Nerden anladinda benim cirpi bacakli oldugumu

Yani demek istedigim surekli stres gerginlik esimle bu bebek istemeden dolayi.Belki bebegimiz olursa daha mutlu oluruz diye dusunuyorum heralde kendimi ona mi adapte ettim ne bilmiyorum.Once hayirlisi tabi ki.Dua ediyorum bol bol insallah Allahim duyar hergun meryem suresini okuyorum haftada 3 kez yasin okumaya calisiyorum insallah Allahim kabul etsin tum isteyenlere duam olsun
Zor yaa cok zor Allahim kimsenin eline dusurmesin kimseyi kimseye dusurmesin birisine muhtacligimiz olcaksa o da Allahtan baskasina olmasin insallah.Bende bikeresinde demistim tup olursa yardim edersiniz heralde dimi demistim agzimdan cikti oylesine kaynanam bana ben kendi cocugumu kizimi kendi imkanlarimla yaptim bana kimse yardim etmedi herseyimi kendim yaptim dedi.Nasil bi annelik bilmem ogluna yardim edeceksiniz ama para hirsi demekki.Miras ev araba para kalmis cok mu lazim zamaninda yardim etmedikten sonra.Allahim dusurmesin kimsenin eline yine de beraber oturuorum elim mahkum.Durumunuz varsa hic isteme bile yardim edecek olan insan soyletmez bile altinin dugun bilezigin varsa sat sanki altin cokmu lazim birazda maasinizdan biriktirmeye baslayin 3-5 kar kardir simdiden baslayin,bosver benim tavsiyem.
Amin canim amin