- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #2.021
HTML:
sağol tatlım, seninde yaşın gençmiş ben 31 oldum, birazda ondan tedirginim ama veren Allah ne desek boş inşallah aşılaman tutar canım, müjde verirsin bize, değerleriniz çok düzelmiş, inş Rabbim nasip eder.
canım benim hazır aktardaki bi macun değil, kargoda şuanda gelsin içeriğine bakacam, anlatmıştım yaşlı bi aktar ne gibi sorun varsa spermlerde ona göre karışım yapıyormuş, bide bitkisel tablet var dedi, koyu renk kavanozda gün görmeden saklayacaz, kullanımını yazmışlar içine, içindeki karışımı da yazmışlar neler olduğunu gelsin bakarım, bende sorun olmasada benim içinde karışım çay yollamışlar, kaliteli yumurta için zararı olmaz adetken ve hamilelik şüphesinde içme dedi, gelsin detayları anlatırım, ankaradaki bi aktardan aldım, tanıdık kullandı, tabi onun karışımı tam olarak nedir bilemiyorum, 300 TL havale ettim, bekliyorum gelsin diye. umarım faydası olur, çünkü ameliyattan önce ve sonraki testte git gide düşük çıkıyor bizim değerler![]()
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tatlım.hiç dert etme 1 yıla kadar düzelme oluyor.daha olmadı tüp bebek olur,en azından o şansımız var.