- Konu Sahibi delinefsim
- #6.041
canım ileri hızlı kaç olunca aşılama öneriyormuş? daha ameliyatın 6.ayına bile gelmemişsiniz canım 6.ayı bekleyin tatlım kendimden örnek vereyim bizim ameliyat öncesi ileri hız 0 ve % 5 arası idi ameliyattan sonra 6 ay.test yaptırdık ileri hızlı %5 idi yine çok üzüldüm morfoloji falan her şey çok güzel artmıştı doktor ilaç vermedi daha sonra araştırma yaptım argınmax in çok iyi olduğunu öğrenince 1 ay denemek için ilaç aldık daha sonra ameliyatın8.5 ayında test yaptırdık ileri hızlı%25 toplam ileri hızlı%45 oldu canım...en az 1 yıl beklemek lazım bence
Canım biz 4 aydır,proxeed plus,e vit,antioksidant vit ve 3 haftadır arginmax kullanıyoruz,ayrıca keçiboynuzu kürüde yaptık,benim üzüldüğüm şey bunca şey kullanmamıza rağmen düşüş olmuş,dr bile şaşırdı hareket artmalıydı dedi,aşılama olmazsa tüp deneyin dedi.İleri hareketli olmadığı için aşılama olmaz dedi,aşılamanın %10 şansı var,aşılama yapmakdansa normal 1-2 ay daha bekleyin dedi, herkes soruyo bebek yokmu diye,hemen yapın diyolar sanki o kadar kolay da