canım bizim varikosel ileri derceydi ve çift taraflıydı. eşim içten içe o kadar stres yapmıştı ki inan geçen hafta surekli kavga ediyorduk her dediğime bagırıyordu resmen birbirimize giriyorduk. narkozdan cok korkuyorduk uyanamama durumu varmıs da falan da filan . ameliyat sonrası agrısı cok olur aylarca gecmez dıye. o kadar siteden yazılar okumustum ki her ıhtımali duşunuyorduk.
ama ameliyata gittik girmeden bir suru kan aldılar sabah tahlıler falan yapıldı narkoz yapan doktor geldi kontrol etti, kagıtlar doldurdu su hastalık var mı bu varmı aılede varmı dıye sorular sordu sonra gıttı. hemsıre ve hasta bakıcı geldı 10 gıbı sedyeye yaztırdılar cesaret ıgnesı yaptılar eşim birden gulmeye basladı sarhos gıbı oldu ciddi olan sinirli olan eşim birde komik bir adam oldu, gule gule ameliyat haneye gitti sonra kapılar kapandı ben odamıza cıktım basladım yasin okumaya ALAHIM sen yardım et kus gibi hafif olsun gecsın diye..
sonra 12 olmadan ameliyat hanenin onune gittim ki tam eşimi cıkarıyorlar demesin mi daha baslamadı mı ameliyat, bitti bile dedim diyoki narkoz bile yapmadılar dusun hiç hatırlamıyor bile :) hiç bir şey anlamamış zaten cesaret ıgnesi kafasını baya oyalamıştı yani narkoz da oyle bir kaç saat uyanamaz dıye birşey değilmiş odaya cıktım 3 e kadar ne bısey ıctı ne yedı sonra corba ıle hosaf verdıler doktor sadece bunları yesın dedı sımdılık.
o gun boyunca damardan antıbıyotık ve agrı kesıcı verdıler aksam sersemlıgı uzerinden gıtmıstı.
1,5 cm boyutunda kasıklarında 2 cızgı vardı mıkro cerrahı ıle oldu. medicanada eren soner beye oldu ameliyat eşim memenun kaldı
şimdi de bole sunnetlıymıs gıbı yuruyor. sabah dedım ki agrın mı var yok ılk gunler dıkkat edıyorum diyo :)