canim cok haklisin hepimiz benzer seyleri yasiyoruz - esimin ilaci bitti 10 gundur alicaz - bikac gun ben gidemedim sorna gitme birlikte gideriz dedi dun d edi ki simdi gidemem - gidip alicagi yer sadece 10 dakika sonra inicek en gec 1 saatte gelicek ama almadi bana sende alma icmem o zaman dedi telefonda .. ne diyelim - hepimizin imtihani farkli .. asilama ya karar verdim mayista konusamiyoruz bile esimle bunu - gecen aksam disardaydik hazir biseyle ilgilenmezken ( cunku evde hep kaciyor benden ) soyliyim dedim ortada konusulcak seymi dedi kizdi yine .. imtihan iste napalim . Rabbim hepimize kocalarimizin bu rahatligina ragmen cocuk versin insallah .. sende uzulme insallah - bekle bakalim gun dogmadan neler dogar .. zaten sayimiz az nasil cocuk olucak diye de dusunme ne demisti dr un biri sadece 20 adet sperm gerekliymis - bunun icin bilemeyiz ne zaman ne olucak .. sadece Rabbim ol dicek ve olucak baska biseye geerek yok .. bunun icin de demekki biz hazir degiliz hazir olmamiz lazim .. dualarimiz seninle canim uzme kendini .. bol bol cikolata ye mutlu ol .. varsin sisko olalim mutlu ve sisko olmak uzgun ve zayif olmaktan daha iyidir .. dua edin bana bu hafta 4 tane sinavim var sana bile yazarken kulaklikla ders notu dinliyorum :))