• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var alıntı yapmak istediğinizde o işareti tıklayıp sayfanın en altına gelip konuya cevap ver dediğinizde istediğiniz mesajları alıntılamış olursunuz
oldumu acaba
okadar sayfa yazı okudum işe yarar tek mesaj bu onada kimse cevap atmamış.damar açması yönünden panaxı kullanıp çok faydası olanlarıda duydum hiçbirşey işe yaramıyor diyenleride oyüzden hiçbir fikrim yok.ama ginko ve birlikte spor yapmanın işe yarayacağını düşünüyorum.

canm bu gınko ne işe yarıyo ılac mı

oldumu acaba

canm bu gınko ne işe yarıyo ılac mı

ginko bi ağacın tozu sanırım yada ginko diye bi ağaç var kapsül şeklinde satılıyo aktarlarda öss sınavına gireceğim zaman kullanmıştım beyne giden kan akışını arttırdıgı için.genel olarak damarlardan akan kan akışını arttırıyorsa bence varis olmuş damarlardada kan akışını düzene sokup sorun çözebilir.

umarım çoook çooook iyi çıkar.moralinizde süper olur:))) biz de test verdikten sonra sonucu muhakkak yazarım...ama insan bira korkuyorda:(

inş canım ya sters oldum midem ağrıyor sabahtan beri...yarın olsa sonuçlar çıksa rahatlasak bizde tabii inş iyi çıkar...inş sizin de bizim de diğer ameliyat olan arkadaşlarımın da sonuçları iyi çıkar...

Canım hoşgeldin inş sonuçlarsınız düzelmiştir ameliyat öncesi testiniz nasildi
Ameliyat oncesi ilk sonuclar sadece sperm sayisi 7 milyondu
ikincisindede 14 milyon du dier yazanlarida yazsam haraketlilik di baska seylerdi hic bisey demediler bize siz yorumlarmisiniz..

merhaba canm üzülerek aramıza hoş geldin diyorum :( sizin değerleriniz nasıldı..ve hangi ilaç tedavisini uyguluyorsun ..

Hosbuldum canim.. Bizim degerler doktor ilk.elle teshis koymustu testte de sayi dusuk dedi.. 7 milyondu.. Ameliyattan once yaptirdigimiz testte de 14 milyon du sanirim iki ayri hastanade yaptirdik farkli farkli yaziyo anlamak. Zor oluyo ilac olarakda antibiyotile agrinkesici verdi halen onlari kullaniyor. Bitmedi.. Keciboynuzu ozu var evde kendisi var.. İcmiyo havuc suyu sikayim diyorum isteniyo muhtesemnuclu diye bi kobu varya ordaki.ilaclari.alalim saglik.icin en basta diyprum niye acele ediyosun diyo bana.. Anlamak mumkun degil.. Tek cocugu ven istiyorum sanki yalbiz benim cocugum.olaal.. Yasi 31 geciyo yani onuda gectim olsun yani niye kullanmiyp bu adam anlamiyorm

Bakin size testi yazayim anlayanlar yorumlasin

hacim 2
Viskozite normal
ph 8
Gorunum normal
likefaksiyon normal
sperm konsantrasyonu 7
Toplam sperm 14
Har. Sperm konstarsyonu 2.2.
Morfoloji 19.4
Sperm haraket indeksi 13
İleri hizli hareket 11.4
İleri yavas har. 1.4
Hreketsizlik 68.6
Ortalama hiz 4

inş canım ya sters oldum midem ağrıyor sabahtan beri...yarın olsa sonuçlar çıksa rahatlasak bizde tabii inş iyi çıkar...inş sizin de bizim de diğer ameliyat olan arkadaşlarımın da sonuçları iyi çıkar...
cnm ya inş sonuclarınız iyi ckar ben o anı dusunmek bıle ıstemıyorum cok stresli alkah yardımcnz olsun

hacim 2
Viskozite normal
ph 8
Gorunum normal
likefaksiyon normal
sperm konsantrasyonu 7
Toplam sperm 14
Morfoloji 19.4
Sperm haraket indeksi 13
İleri hizli hareket 11.4
İleri yavas har. 1.4
Hreketsizlik 68.6
Ortalama hiz 4

cnm sizn sayıda hareketlılıkte dusuk inş duzelmıstr tatlım morfolojı ıyı sanırım tam bılmym

Hosbuldum canim.. Bizim degerler doktor ilk.elle teshis koymustu testte de sayi dusuk dedi.. 7 milyondu.. Ameliyattan once yaptirdigimiz testte de 14 milyon du sanirim iki ayri hastanade yaptirdik farkli farkli yaziyo anlamak. Zor oluyo ilac olarakda antibiyotile agrinkesici verdi halen onlari kullaniyor. Bitmedi.. Keciboynuzu ozu var evde kendisi var.. İcmiyo havuc suyu sikayim diyorum isteniyo muhtesemnuclu diye bi kobu varya ordaki.ilaclari.alalim saglik.icin en basta diyprum niye acele ediyosun diyo bana.. Anlamak mumkun degil.. Tek cocugu ven istiyorum sanki yalbiz benim cocugum.olaal.. Yasi 31 geciyo yani onuda gectim olsun yani niye kullanmiyp bu adam anlamiyorm

hacim 2
Viskozite normal
ph 8
Gorunum normal
likefaksiyon normal
sperm konsantrasyonu 7
Toplam sperm 14
Morfoloji 19.4
Sperm haraket indeksi 13
İleri hizli hareket 11.4
İleri yavas har. 1.4
Hreketsizlik 68.6
Ortalama hiz 4

ahh şu erkekleri anlamıyorum hepsi mi aynı our ya...hepsin de aynı rahatlık... sanki bebek tek bizim olacak tek biz istioruz...zorla bişeyler yedirmeye çalışıyoruz...2.5 yıldır evliyim 5. aydı herhlde eşimde varikosel oldugunu öğrendiğimizde hp zon ra sonra diye 1.5 yıl erteldi.. .ilaçalrı zorla araştırıp veriyorum..şimdi şükür arinmax diye vitamin ilacı var onu aldık ve yiyor 2 gündür..inşALLAH BİR FAYDASI OUR..variskeo oldugu için testte sürekli dğeişiklik olması normal..sizin ameliyat ollaı 10 gün olmuş..antibiyotık için bnce yeterli bir zamn ..eşine burda kullanılan vitamin ialçarın fayfasını göster...arinmax ..proxsed plus..muhteşem üçlü..xy comlex gibi..hakıızda hayırlısı canm..

canm siz ne zamn test yapıyorsunuz ?..

hacim 2
Viskozite normal
ph 8
Gorunum normal
likefaksiyon normal
sperm konsantrasyonu 7
Toplam sperm 14
Morfoloji 19.4
Sperm haraket indeksi 13
İleri hizli hareket 11.4
İleri yavas har. 1.4
Hreketsizlik 68.6
Ortalama hiz 4

ileri hızlı hareketle ileri yavaş hareketin toplamı %50 olmalıymış,miktar da 20 milyondan fazla olmalıymış canım şimdi baktım

cnm ya inş sonuclarınız iyi ckar ben o anı dusunmek bıle ıstemıyorum cok stresli alkah yardımcnz olsun

aynen canım çok stres var üstümde.bir de yarın kuzenimin nişanı var sonuçlar kötü çıkarsa o nişanı nasıl çekerim onu düşünmeye başladım:14:

Guzel haberlerle donun insallah canim.
inş canım ya koca 6 ay geçti inş yarın allah yüzümüzü güldürür.
tatlım inş nişanda gobek atarsın

ay tatlım valla ne göbek atarım sevincimden.yarı hamile kalmış gibi hissederim...gerçekten üstümden çok büyük yük kalmış olacak çok rahatlayacağız.her test vermeye gittiğimizde hayal kırıklığı ile eve dönüyorduk.inş yarın aynı şeyleri yaşamayız çünkü diğerr hayal kırıklığından daha kötü oluruz...

Son düzenleme:

ay tatlım valla ne göbek atarım sevincimden.yarı hamile kalmış gibi hissederim...gerçekten üstümden çok büyük yük kalmış olacak çok rahatlayacağız.her test vermeye gittiğimizde hayal kırıklığı ile eve dönüyorduk.inş yarın aynı şeyleri yaşamayız çünkü diğerr hayal kırıklığından daha kötü oluruz...

ah cnm ya bıde hcg testınde 1000 leri gorsek rabbım bekletme nolurr valla içimi ceke ceke dua edym

Amin cnm bende cok sevinecegim sizin duzelmeniz bizim icinde bir umut isigi insallah yuzunuz guler

bırılerı bıze yardımcı olsum feelcrying meselaaa:)))

Sagol tatlim iyiki varsiniz hepinizde yardimci oluyorsunuz keske hicbirimiz olmasaydik burda ama iste

benim eşimin ağrısı bayağı bi sürdü ilişki sırasında. banyoyu 5 gün onra yaptık. ilişkideki ağrı da 1 -1.5 ayı buldu

Bizede bir 2-3 hafta yapmayin iliski dediler bari yumurtlama gununde olsa yeter

ginko bi ağacın tozu sanırım yada ginko diye bi ağaç var kapsül şeklinde satılıyo aktarlarda öss sınavına gireceğim zaman kullanmıştım beyne giden kan akışını arttırdıgı için.genel olarak damarlardan akan kan akışını arttırıyorsa bence varis olmuş damarlardada kan akışını düzene sokup sorun çözebilir.

Bende duydum ama buldugum herseyi de vermeyede korkuyorum hatta ameliyat gunu eczaneye gittigimde elime aldim ginko bilybo gibi bisey adi geri koydum kararsiz kaldim kizlar doktora sorun eger kullansin diyosa bende alir veririm esime burda kolay olsa gidip sormak yapicam da zor randevu almak

canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.Allah ın izniyle sonucu da çok güzel olacak.Allah herkezi bişeyle sınıyor bize de bu düşmüş,güçlü durmamız lazım.ben inanıyorum hepimizin çocuğu olacak:)...en kısa sürede güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

Amin cnm insallah artik dua etmekten baska caremiz yok

canm biz doktora banyo ve ilşkiyi sorduk bize ne zman iserse yapsın dedi..banyoyu 1 hafta içinde yaptı ilşkiyi de10 gün sonra..

canım benm esımınde agrısı oldu cok dıkkat ettık 1 hafta kadar 10 gun sonra bısey kalmıyo ilişkı 1 haftadan sonra oldu onu esın kendını ıyı hıssettıgı zaman olabılır[/QUOTE .!.:
banyoyu persembe yani bugun yapabilirsin dedi ama ben bekle bir gun daha cuma yap dedim ama bandaji cikarma onla yap 5 gun sonra cikarabilirsin dedi iliskide en az 2 hafta bekleyin dedi ama ben sanmiyorum halen baya agrisi var gibi kipirdarken yururken zorlaniyor gibi yapamaz heralde diyorum ben 3 hafta kadar yumurtlama gunu olsun yeter bana

eşimin spermiyogram testini verdik sonuç iki saat sonra çok affedersiniz ama numune çok az geldi bana hatta normalde ilişki sonrasında akan bundan fazla gibiydi. eşimden bilmiyorum neden bu kadar az dedi acaba mastürbasyon olduğu için mı strese mı girdi bilemedim ki ne:s

Back
X