• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HTML:

sağol tatlım, seninde yaşın gençmiş ben 31 oldum, birazda ondan tedirginim ama veren Allah ne desek boş inşallah aşılaman tutar canım, müjde verirsin bize, değerleriniz çok düzelmiş, inş Rabbim nasip eder.

canım benim hazır aktardaki bi macun değil, kargoda şuanda gelsin içeriğine bakacam, anlatmıştım yaşlı bi aktar ne gibi sorun varsa spermlerde ona göre karışım yapıyormuş, bide bitkisel tablet var dedi, koyu renk kavanozda gün görmeden saklayacaz, kullanımını yazmışlar içine, içindeki karışımı da yazmışlar neler olduğunu gelsin bakarım, bende sorun olmasada benim içinde karışım çay yollamışlar, kaliteli yumurta için zararı olmaz adetken ve hamilelik şüphesinde içme dedi, gelsin detayları anlatırım, ankaradaki bi aktardan aldım, tanıdık kullandı, tabi onun karışımı tam olarak nedir bilemiyorum, 300 TL havale ettim, bekliyorum gelsin diye. umarım faydası olur, çünkü ameliyattan önce ve sonraki testte git gide düşük çıkıyor bizim değerler :14:

Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tatlım.hiç dert etme 1 yıla kadar düzelme oluyor.daha olmadı tüp bebek olur,en azından o şansımız var.

inşALLAH 14 şubat sevgililer günü diye eşinle birbirnize bebek müjdesini hediye verirsiniz cnm....senin güzel haberlerni dyak çok güzel olurdu...

ayy bu iğnelerden hormonlarım mahvoldu.herşeye ağlıyorum mesajına da duygulandım şimdi:(((
Allah'ım daha fazla bekletmesin bizi,hiç birimizi.keşke olsa.dediğin gibi 14 şubtta bebeğimin kesesini filan görsem....

canım benim hazır aktardaki bi macun değil, kargoda şuanda gelsin içeriğine bakacam, anlatmıştım yaşlı bi aktar ne gibi sorun varsa spermlerde ona göre karışım yapıyormuş, bide bitkisel tablet var dedi, koyu renk kavanozda gün görmeden saklayacaz, kullanımını yazmışlar içine, içindeki karışımı da yazmışlar neler olduğunu gelsin bakarım, bende sorun olmasada benim içinde karışım çay yollamışlar, kaliteli yumurta için zararı olmaz adetken ve hamilelik şüphesinde içme dedi, gelsin detayları anlatırım, ankaradaki bi aktardan aldım, tanıdık kullandı, tabi onun karışımı tam olarak nedir bilemiyorum, 300 TL havale ettim, bekliyorum gelsin diye. umarım faydası olur, çünkü ameliyattan önce ve sonraki testte git gide düşük çıkıyor bizim değerler :14:

aslında biliyorum bizde bir ara denemiştik..ameliyat olmadan önce sayımız 13 milyon olmuştu o macun üzerine ama biz spermler karışmıştır dedik..çünkü isimde de bir kelime eksik yazılmıştır..ama bizim klndığımız macunu da kulananların çoğun da fayda olmuştu.tatlı ama ot faln vardi içinde..

inşallah adıgınız macun işe yarar canm..

ayy bu iğnelerden hormonlarım mahvoldu.herşeye ağlıyorum mesajına da duygulandım şimdi:(((
Allah'ım daha fazla bekletmesin bizi,hiç birimizi.keşke olsa.dediğin gibi 14 şubtta bebeğimin kesesini filan görsem....

inşallah ağlamalarının ve o iğnelerin sonu hayırlı olur canm...dualrım dasın... mutlu ve hiç unutmayacak bir 14 şubat olması dileğiyle :)))

canm ya hepımızın okdar cok ıhtıyacı varkı anlatamam bende cok zor gunler gecırıyorum hayatımzda tek eksık evlat artık dayanamıyorum inş kesesınıde gorursun kalp atısınıda duyarsın umut olursun bıze:((

canm ya hepımızın okdar cok ıhtıyacı varkı anlatamam bende cok zor gunler gecırıyorum hayatımzda tek eksık evlat artık dayanamıyorum inş kesesınıde gorursun kalp atısınıda duyarsın umut olursun bıze:((

yaşamayan bilemez değil mi?aşılama yaptırdığımı duyanlar,aa daha gençsin niye acele ediyorsun diyorlar..ee bee insann sen değil miydin
bana bebek yok mu diye soran?kimseye tahammülüm kalmadı,yıprandım.kendime bile hatta...

sen kaç yaşındasın canım?ne kadarlık evli ve na kadardır bebiş istiyosun?

evet canıım tüpü devlet karşılıyor ama yaşının 23 en az 3 yıl çocuğunun olmaması gerekiyor 3 kere aşılam yaptırdıktan sonra devlet rapor veriyor ve o raporla tüp yaptırabiliyorsun geçen arkadaşım tüp yaptırdı devlette 1.500 tl mal oldu ilaçlarla birlikte.eğer durumuznuız aşılamaya müsait değilse direkt tüp raporu veriyor devlet...sayı ve hıza bakıyorlar. sayının 10 milyon ileri hızlının %5 olması gerekiyormuş...

canm eğer durum aşılamaya müsait değilse dedin ya..yani sayı 10 milyon değilse ve hız % 5 den azsa rapor veriyorlar mı ?

inşalah canım...
benm bat günün bugün yarın hamile olmadıgımı bile bile bkliyorum...:( olsamda içimdeki stresten kurtulsam ...

öyle deme tatlım..umut etmek Allah'tan,umutsuzluk şeytandan...
Ol demeseydi bizde olmazdık.elbet yüce Rabbim evlatlarımız içinde ol diyecek ve olacak.bilemeyiz ki kim bilir belki de hamilesindir(inşallahhh)

tüp tutmadı canım..bi de 7bin tl mal olmuştu özelde yaptırmışlardı... morali çok bozuk, diğer ablam 1 ay sonra doğum yapacaktı dün doğum yaptı bi yandan üzüldük bir yandan sevindik.. duygularım karma karışık yani...sen nasılsın tatlım aşılamanın kaçıncı günündesin?

canım onların hiç bir sorunu yok eşinin değerleri çok iyi ablamında aynen sonuçları hep temiz çıktı ama olmayınca olmuyor işte ne tüp ne normal alnına yazılması lazım...o şekilde düşünme canım neden öyle düşünüp sters yapıyorsun kendini ...güzel şeyler düşün bakim yolarım saçlarını:4:

canım çok üzüldüm ablan için..

canınızı sıkmayın RABBİM OLACAĞI ZAMANI BİLİR..inşallah en kısa zamnda nasip ablana da sana da...

öyle deme tatlım..umut etmek Allah'tan,umutsuzluk şeytandan...
Ol demeseydi bizde olmazdık.elbet yüce Rabbim evlatlarımız içinde ol diyecek ve olacak.bilemeyiz ki kim bilir belki de hamilesindir(inşallahhh)

canım bu ay değerler düştüğü için sadece defa çalışma yaptık..o da zaten yumurtlama gününe denk değildi....nasip bu ay umudum yok ama inşallah rabbim hiç birimizi daha fazla bkletmez..

yaşamayan bilemez değil mi?aşılama yaptırdığımı duyanlar,aa daha gençsin niye acele ediyorsun diyorlar..ee bee insann sen değil miydin
bana bebek yok mu diye soran?kimseye tahammülüm kalmadı,yıprandım.kendime bile hatta...

sen kaç yaşındasın canım?ne kadarlık evli ve na kadardır bebiş istiyosun?

canm 2,5 senedr evlıyım ılk 3 ay falan korundum ve ozamadan beri ıstıyoruz yasım 26 heralde artık olmuyo kabullenmem gerekıyo cunku cok yıprandım dun mısafrım vardı bebegı vardı heralde o bırazda etkıledı benı içimden hıc bısey yapmak gelmıyo

canım bu ay değerler düştüğü için sadece defa çalışma yaptık..o da zaten yumurtlama gününe denk değildi....nasip bu ay umudum yok ama inşallah rabbim hiç birimizi daha fazla bkletmez..

inşallah tatlım inşallah.dua edelim bl bol...

canm 2,5 senedr evlıyım ılk 3 ay falan korundum ve ozamadan beri ıstıyoruz yasım 26 heralde artık olmuyo kabullenmem gerekıyo cunku cok yıprandım dun mısafrım vardı bebegı vardı heralde o bırazda etkıledı benı içimden hıc bısey yapmak gelmıyo

hayır kesinlikle karamsarlık yok,lütfen...olacak, elbet birgün olacak.

canm bnde 2.5 yıldır evliyim ve evlendiğim ilk günden beri istiyoruz.hatta evlenmeden öncede istoyrudum hyalimde hem bebek vardı:)))
ama umudumuzu kaybetmedik sende kaybetme...lütfenn...olacak inşalalh..

Back
X