• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar...

bat günüm yine yaklaştı içimi yine acabalar sarıyor bu ay sadece 2 defa çocuk yapma denememiz ve ikisinde de yumurtlama gününe denk getirmememize rağmen...:( yine de içimdeki kuşku ve korkuyu atamıyorum...

RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE EN KISA ZAMNDA GÜZEL HABERLER ALIRIZ..İNŞALLAH...

benmde adetıme 18 gun var bu zaman zarfında cok rahatım ama batım yaklastımı sıkıntı stres bıtmıyo canm senı cok ıyı anlıyorum kırmızılarla gozgoze gelmek ınsanı cok yıpratıyo zaten hele bı beklentı ıcınde olmak ne olursa olsun hep umudum var hep bı bekleyıs

kızlar merhaba...
bugün aşılamam yapıldı:)
sperm sayımızda artış vardı,bugüne kadar gördüğümüz en yüksek rakam...
50 milyon total sayı,
%85 hareket
morfoloji %70 çıktı ama who kriterine göre sanırım.krugere göre kaça tekabül eder bileniniz var mı?

kızlar merhaba...
50 milyon total sayı,
%85 hareket
morfoloji %70 çıktı ama who kriterine göre sanırım.krugere göre kaça tekabül eder bileniniz var mı?

Tatlim hayirlisi olsun. Benimde asilamam oldu ama hic heves yapmiyorum esimin sperm degerleri dustu.. sadece 10 milyon transfer edildi.. Hakkimzda hayirlisi olsun tatlim...

kızlar merhaba...
50 milyon total sayı,
%85 hareket

canım hayırlı uğurlu olsun.Allah izin verirse bu sonuçlarla hamiş kalacan.morfoloji de çok iyi bence.çok sevindim.darısı başımıza:)

Canım hepsini yazıyorum ben bişey anlamadım morfolojı hangisi anlamadım :(( volum 2 Görünüm normal. Konsantrasyon m/ml 48 milyon. Total konsantrasyon 96 milyon. Motilite 85. I'leri hareket % 17. Yavaş ileri hareket. %63. Yerinde hareket % 5. Ilk ikisini doktor a+b olarak % 80 dedi iyi dedi. Normal %1. Hafif amorof % 10.. Şekilsel %30. Bi la deger daha var ama yoruldum yazarken :))) krugere göre yapıldı test canım. Bi değerlendirseniz sevinirim ;)))) ameliyat olmamıza gerek var mı sizce arkadaşlar

Tatlim hayirlisi olsun. Benimde asilamam oldu ama hic heves yapmiyorum esimin sperm degerleri dustu.. sadece 10 milyon transfer edildi.. Hakkimzda hayirlisi olsun tatlim...

canım Morailni bozma.aşılama içln yeterli Allah nasip etmişse yeter ki 1 sperm bile yeter.2 aşılama yapan arkadaşa da dua ettlm.Rabbim gönlünüze göre versin...

Canım hepsini yazıyorum ben bişey anlamadım morfolojı hangisi anlamadım :(( volum 2 Görünüm normal. Konsantrasyon m/ml 48 milyon. Total konsantrasyon 96 milyon. Motilite 85. I'leri hareket % 17. Yavaş ileri hareket. %63. Yerinde hareket % 5. Ilk ikisini doktor a+b olarak % 80 dedi iyi dedi. Normal %1. Hafif amorof % 10.. Şekilsel %30. Bi la deger daha var ama yoruldum yazarken :))) krugere göre yapıldı test canım. Bi değerlendirseniz sevinirim ;)))) ameliyat olmamıza gerek var mı sizce arkadaşlar

canım morfoloji normal sperm yazıyor ya o düşük ama imkânsız değil.döllenme olması içln sağlıklı sperm gerekli.sayının ve hızın iyi olması avantaj.testi 3 hafta sonra mümkünse tüp bebek merkezinde tekrar yapın...

kızlar merhaba...
50 milyon total sayı,
%85 hareket

Ayy hadi insallah yakinda guzel haberler duyacagiz desene rakamlar cok guzel benim icime doguyor sen hamilesin tuttu bu sefer tuttu gor bak Allahim insallah.Asilamada ikiz olma orani yuksek mi?Cunku olmazsa bende dusunuyorum asi

Insallah bu ay cokcok guzel haberler alcaz sen adzeynep jonguil ve de diger arkadaslarda inaniyorum ben buna:16::16:

rabbim en kısa zamanda nasip eder inş tatlım hepimiz aynı durumdayız valla her bat yaklaşınca acabalarla yatıp kalkıyoruz üstünü bir de ameliyat olunca bekleme oranı daha fazla oluyor...

benmde adetıme 18 gun var bu zaman zarfında cok rahatım ama batım yaklastımı sıkıntı stres bıtmıyo canm senı cok ıyı anlıyorum kırmızılarla gozgoze gelmek ınsanı cok yıpratıyo zaten hele bı beklentı ıcınde olmak ne olursa olsun hep umudum var hep bı bekleyıs

aynen öyle ameliyattan sonra deüzelmeme henüz olmamasına rağmen başka bir bkleyiş içine giriyoruz...RABBİM HEPİMİZE SABIR VE EVLAT NASİP ETSİN..

kızlar merhaba...
Bugün aşılamam yapıldı:)
50 milyon total sayı,
%85 hareket

canm çok sevindim inşallah güzel haberlerlini de yazarsın buraya...rabbim yardımcınız olsun..

tatlim hayirlisi olsun. Benimde asilamam oldu ama hic heves yapmiyorum esimin sperm degerleri dustu.. Sadece 10 milyon transfer edildi.. Hakkimzda hayirlisi olsun tatlim...

inşallah senin de iyi haberleri alırız canm.listemize hamileeee diye ekleme yapılmasının zamanı geldi... :)

Merhaba yeniden doktora gösterdik sonucları a+b degerini toplamı yüzde 80 demiş son zamanda gördüğüm en iyi ornek demiş ameliyata gerek yok demiş.sperm toplamında iyi demiş ameliyat olursan düşme ihtimali var demiş denemeye devam edin demiş :))) şimdi sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım :)))

sevin tabikide canim...
degerleniz iyi gayet.. isterseniz bir ay sonra baska bi.hastanede daha yaptir bakalim.. garkli cikacak mi.. vikmazsa elebette ki ameliyat olmasin.. degerler dusuk olmadiktan sonra.. sen gittin mi doktora.. adetin ucuncu.gunu yapilan testlr falan yapildi mi.. fsh, lh prolaktin

gunaydin arkadaslar..
benim bor sorum olacak.. esleri ameliyat olmus arkadaslar ameliyattan sonra dikislerin oldugu yerde boyle sertlik kalan oldu mu.. bizim 15 gun oldu ameliyat olali.. dikisin az alti uyusuk hala ve sert bisey varmis gibi icinde.. normaldir iyilesme sureci.cunku diye dusunuyorum ama bide size sorayim

kızlar bugün test yaptırdık ameliyat % 100 başarılı olmuş bütün değerlerimiz düzelmiş. artık bekleyeceksiniz normal yolla gebelilik olmama ihtimali yok artık dedi....

ameliyat öncesi değerler
sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket(a+b):1.5

ameliyat sonrası değerler
sperm konsantrasyonu:25.2
morfoloji:33.6
harketlilik:61.4
toplam sperm:76.2
ileri harket(a+b):31.8

sonucuna bakayim diye deminden beri geri sayfalardan basladim okumaya... hayirli.olsum canim.. simdi stressizlik zamani.. hemen olacak diye ilk adetinde.hemen.umitlenip kendini sttese.sokma emi.. hayirlisi olsun en kisa zamanda ikiz.cocuklarin.olsun ;-) amin

gunaydin arkadaslar..
benim bor sorum olacak.. esleri ameliyat olmus arkadaslar ameliyattan sonra dikislerin oldugu yerde boyle sertlik kalan oldu mu.. bizim 15 gun oldu ameliyat olali.. dikisin az alti uyusuk hala ve sert bisey varmis gibi icinde.. normaldir iyilesme sureci.cunku diye dusunuyorum ama bide size sorayim

Tatlim esiminde oyle idi bi sorun olmadi 1 bucuk aya tamamen iyilesmisti.. ama tabi agrrisi da varsa mutlaka dr a gidin iltihap olmasin canim..

doktor ne dedi canım ?

Back
X