• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar aranızda ameliyat olmadan direk aşılama yaptıran varmı ? doktor acaba bu kez bize ne der merak ediyyorum da .direk aşıma diyebilirmiki sadece hızda sorun var bilgisi olan varmı

kızlar aranızda ameliyat olmadan direk aşılama yaptıran varmı ? doktor acaba bu kez bize ne der merak ediyyorum da .direk aşıma diyebilirmiki sadece hızda sorun var bilgisi olan varmı

cnm sizin yerinizde olsam aşılama yapacak kadr değerleriniz güzelse aşılamyı yapıp sonra ameliyatınızı yine yaparsınız..çünkü ameliytın kesin bir sonucu yok 10 kişiden 5 i düzeliyor...ama aşılamaya yaparsanız ve inşallah tutar sonra da vakit kaybı olmasın..ameliyatınızı yine yaparsınız blki ikinci gebelik normal olur :)

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****Hamile ....

feelcrying= 14 ocak 2014

gldrn = 5 kasım 2013

optimist3 =8 ekim 2013

umutsuzvakalar =19 ekim 2013

Seremcem =23 kasım 2013

dolunay78 =6 ocak 2014

estrella06 =ağustos 2013

cnm sizin yerinizde olsam aşılama yapacak kadr değerleriniz güzelse aşılamyı yapıp sonra ameliyatınızı yine yaparsınız..çünkü ameliytın kesin bir sonucu yok 10 kişiden 5 i düzeliyor...ama aşılamaya yaparsanız ve inşallah tutar sonra da vakit kaybı olmasın..ameliyatınızı yine yaparsınız blki ikinci gebelik normal olur :)

aşılama değerleri neler bilmiyorumki bilen varsa yazsın kızlar,bu arada ikinciyi düşünmüyorumki,birinciyi bir yapalım da :)))

aşılama değerleri neler bilmiyorumki bilen varsa yazsın kızlar,bu arada ikinciyi düşünmüyorumki,birinciyi bir yapalım da :)))

hmm bnde değerelri pek bilmiyorum aslında sadece sayının en az 10 milyon olması gerektiğini biliyorum hızı ve mor. hakında bir bigim..

umarım sonucunuz çok güzel geçer.bizimde cumartesi test vermemiz gerekiyordu.dr şehir dışında olacağı için 27 ocağa kaldı hayırlısı:)

sağol tatlım inş cuma günü ipi çekiyorum umarım değerlerimiz yükselmiştir değilse çok kötü olacağız biliyorum:14: inş sizin değerleriniz de iyi çıkar haber ver bize merak ederim ben...

canım benim bildiğim kadarıyla sayı 10 milyon ileri hızlı en az %5 olmalı diye...

merhaba canım ben ameliyattan önce 1 aşılama oldum ama tutmadı değerlerimiz çok düşüktü sayı yüksekti ama ileri hız ve morfoloji 0 dı doktor aşılama deneyelim dedi tabi bende o değerlerle aşılamanın olmaycağını bilmiyordum boşuna param gitti ve hüsranı üzüntüsüde bi ayrı. çok şükür eşim ameliyat oldu 4 aydan sonra da hamile olduğumu öğrendim tabi eişm ameliyattan sonra ilaç kullandı ve süzenli bi şekilde keçi boynuzu kürünü kullandık.. inşallah tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarım bebişlerine kavuşur sende rabbim bu heyecandan duygudan kimseyi mahrum etmesin:16::16::16::16::16:

sağol tatlım inş cuma günü ipi çekiyorum umarım değerlerimiz yükselmiştir değilse çok kötü olacağız biliyorum:14: inş sizin değerleriniz de iyi çıkar haber ver bize merak ederim ben...

umarım çoook çooook iyi çıkar.moralinizde süper olur:))) biz de test verdikten sonra sonucu muhakkak yazarım...ama insan bira korkuyorda:(

evet verdi 3 aylık. evicap, klomen .trental verdi yaklaşık 1.5 ay önce bitti bunlar. daha anca test verebıldık burada sonucu çıkınca türkiyedeki doktorumuza göndereceğiz bakalım ne diıycek benımde korkum dşük çıkması ınsallah hayırlı sonuçlar olur.

sonucunuz çıkmış.sizin adınıza çok sevindim.darısı başımıza:)

canım klomenı bende sayıyı artırır diye biliyorum. acaba doktordan ayrı alsam kullansam zararı olur mu ki?

kullananlar ne zaman günde kaç tane kullandırıyo eşine klomeni?

canım eşim günde 1 kere kullandı.bazı yerlerde rastladım klomen sperm sayısını düşürmüş falan korkuyor insan işte...Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın:)

canım eşim günde 1 kere kullandı.bazı yerlerde rastladım klomen sperm sayısını düşürmüş falan korkuyor insan işte...Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın:)

peki ne zaman kullanmaya başladı senin yumurtlamana yakın bi zamanda bi kaç gün kullanılıyo?

Canim benim ins ameliyatiniz sorunsuz basarili gecer de size de cok buyuk etkisi olur.. hayirli haberler bekliyoruz..

canm dualarımız senin le...RABBİM KOLY GEÇİRSİN VE EMEĞİNİZİN KARŞILIĞI VEİR İNŞALLAH..

canım benim,nihayet beklediğin gün geldi.bundan sonra herşey çorap söküğü gibi gelecek,bak gör...
rabbim yar ve yardımcınız olsun.inşallah ameliyat çok güzel geçer ve en kısa sürede hamile kalırsın.
bizleri merakta bırakma yaz eve gelince...

Canım benm inş ameliyTnz sorunsuz gecer en kısa zamanda bebiş haberini alırız

Cok sagolun kizlar Allah razi olsun.sabah 9.30 da hastanedeydik cunku o saatte orda olmamizi istediler 11.30ta ameliyata alcaz dediler taaa 1.30 ta girdi ameliyata 1 saat surdu ameliyat.Sabahleyin ben stresten kustum mideme agrilar girdi esime soylemedim tabiki uyandigimiz gibi gittik onun ac olmasi lazimdi bende yemedim birsey iyice hasta oldum midemden halsizlik grip oluyorum galiba cok kotu bir haldeyim kizlar basim falan catliyor.Neyse esimi gozetim odasinda tuttular ameliyattan sonra o surede gostermediler sonra gorduk nasil onu oyle gorunce sanki etlerimi yerinden siyirdilar butun vucudum agriyor sanki ben ameliyat oldum gecede uyuyamadiim ben ondan boyle oldum sanirim bir de ac karnina aksam eve 6.30ta geldik sadece agri kesici verdi doktor ben sayiyi arttirici bisey verin dedim ama vermedi hayir dedim ameliyat basarili ama cok birsey bekleme dedi bana yine o yuzden bende yine sevinc birse yok:43::43: 3 ay sonra tahlil yapcaklar ozaman belli olur artik basarili mi degil mi :(Simdi yatiyor esim doktr birde dediki cok buyuktu aldigimiz varikosel dedi buyyuuuukk dedi resmen oyuzden hicbisey bilmiyorum.Ameliyat sorunsuz sukur ama asil sonuc testlerden sonra biliyorsunuz.Stresten dokunsa birisi aglicaktim orda onun ameliyat olmasi bunlari yasamamiz cok agrima gitti kaynanamda bana midem bulandigi icin hamilemisin yoksa diyor saka gibi ustelikte adetimin oldugunu biliyor :43::43:Sonra doktoru goremedim hemsireye sordum 3 hafta falan iliski yapmayin dedi heralde bizimki biraz daha agir gecti.Keci boynuzundan baska ne onerirsiniz kizlar multivitamin alacak zaten onlarin haricinde kure hemen baslayalim mi?Allahim insallah bizede bebek verir biz bugun ameliyat olduk kuzenimin esi de bugun dogurmus:43::43::43::43:

Cok sagolun kizlar Allah razi olsun.sabah 9.30 da hastanedeydik cunku o saatte orda olmamizi istediler 11.30ta ameliyata alcaz dediler taaa 1.30 ta girdi ameliyata 1 saat surdu ameliyat.Sabahleyin ben stresten kustum mideme agrilar girdi esime soylemedim tabiki uyandigimiz gibi gittik onun ac olmasi lazimdi bende yemedim birsey iyice hasta oldum midemden halsizlik grip oluyorum galiba cok kotu bir haldeyim kizlar basim falan catliyor.Neyse esimi gozetim odasinda tuttular ameliyattan sonra o surede gostermediler sonra gorduk nasil onu oyle gorunce sanki etlerimi yerinden siyirdilar butun vucudum agriyor sanki ben ameliyat oldum gecede uyuyamadiim ben ondan boyle oldum sanirim bir de ac karnina aksam eve 6.30ta geldik sadece agri kesici verdi doktor ben sayiyi arttirici bisey verin dedim ama vermedi hayir dedim ameliyat basarili ama cok birsey bekleme dedi bana yine o yuzden bende yine sevinc birse yok:43::43: 3 ay sonra tahlil yapcaklar ozaman belli olur artik basarili mi degil mi :(Simdi yatiyor esim doktr birde dediki cok buyuktu aldigimiz varikosel dedi buyyuuuukk dedi resmen oyuzden hicbisey bilmiyorum.Ameliyat sorunsuz sukur ama asil sonuc testlerden sonra biliyorsunuz.Stresten dokunsa birisi aglicaktim orda onun ameliyat olmasi bunlari yasamamiz cok agrima gitti kaynanamda bana midem bulandigi icin hamilemisin yoksa diyor saka gibi ustelikte adetimin oldugunu biliyor :43::43:Sonra doktoru goremedim hemsireye sordum 3 hafta falan iliski yapmayin dedi heralde bizimki biraz daha agir gecti.Keci boynuzundan baska ne onerirsiniz kizlar multivitamin alacak zaten onlarin haricinde kure hemen baslayalim mi?Allahim insallah bizede bebek verir biz bugun ameliyat olduk kuzenimin esi de bugun dogurmus:43::43::43::43:

varikosel ameliyatında damarı almazlar sadece bağlarlar

canım benim bildiğim kadarıyla sayı 10 milyon ileri hızlı en az %5 olmalı diye...

merhaba canım ben ameliyattan önce 1 aşılama oldum ama tutmadı değerlerimiz çok düşüktü sayı yüksekti ama ileri hız ve morfoloji 0 dı doktor aşılama deneyelim dedi tabi bende o değerlerle aşılamanın olmaycağını bilmiyordum boşuna param gitti ve hüsranı üzüntüsüde bi ayrı. çok şükür eşim ameliyat oldu 4 aydan sonra da hamile olduğumu öğrendim tabi eişm ameliyattan sonra ilaç kullandı ve süzenli bi şekilde keçi boynuzu kürünü kullandık.. inşallah tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarım bebişlerine kavuşur sende rabbim bu heyecandan duygudan kimseyi mahrum etmesin:16::16::16::16::16:

bu bilgileri paylaşman çok işime yaradı canım,ameliyatta ve sonrasında neler olabileceğini öğrenmiş oldum.Bize inşallah doktor aşılama der kızlar ameliyata gerek kalmaz inşallah..sperm testine kadar keçiboynuzu özü yedirmeyi düşünüyorum

canım biz iki kere aşılama yaptık ameliyat öncesi fakat tutmadı, kimsede yönlendirmedi, tüp bebek için 3 yılı doldurmamız gerekiyordu bu yüzden bekleme süresinde ameliyatı oldu eşim, spermde sıkıntı varsa aşılama şansı zaten az iyice azalıyor sen bilirsin, eşimde cuma günü test verecek, 4 ayımız doluyor, ama iki aydır adet günlerim gecikiyor, iki aydır hamileyim diye heyecan yapıyorum, 26 günde bir olurken 29. ve 30. gün oldum, ama malesef hatta suanda hastayım, :43: folik asite başladım iki aydır belkide ondan günlerim değişti, eşim cuma test versin bende pazartesi doktora gidicem adetin 10. günü yumurta takibi yaptırmak istiyorum, :17: çatlıyormu çatlamıyormu bilemiyorum test yapmama rağmen, cümlemiz hakkında hayırlısı bakalım.

canım öncelikle çok geçmiş olsun .. üzme kendini bukadar Allah daha beterlerinden saklasın en azından umud verecek birşeylerimiz var bizim komşu gecende tüp bebek tedavisine başlayacaktı kızdan yumurta almışlar fakat erkekte hiç sprem bulamamışlar . inan bunları duyunca hamd ediyorsun.. varikosel zor bır amelıyat degılmıs bızım doktorumuz bıze bu amelıyatın unıversıtede elimize verdikleri ilk ameliyat demıstı kolay olduğundan bahsettı yani.. eşine ameliyattan sonra cok ıyı bak bize 1 ay hıc agır bir şey kaldırmasın dedı. valla alışverıs yapardık poşetlerı hep ben taşırdım. bizim aile büyüklerimiz bol bol et tüketsin demişti :)) emin ol biz stres olup bunu onlara yansıtırsak onlarda stres oluyor ve bu spermlerı etkılıyor . rahatken verdıgı test sonucunda %20lerden olan ileri hareketli spermi varkısel haberını alıp benim strese gırıp bunuda eşime yansıtmamdan dolayı %6lara kadar düşmüştü.. rahat olun ınsallah

Back
X