• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim zaten olmadığını gördükçe eşin daha fazla ameliyata odaklanacak benimkinde öyle oldu baktı olmuyor doktora falan gidelim dedi, tedaviyi kabul etii..

Doktor konusunda bisey demiyor olmaya razi ameliyat iste ama gel gor ki bu lanet sira bitmek bilmiyor halen delirmeye az kaldi doktorum nerde:37::35:

canım bizim grade 4 varikoseldi o önemli değil yani varikoselin kaçıncı derece olduğu önemli olan varikosel varsa ve çocuğun olmuyorsa ameliyat yapıyorlar dereceye bakmıyorlar....

Anladim canim aciklaman icin sagol Allahima dua ediyorum ins isteyen herkes bebis sahibi olsun diye ameliyat olali 1 yil 4 ay oldu

dün kadın doğumcuya gitim eşimin tahlilinide gösterdm bana klomen verdi haftayada çatlatma iğnesi yapıcam dedi eşin ameliyat olsun demedi bakalm ne olcak..

anladım canm..hakınızda hayrlısı...inşLLAH HER ŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLR..EŞİN AMELİYAT KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYOR.. ?

dün kadın doğumcuya gitim eşimin tahlilinide gösterdm bana klomen verdi haftayada çatlatma iğnesi yapıcam dedi eşin ameliyat olsun demedi bakalm ne olcak..

anladım canm..hakınızda hayrlısı...inşLLAH HER ŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLR..EŞİN AMELİYAT KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYOR.. ?

MERHABA KIZLARR... Bu ay da olmadı yani kırmızılar riyaretime gldilerr :84::84:
hiç belirtim yoktu aslında bu ay başka umutlanmıştım...:(
üzülüp ağlamaktan sabahtan beri giremedim sitye...
:(

canım benim yaa benimde geldi bugün malesef....

yarın ameliyatımız var biraz tedirginim bakalım biz neler yaşayacağız...

üzülme kuzum güçlü olmak zorundayız malesef....

olacağına inancaz birgün.....

Ağlayıp kendini harap etme canım. Vakti zamanı gelince olucak inşallah.

Benim de cumartesi ya da pazar BAT. Bu gün kasıklarım çok ağrıdı. Sanırım regl olucam. :50::50::50: Bu ay öyle aman aman denemedik biz o yüzden olmazsa çok üzülmiycem. Gelecek ay daha sıkı çalışırız inşallah.
İki taraflı başlangıç düzeyinde var. Henüz operasyon geçirmedi. Ama klomen kullanıyor 10 gündür. Keçi boynuzu da yapıyorum içiyor. Geçenlerde bi karamsarlık çöktü içime yapmayı bıraktım. Dün neden yapmıyosun, yap da içeyim dedi. Çok hoşuma gitti. Normalde çok zor içerdi. Tadı berbat çünkü. Tadı kötü olsa da faydası olacağına inanıyorum, o yüzden seve seve içerim dedi. :16::16::16:

Son düzenleme:
Ağlayıp kendini harap etme canım. Vakti zamanı gelince olucak inşallah.

Benim de cumartesi ya da pazar BAT. Bu gün kasıklarım çok ağrıdı. Sanırım regl olucam. :50::50::50: Bu ay öyle aman aman denemedik biz o yüzden olmazsa çok üzülmiycem. Gelecek ay daha sıkı çalışırız inşallah.
İki taraflı başlangıç düzeyinde var. Henüz operasyon geçirmedi. Ama klomen kullanıyor 10 gündür. Keçi boynuzu da yapıyorum içiyor. Geçenlerde bi karamsarlık çöktü içime yapmayı bıraktım. Dün neden yapmıyosun, yap da içeyim dedi. Çok hoşuma gitti. Normalde çok zor içerdi. Tadı berbat çünkü. Tadı kötü olsa da faydası olacağına inanıyorum, o yüzden seve seve içerim dedi. :16::16::16:

Kesinlikle faydası olur canım bizim 3 seviye olmamıza ragmen sayı hareketlilige etki etti.o yüzden hem calışmalara devam
Hem de bitkısel tedavilere.dilerim tez zamanda etki etsin

arkadaşlar merhaba.bugün doktora gittim eşimin sonuçlarını gösterdim.çarşamba günü hsg çekelim bir sonraki ayda aşılama yapalım dedi.birde geçen ay farklı bi kadın doğumcuya gitmiştim bana klomen verdi bi dahada kontrole çağırmadı.2 cm lik kistim oluşmuş ve yumurtam çatlamamış.
pazartesi eşim sperm tahlili yaptıracak Allahım inşallah yükselmiştir ya:((aşılamadada şansmız sadece%10 muş:(dua edelim birbirimize ne olur hepimizin ihtiyacı var:(

kuzum ağlama öyle üzme kendini daha çok yeni ameliyatınız spermler 72 günde yenileniyo.sıkma canını.bidaha ki ay olur ya da sonra ki ay hiç üzülme lütfen:(

tatlım hiç tedirgin olma.unutma;her zorlukla beraber bir kolaylık vardır..
iyi haberlerini bekliyoruz:)

Kızlar selam 2 gündür giremiyorum çok heyecanlıyız eşim sabah ameliyat olacak lütfen siz de dua edin yarın cuma mübarek gün. . Ins Rabbim tüm ameliyat olanların yardımcısı olur hayirlisi ile bebeklerini kulaklarına almasını nasip eder

arkadaşlar merhaba.bugün doktora gittim eşimin sonuçlarını gösterdim.çarşamba günü hsg çekelim bir sonraki ayda aşılama yapalım dedi.birde geçen ay farklı bi kadın doğumcuya gitmiştim bana klomen verdi bi dahada kontrole çağırmadı.2 cm lik kistim oluşmuş ve yumurtam çatlamamış.
pazartesi eşim sperm tahlili yaptıracak Allahım inşallah yükselmiştir ya:((aşılamadada şansmız sadece%10 muş:(dua edelim birbirimize ne olur hepimizin ihtiyacı var:(

Canimm insallah kocaman kocaman yukselisler olur.. bizede bilgi ver canim.. bende bugun dr a gittim aralikta hsg cekilecek sonraki ayda asilama yapacakmis.. bende asilamada sansi sordum % 30 dedi. Degerlerdeki farkliliktan mi acaba?

Kızlar selam 2 gündür giremiyorum çok heyecanlıyız eşim sabah ameliyat olacak lütfen siz de dua edin yarın cuma mübarek gün. . Ins Rabbim tüm ameliyat olanların yardımcısı olur hayirlisi ile bebeklerini kulaklarına almasını nasip eder

Canim hayirsiyla olup cikarsiniz insallah.. hic korkmayin.. bi an once sagligina kavussun esin sonra da bebeginize insallah..

Back
X