• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim bugun kontrole gitti kızlar sıcağı sıcagına size herseyı anlatayım bilgi olsun. doktor pansuman sonrası 5,5-6 ay sonra sperm testine gel demiş. ılac vermemıs herhangı bir ıyılesme yoksa heralde ona gore vercekmiş ılaç .arada kafana takılan bırsey olursa hemen gel demıs arayabılırsın de demış.

ya bişe sorucam kızlar esimin ultrason cektırmesı lazım çapada 6 ay sonrasına gun verdıler sız nerelerde kaca cektırdınız ve devlette gıdınce hemen cekıyolarmı yoksa sonrasına randevumu verıyorlar

hormon sonuçlarımız çıkmıştı, kromozon analizinin sonucunu bekliyorduk az önce hocayla görüştük.
onun sonucuda çıkmış.hiçbir sıkıntı yok.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı da yok :)))))
hoca yüzyüze görüşelim dedi.yarın saat 12:00 de randevumuz bakalım ne diyecek.
yarın nasıl olcak yaaaa?????
çok sevindim :)
sonuçlar temiz çıktığına göre korkulacak bişey yok yarın rahat rahat gidin görüşmeye:)
eşim bugun kontrole gitti kızlar sıcağı sıcagına size herseyı anlatayım bilgi olsun. doktor pansuman sonrası 5,5-6 ay sonra sperm testine gel demiş. ılac vermemıs herhangı bir ıyılesme yoksa heralde ona gore vercekmiş ılaç .arada kafana takılan bırsey olursa hemen gel demıs arayabılırsın de demış.
ewet zaten 6 ay sonra düzelme oluyo genellikle.bu sürede keçi boynuzu kürünü ihmal etmeyin çok çok faydası oluyo.
ya bişe sorucam kızlar esimin ultrason cektırmesı lazım çapada 6 ay sonrasına gun verdıler sız nerelerde kaca cektırdınız ve devlette gıdınce hemen cekıyolarmı yoksa sonrasına randevumu verıyorlar

benim eşim devlet hastanesinde hemen çektirmişti.6 ay neymiş öylee...

eveet kızlar yarın eşim sperm tahlili yaptıracak.1 yılın sonunda sayı kaç olmuş çok merak ediyorum.inşallah düşüş olmamıştır.dualarınıza ihtiyacım var heyecan dorukta:)

sonuçlar temiz çıktığına göre korkulacak bişey yok yarın rahat rahat gidin görüşmeye:)

ewet zaten 6 ay sonra düzelme oluyo genellikle.bu sürede keçi boynuzu kürünü ihmal etmeyin çok çok faydası oluyo.

eee işte orası çapa orada oyle:4: dıger devletler cekıyosa oralara gıderız olmazsa artık ozele gıderız:31:
eveet kızlar yarın eşim sperm tahlili yaptıracak.1 yılın sonunda sayı kaç olmuş çok merak ediyorum.inşallah düşüş olmamıştır.dualarınıza ihtiyacım var heyecan dorukta:)

hadi bakalım hayırlısı olsun ne zor o tahlıle gondermek eslerı :47:

dualerımız sizinle canım inşallah bu haftanın güzel haberlerinden birini senden alırız yarın ..

hormon sonuçlarımız çıkmıştı, kromozon analizinin sonucunu bekliyorduk az önce hocayla görüştük.
onun sonucuda çıkmış.hiçbir sıkıntı yok.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı da yok :)))))
hoca yüzyüze görüşelim dedi.yarın saat 12:00 de randevumuz bakalım ne diyecek.
yarın nasıl olcak yaaaa?????

canım inş. yarın senden de güzel bir haber bekliyoruz :)

eee işte orası çapa orada oyle:4: dıger devletler cekıyosa oralara gıderız olmazsa artık ozele gıderız:31:

hadi bakalım hayırlısı olsun ne zor o tahlıle gondermek eslerı :47:

6 ay önce yaptırmıştık en son.aslında biz sonucu görmeye pek cesaret edemiyoruz o yüzden bu kadar oyalandık.artık ne yapalım korkunun ecele faydası yok.

canım sabah caksır suyu içiyor ac karnına 2 gundur basladı arı sutu bal polen propolis karısımı yıyor.
yemeklerden sonra caksır otu bal karısımı yıyor.
akşam yatmadan kecı boynuzu kürü ve arı sutu bal polen propolis yıyor.
ama kecı boynuzu bitmiş almam lazım ..

ayyy canım yaaa saol.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı yok.ama bizde 0 sperm.artık varikoseldendir diye düşünüyorum.inşallah ulaşcaz spermlere.

bizim sıkıntımız aynı şekilde yaaa, yazdıklarını bir heyecanla okuyorum valla.
acaba ne oldu ne dedi doktorları diye.
sabır ve umut dolu bi 6 ay geçirin inşallah.sonucu mükemmel olsun.yaza hamile gir inşallah canım.

canım hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun.dularımız seninle.rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.

canım sabah caksır suyu içiyor ac karnına 2 gundur basladı arı sutu bal polen propolis karısımı yıyor.
yemeklerden sonra caksır otu bal karısımı yıyor.
akşam yatmadan kecı boynuzu kürü ve arı sutu bal polen propolis yıyor.
ama kecı boynuzu bitmiş almam lazım ..
inşallah bunların faydasını alacaksınız canım.rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.kolay şeyler yaşamıyoruz.
ayyy canım yaaa saol.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı yok.ama bizde 0 sperm.artık varikoseldendir diye düşünüyorum.inşallah ulaşcaz spermlere.

canım hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun.dularımız seninle.rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.

amin tatlım amin inşallah.sperm çıkışı olursa tüp bebekte ya da aşılamada şans yükselir tatlım.
ki inşallah bunların hiç birine gerek kalmadn normal yolla gelir bebeğin:)

canım benim yarın inş güzel haberlerle gelirsin merakla bekleyeceğim sonucunuzu...

Dualarımız seninle......sizin değerleriniz bir çok kişi için referans olacak.Biz de 1 sene dolunca(şubat ayında) duruma göre nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Merakla bekliyoruz.:46:

bizim sıkıntımız aynı şekilde yaaa, yazdıklarını bir heyecanla okuyorum valla.
acaba ne oldu ne dedi doktorları diye.
sabır ve umut dolu bi 6 ay geçirin inşallah.sonucu mükemmel olsun.yaza hamile gir inşallah canım.
Ayy ağzından bal dalıyor canım hepimiz inşallah yaza hamile gireriz.

Malesef bugün regl oldum.Çok da ümitlenmiştim ama bu sefer hiç moralimi bozmayacağım. Eşim için üzülmeyeceğim bu sefer.O elinden geleni yapıyor çünkü ." Vermeyince mabud neylesin mahmut" diyor .Böyle söyleyince içim sızlıyor, kendimden utanıyorum. onların elinde olan bir şey olsaydı ,ne yapar eder bi çaresini bulurdu.Canım kocama bu sefer bunu yapmayacağım.gayet umutlu ,neşeli davranacağım.

canım benim yarın inş güzel haberlerle gelirsin merakla bekleyeceğim sonucunuzu...
inşallah tatlım bugün sabah olurmu ki:))
Dualarımız seninle......sizin değerleriniz bir çok kişi için referans olacak.Biz de 1 sene dolunca(şubat ayında) duruma göre nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Merakla bekliyoruz.:46:

çok saol cnm. kimse bizim kadar beklemez inşallah 1 yıl hiçte az değil.ölücem meraktan :))

canım bizim varikosel ileri derceydi ve çift taraflıydı. eşim içten içe o kadar stres yapmıştı ki inan geçen hafta surekli kavga ediyorduk her dediğime bagırıyordu resmen birbirimize giriyorduk. narkozdan cok korkuyorduk uyanamama durumu varmıs da falan da filan . ameliyat sonrası agrısı cok olur aylarca gecmez dıye. o kadar siteden yazılar okumustum ki her ıhtımali duşunuyorduk.
ama ameliyata gittik girmeden bir suru kan aldılar sabah tahlıler falan yapıldı narkoz yapan doktor geldi kontrol etti, kagıtlar doldurdu su hastalık var mı bu varmı aılede varmı dıye sorular sordu sonra gıttı. hemsıre ve hasta bakıcı geldı 10 gıbı sedyeye yaztırdılar cesaret ıgnesı yaptılar eşim birden gulmeye basladı sarhos gıbı oldu ciddi olan sinirli olan eşim birde komik bir adam oldu, gule gule ameliyat haneye gitti sonra kapılar kapandı ben odamıza cıktım basladım yasin okumaya ALAHIM sen yardım et kus gibi hafif olsun gecsın diye..
sonra 12 olmadan ameliyat hanenin onune gittim ki tam eşimi cıkarıyorlar demesin mi daha baslamadı mı ameliyat, bitti bile dedim diyoki narkoz bile yapmadılar dusun hiç hatırlamıyor bile :) hiç bir şey anlamamış zaten cesaret ıgnesi kafasını baya oyalamıştı yani narkoz da oyle bir kaç saat uyanamaz dıye birşey değilmiş odaya cıktım 3 e kadar ne bısey ıctı ne yedı sonra corba ıle hosaf verdıler doktor sadece bunları yesın dedı sımdılık.
o gun boyunca damardan antıbıyotık ve agrı kesıcı verdıler aksam sersemlıgı uzerinden gıtmıstı.
1,5 cm boyutunda kasıklarında 2 cızgı vardı mıkro cerrahı ıle oldu. medicanada eren soner beye oldu ameliyat eşim memenun kaldı
şimdi de bole sunnetlıymıs gıbı yuruyor. sabah dedım ki agrın mı var yok ılk gunler dıkkat edıyorum diyo :)

anladım canım geçmiş olsun. benim eşimde mikro cerrahi ile olacak sanırım. inşallah tez zamanda alırz güzel haberleri.kaç ay sonra sperm testi vereceksınız tekrar?

Back
X