- 27 Şubat 2013
- 14.738
- 42.089
- 798
- Konu Sahibi delinefsim
- #1.761
kızlar aranızda ameliyat olmadan direk aşılama yaptıran varmı ? doktor acaba bu kez bize ne der merak ediyyorum da .direk aşıma diyebilirmiki sadece hızda sorun var bilgisi olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca benide listeye ekleyebilirmisiniz ameliyat tariihim ağustos-2013
kızlar aranızda ameliyat olmadan direk aşılama yaptıran varmı ? doktor acaba bu kez bize ne der merak ediyyorum da .direk aşıma diyebilirmiki sadece hızda sorun var bilgisi olan varmı
cnm sizin yerinizde olsam aşılama yapacak kadr değerleriniz güzelse aşılamyı yapıp sonra ameliyatınızı yine yaparsınız..çünkü ameliytın kesin bir sonucu yok 10 kişiden 5 i düzeliyor...ama aşılamaya yaparsanız ve inşallah tutar sonra da vakit kaybı olmasın..ameliyatınızı yine yaparsınız blki ikinci gebelik normal olur :)
aşılama değerleri neler bilmiyorumki bilen varsa yazsın kızlar,bu arada ikinciyi düşünmüyorumki,birinciyi bir yapalım da :)))
umarım sonucunuz çok güzel geçer.bizimde cumartesi test vermemiz gerekiyordu.dr şehir dışında olacağı için 27 ocağa kaldı hayırlısı:)
sağol tatlım inş cuma günü ipi çekiyorum umarım değerlerimiz yükselmiştir değilse çok kötü olacağız biliyoruminş sizin değerleriniz de iyi çıkar haber ver bize merak ederim ben...
Canım siz testinizi yaptıran artık herkes yorumlayabiliyor doktoru neden bekliyonz ki
evet verdi 3 aylık. evicap, klomen .trental verdi yaklaşık 1.5 ay önce bitti bunlar. daha anca test verebıldık burada sonucu çıkınca türkiyedeki doktorumuza göndereceğiz bakalım ne diıycek benımde korkum dşük çıkması ınsallah hayırlı sonuçlar olur.
canım klomenı bende sayıyı artırır diye biliyorum. acaba doktordan ayrı alsam kullansam zararı olur mu ki?
kullananlar ne zaman günde kaç tane kullandırıyo eşine klomeni?
canım eşim günde 1 kere kullandı.bazı yerlerde rastladım klomen sperm sayısını düşürmüş falan korkuyor insan işte...Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın:)
Canim benim ins ameliyatiniz sorunsuz basarili gecer de size de cok buyuk etkisi olur.. hayirli haberler bekliyoruz..
canm dualarımız senin le...RABBİM KOLY GEÇİRSİN VE EMEĞİNİZİN KARŞILIĞI VEİR İNŞALLAH..
canım benim,nihayet beklediğin gün geldi.bundan sonra herşey çorap söküğü gibi gelecek,bak gör...
rabbim yar ve yardımcınız olsun.inşallah ameliyat çok güzel geçer ve en kısa sürede hamile kalırsın.
bizleri merakta bırakma yaz eve gelince...
Canım benm inş ameliyTnz sorunsuz gecer en kısa zamanda bebiş haberini alırız
Cok sagolun kizlar Allah razi olsun.sabah 9.30 da hastanedeydik cunku o saatte orda olmamizi istediler 11.30ta ameliyata alcaz dediler taaa 1.30 ta girdi ameliyata 1 saat surdu ameliyat.Sabahleyin ben stresten kustum mideme agrilar girdi esime soylemedim tabiki uyandigimiz gibi gittik onun ac olmasi lazimdi bende yemedim birsey iyice hasta oldum midemden halsizlik grip oluyorum galiba cok kotu bir haldeyim kizlar basim falan catliyor.Neyse esimi gozetim odasinda tuttular ameliyattan sonra o surede gostermediler sonra gorduk nasil onu oyle gorunce sanki etlerimi yerinden siyirdilar butun vucudum agriyor sanki ben ameliyat oldum gecede uyuyamadiim ben ondan boyle oldum sanirim bir de ac karnina aksam eve 6.30ta geldik sadece agri kesici verdi doktor ben sayiyi arttirici bisey verin dedim ama vermedi hayir dedim ameliyat basarili ama cok birsey bekleme dedi bana yine o yuzden bende yine sevinc birse yok3 ay sonra tahlil yapcaklar ozaman belli olur artik basarili mi degil mi
Simdi yatiyor esim doktr birde dediki cok buyuktu aldigimiz varikosel dedi buyyuuuukk dedi resmen oyuzden hicbisey bilmiyorum.Ameliyat sorunsuz sukur ama asil sonuc testlerden sonra biliyorsunuz.Stresten dokunsa birisi aglicaktim orda onun ameliyat olmasi bunlari yasamamiz cok agrima gitti kaynanamda bana midem bulandigi icin hamilemisin yoksa diyor saka gibi ustelikte adetimin oldugunu biliyor
Sonra doktoru goremedim hemsireye sordum 3 hafta falan iliski yapmayin dedi heralde bizimki biraz daha agir gecti.Keci boynuzundan baska ne onerirsiniz kizlar multivitamin alacak zaten onlarin haricinde kure hemen baslayalim mi?Allahim insallah bizede bebek verir biz bugun ameliyat olduk kuzenimin esi de bugun dogurmus
![]()
canım benim bildiğim kadarıyla sayı 10 milyon ileri hızlı en az %5 olmalı diye...
merhaba canım ben ameliyattan önce 1 aşılama oldum ama tutmadı değerlerimiz çok düşüktü sayı yüksekti ama ileri hız ve morfoloji 0 dı doktor aşılama deneyelim dedi tabi bende o değerlerle aşılamanın olmaycağını bilmiyordum boşuna param gitti ve hüsranı üzüntüsüde bi ayrı. çok şükür eşim ameliyat oldu 4 aydan sonra da hamile olduğumu öğrendim tabi eişm ameliyattan sonra ilaç kullandı ve süzenli bi şekilde keçi boynuzu kürünü kullandık.. inşallah tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarım bebişlerine kavuşur sende rabbim bu heyecandan duygudan kimseyi mahrum etmesin![]()
Cok sagolun kizlar Allah razi olsun.sabah 9.30 da hastanedeydik cunku o saatte orda olmamizi istediler 11.30ta ameliyata alcaz dediler taaa 1.30 ta girdi ameliyata 1 saat surdu ameliyat.Sabahleyin ben stresten kustum mideme agrilar girdi esime soylemedim tabiki uyandigimiz gibi gittik onun ac olmasi lazimdi bende yemedim birsey iyice hasta oldum midemden halsizlik grip oluyorum galiba cok kotu bir haldeyim kizlar basim falan catliyor.Neyse esimi gozetim odasinda tuttular ameliyattan sonra o surede gostermediler sonra gorduk nasil onu oyle gorunce sanki etlerimi yerinden siyirdilar butun vucudum agriyor sanki ben ameliyat oldum gecede uyuyamadiim ben ondan boyle oldum sanirim bir de ac karnina aksam eve 6.30ta geldik sadece agri kesici verdi doktor ben sayiyi arttirici bisey verin dedim ama vermedi hayir dedim ameliyat basarili ama cok birsey bekleme dedi bana yine o yuzden bende yine sevinc birse yok3 ay sonra tahlil yapcaklar ozaman belli olur artik basarili mi degil mi
Simdi yatiyor esim doktr birde dediki cok buyuktu aldigimiz varikosel dedi buyyuuuukk dedi resmen oyuzden hicbisey bilmiyorum.Ameliyat sorunsuz sukur ama asil sonuc testlerden sonra biliyorsunuz.Stresten dokunsa birisi aglicaktim orda onun ameliyat olmasi bunlari yasamamiz cok agrima gitti kaynanamda bana midem bulandigi icin hamilemisin yoksa diyor saka gibi ustelikte adetimin oldugunu biliyor
Sonra doktoru goremedim hemsireye sordum 3 hafta falan iliski yapmayin dedi heralde bizimki biraz daha agir gecti.Keci boynuzundan baska ne onerirsiniz kizlar multivitamin alacak zaten onlarin haricinde kure hemen baslayalim mi?Allahim insallah bizede bebek verir biz bugun ameliyat olduk kuzenimin esi de bugun dogurmus
![]()
sonucunuz çıkmış.sizin adınıza çok sevindim.darısı başımıza:)
![]()