arastirmistim. Ayrıca sadece bu durumdan dolayı boşanmayı dusunuyorsan bosanmalisin bence çünkü ameliyat sonra stres ve sıkıntıdan uzak olmalı esin tabi ki zor ama esin için daha zor sen lafta değil gerçekten yanında olmalısın yoksa evliliginiz bu durumu atlatamaz. Iyi günde kötü günde unutma
Ayrica bizim doktor biz ısrar edince evicap verdi yoksa o sa gerek yok diyordu çünkü ameliyatin başarılı olup olmadığıni anlamak için ama ben zaman kaybetmemek için araştırdım folik asit , cinko, pharmaton multivitamin kullandırdığım eşime ,
İnşallah en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı evlatlarımız olur ınsallah
CANM BİZİM 3 AY DOLDU ve fayda görmememize rğmen içini ferah tut diyorum..hızımız düşemsine rağmen pişmanım demiyorum..çünkü bir adım attık sonucu tüp bebek bil olsa nden ameliyat omadık diye içimizde kurtlar uçmayacak..vve ayrıca eşimde de iktidar sorunu var ameliyat sonra bize düzelmiş gibi geldi..sigarayı benm de eşim bırakmam diyordu ameliyata giderken bile bi paket aldı çıkınca içerim dedi..doktor içeceksen ameliyat yapmım seni dedi..o da öyle bıraktı 3 aydır içmir şükür..sonucu alınca tekrar içecem dedi..bnde biraz daha bklde dedim..bu zamnı da atlatalım olmadı tüp bebek olsun sonra istersem günde 2 paket iç dedim..ama inşALLAH HERŞEY GÜZL OLUR SİZİN İÇİN..GÖNLÜNÜZ RAHAR GİRİN AMELİYATA RAHATTA ÇIKIN ..RABBİM HAYIRLI SI İLE KOLAY GEÇİRTİR İNŞALLAH..ZAMANINZ TAM BELLİ OLDU MU *
urfanın bir ilçesindeyim.ama bir ayağım da antepte..zaten doktorumuz da antepte..canım avm lerde satılıyormuş doktor bize öyle dedi hangi şehirdesin
tamam canm sağol..canim gnc nin kendi magazalari var ama bizim ulkede yoktu gnc urunleri satan bi eczaneden aliyorum. Netten satis noktalarina bi bak istersen..
Diyorum surekli ama dinleyen yokki birakmak istemiyor bile dun dedim yine bak boyle sorunlar oluyo iste icme bari ameliyattan sonra icme dedim ama bakalim napariz.Yorgun degil kac gundur evde zaten yatiyordu.Diyorum bunun varikoselle alakasi yoksa bide bumu cikti basima ben napicam diye dusunuyorum ister istemez napim derdimi bi size anlatabiliyorum iste.Ama bende baktim iktidarsizlik yapar falan gormedim hic.Kimse bosanmak icin evlenmez istemez boyle olsun ama omur boyu da boyle olursa bu yasta olmazsa ilerleyen yaslarda napicaz diye dusunuyorum habire.Bende doktora israr edicem ver diye ama bakalim derdimi anlatabilirsem doktora.Amin Allah bizim sesimizi de duyar ins.
Insallah ssizinkide duzelir yaa dur bakalim doktorlar 6 aydan once kesin bisey soylemek dogru olmaz diyor cunku anca 6 ayda yeni sperm yapimi oluyormus olmadi asi olmadi tup denicez napalim elimizden geleni yapcaz artik.Zaten varikoselden dolayi hamile kalamiyoruz eee birde iktidarsizlik olupta en verimli gunler bile bosa gidince dogal olarak insan altust ooluyor sinirleniyorsun gitti canim gun diye insallah bizimde duzelir.Icirme sakin su zikkimi sende esine birakmisken olmadi doktor yardimi alsin burda cok zor doktor olaylari birde zamanimiz yok gidecek yoksa bende yollaticam ama Turkiyede daha kolay yardim alsin.Belli oldu canim nihayet aylardir deliriyordum gun vermiyolardi.Gunlerin bukadar cabuk gectigine en cok bunun icin seviniyorum sonrasinda diyorum ki zaman geciyor bebegim yok halen iste oyle karmasik bir durumdayimtarihimiz 14 ocak bizim icin cok onemli bir gun olack hayatimizda bakalim ne getirecek bu gun bize Allahim yardim etsin herkese
Diyorum surekli ama dinleyen yokki birakmak istemiyor bile dun dedim yine bak boyle sorunlar oluyo iste icme bari ameliyattan sonra icme dedim ama bakalim napariz.Yorgun degil kac gundur evde zaten yatiyordu.Diyorum bunun varikoselle alakasi yoksa bide bumu cikti basima ben napicam diye dusunuyorum ister istemez napim derdimi bi size anlatabiliyorum iste.Ama bende baktim iktidarsizlik yapar falan gormedim hic.Kimse bosanmak icin evlenmez istemez boyle olsun ama omur boyu da boyle olursa bu yasta olmazsa ilerleyen yaslarda napicaz diye dusunuyorum habire.Bende doktora israr edicem ver diye ama bakalim derdimi anlatabilirsem doktora.Amin Allah bizim sesimizi de duyar ins.
Insallah ssizinkide duzelir yaa dur bakalim doktorlar 6 aydan once kesin bisey soylemek dogru olmaz diyor cunku anca 6 ayda yeni sperm yapimi oluyormus olmadi asi olmadi tup denicez napalim elimizden geleni yapcaz artik.Zaten varikoselden dolayi hamile kalamiyoruz eee birde iktidarsizlik olupta en verimli gunler bile bosa gidince dogal olarak insan altust ooluyor sinirleniyorsun gitti canim gun diye insallah bizimde duzelir.Icirme sakin su zikkimi sende esine birakmisken olmadi doktor yardimi alsin burda cok zor doktor olaylari birde zamanimiz yok gidecek yoksa bende yollaticam ama Turkiyede daha kolay yardim alsin.Belli oldu canim nihayet aylardir deliriyordum gun vermiyolardi.Gunlerin bukadar cabuk gectigine en cok bunun icin seviniyorum sonrasinda diyorum ki zaman geciyor bebegim yok halen iste oyle karmasik bir durumdayimtarihimiz 14 ocak bizim icin cok onemli bir gun olack hayatimizda bakalim ne getirecek bu gun bize Allahim yardim etsin herkese
CANM siz ameliyat için çok beklediiniz inşalah ameliyatını olursunuz ve bebeğiniz sizi çok bkletmez ..RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMICISI OLSUN..biz 6 bkleriz 3 ay biti giti..umutsuxlukla sonuçlamdı şimsi önümüzde ki 3 aya ıumut bağladık olmadı daha fazla bklemeden tüp bebek yaparız...bn gencim ama eşim 33 yşında ..kaynanam bkle diyor ama adam 40 yaşında mı baba olsun...6 ay gitsin fazla bir gelişme yoksa tüp bebek..gelişme varsa biraz daha bkleriz..ainşallah umutlarımız boşa çıkmaz..AMA ANNEMİN DEĞİMİ GİBİ ALLAHTAN GELEN BİR SORUN KULDAN GELSEYDİ DAHA ÇOK YIKILIRDIK..RABBİM ŞİMDİ VERMEMİŞSE ELBET HAYIRI VARDIR...
allahtan hıc bızamn umut kesilmez bakarsın bı anda yukselır esınle huzurun bozulmasın allah daha kotu dert vermesın hayırlızamnda cok bekletmeden bızlerı evlat sahıbı yapsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?