• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__2

delinefsim__2

3 tane daha okudum eklersin .. ALLAH kabul etsin ..

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__2

delinefsim__2

canım 3 tane okumuştum bende eklersen sevinirim.

bu aralar herkesde gecikme yaşanıyor.mevsimsel geçişten olabilir.benim 5 gün gecikmişti,Delinefsim in 13 gün,Jonguil in de gecikme olmuştu.
çok mu stres yapıyoruz acaba?

Belkide,Allahtan umit kesilmez diyip yinede insan azicik olsa bile umitleniyor iste.Keske 9 ay boyunca hic gelmese.Beni bu ay cok stres yaptil insanlar sadece anlik gunluk biseydi ama can sktilar iste yine.Hele valla suaralar insanlarin bisey demesine gerek yok 1 haftadir surekli her gece insan kendini hamile gorurmu ben goruyorum.Uykumda oyle bir rahatliyorumki bazen benim olunca baskasinin olunca uzuluyorum ruyamdada kiskaniyorum heralde:9:Hayirlisi yaa eskisi gibi degilim ama eskiden hergun aglardim kafaya takardim simdi en azindan arada bir.Insan alisiyor demekki:53:Dua ette nolur gelmesin:29:

İyi pazarlar kızlar,eşim 3 aydan fazla süredir proxeed kullanıyor, xy compleks kullanan baya kişi varmış,içeriğine baktık mantıklı geldi,internetten sipariş vermek istiyoruz ama güvenilir mi karar vermedik:44: ucuz da değil sonuçta,alan arkadaşlar var mı nerden aldı?

İyi pazarlar kızlar,eşim 3 aydan fazla süredir proxeed kullanıyor, xy compleks kullanan baya kişi varmış,içeriğine baktık mantıklı geldi,internetten sipariş vermek istiyoruz ama güvenilir mi karar vermedik:44: ucuz da değil sonuçta,alan arkadaşlar var mı nerden aldı?

Merhaba,
Duydum ama hiç kullanmadık.bizde proxeed kullaniyoruz.Suanda hareket sorunumuz var alternatif arıyorum.sadece proxeedde deneyip ogrendik sanirim bu ürünlerde denemeden bilemiyoruz.internetten alma konusunda endişeniz varsa urunun kendi sitesi varsa ordanalin

Belkide,Allahtan umit kesilmez diyip yinede insan azicik olsa bile umitleniyor iste.Keske 9 ay boyunca hic gelmese.Beni bu ay cok stres yaptil insanlar sadece anlik gunluk biseydi ama can sktilar iste yine.Hele valla suaralar insanlarin bisey demesine gerek yok 1 haftadir surekli her gece insan kendini hamile gorurmu ben goruyorum.Uykumda oyle bir rahatliyorumki bazen benim olunca baskasinin olunca uzuluyorum ruyamdada kiskaniyorum heralde:9:Hayirlisi yaa eskisi gibi degilim ama eskiden hergun aglardim kafaya takardim simdi en azindan arada bir.Insan alisiyor demekki:53:Dua ette nolur gelmesin:29:

tatlım bi kan testi yaptırsan?merakla bekliyorum:49::49::49:

Merhaba,
Duydum ama hiç kullanmadık.bizde proxeed kullaniyoruz.Suanda hareket sorunumuz var alternatif arıyorum.sadece proxeedde deneyip ogrendik sanirim bu ürünlerde denemeden bilemiyoruz.internetten alma konusunda endişeniz varsa urunun kendi sitesi varsa ordanalin

Eşim baya bi aktarı gezmiş hepsi içinde tribulus ve epimedyum olan ürünleri önermiş,hatta çakşır suyu tek başına etki etmez demiş,xy compleksde de hepsi var o yüzden almayı düşünüyoruz,kendi sitesinde sipariş kısmı yok sanırım yada ben göremedim olmadı pazartesi telefon açarım.

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__5

delinefsim__4

littlebirdie __3

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__5

delinefsim__4

littlebirdie __3

Canım ben iki tane daha okudum,Allah kabul etsin inşallah

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__5

delinefsim__4

littlebirdie __3

tatlım 2 tane okudum ekler misin?

Merhaba,

tatlım biz bi ara proxeed kullanıyorduk. internetten aldık gitti gi...y.r dan aldık..reklam yasak olduğu için tam yazamadım tatlım güvenilir zaten bu site herkesin kullandığı bir site.

tatlım bi kan testi yaptırsan?merakla bekliyorum:49::49::49:

Guzelim yok burda varya adami hastaliktan oldururler ciddi diyorum.Bir kan testi versem sonucu taaa bir hafta sonra cikacak ee ozamana da benim adet %99 gelir,gelecekte eminim ama o %1lik ihtimal varya hayali bile cok guzel kendi kendimce hamileymisim gibi avunuyorum bazen iste.En azindan bosuna kan verip kanimi harcamayayim zaten cok zor topluyorum onu ben:52:

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__5

delinefsim__4

littlebirdie __3

canim 2 tane okudum nazende icin Allah kabul etsin..

kızlar gunaydın nasılsınz ne var ne yok?

benım adet bıttı bu cumartesı de sperm testı verecegz

ben bugün başlarım meryem suresıne. okudukça haber verırım

günaydıııııınnn arkadaşlar..
malesef dün kırmızı kartı yedimmmm.:14::14::14::14::14::14::14::14:
eşimde bugün test yaptırcak bende yarın adetim3.günü yeni bir dr.ile başlıcam mücadeleme..
oofffffffffff offfffffffffff:43::43:

günaydın kızlar bugün doktora gittik ama sperm testi için nisanın sonuna randevu verdiler,tüp ve aşılamayı orada yaptıracaksak eğer başka yerin sperm sonucunu kabul etmiyorlarmış..onun için bekleyeceğiz bakalım doktor ne diyecek

kızlar gunaydın nasılsınz ne var ne yok?

benım adet bıttı bu cumartesı de sperm testı verecegz

ben bugün başlarım meryem suresıne. okudukça haber verırım

günaydıııııınnn arkadaşlar..
malesef dün kırmızı kartı yedimmmm.:14::14::14::14::14::14::14::14:
eşimde bugün test yaptırcak bende yarın adetim3.günü yeni bir dr.ile başlıcam mücadeleme..
oofffffffffff offfffffffffff:43::43:

günaydın kızlar bugün doktora gittik ama sperm testi için nisanın sonuna randevu verdiler,tüp ve aşılamayı orada yaptıracaksak eğer başka yerin sperm sonucunu kabul etmiyorlarmış..onun için bekleyeceğiz bakalım doktor ne diyecek

kızlar eşleriniz test verdikten sonra sonuçları bizimle de paylaşın...inş değerleriniz çok iyi çıkar:21:

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__5

delinefsim__4

littlebirdie __3

tatlım 3 tane daha okudum toplam 2 de dün okumuştum henüz eklememişsin canım 11 tane okumuş oluyorum o zaman.

Back
X