Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar nasılsınız
ben ovulasyon testini yaptım günüm 3 gün geçti koyu çizgiler var resimde ekledim.
böyle olup gebe kalan varmı ?Eki Görüntüle 1076412 Eki Görüntüle 1076414

Canim insallah hamilesindir:16:Ben bu ay yumurtlamadim galiba anlamadim gecen ay 15 gun gecikti adetim yeni adetimede 5 gun falan var ve benim kasiklarda belirtiler basladi.Eee artik yumurtlamam heralde calismayi birakayim en iyisi ben nedersiniz kizlar?Yani ovulasyon testi yaptim hemen hemen hergun iki gune bir falan hep tek cizgi cikti

bu arada topiği tüp bebek topiğine çevirdik lütfen kusura bakmayın arkadaşlar.

Yok canim hicte bile oyle dusunme.Sahsen ben deneyimlerini yazdigin icin cok memnunum cunku ben dahil bazi arkadaslarimiz tup yaptirmak zorunda kalabilir oyuzden bilgilenmek guzel yani sende oyle yazma bakiim bidaha.Herseyi paylasacagiz uzuntumuzu de sevincimizi de basimizdan gecenleride :34::34:

hiç korkma canım,bebeğini düşününce hepsi geçiyor.kocam yıllık izne çıktı bana bakmak için:1::1:bir dediğimi iki etmiyor e azıcık nazlanayım değil mi:52::52:

p.tesi yada salı olacakmış bir aksilik çıkmazsa.pazar kontrolüm var,o gün belli olur galiba tatlım.

Kiz hakettin valla kocanin burnundan getir:33::33::35:Varikosel varikosel diye kafamizi beynimizi yediler az da sen naz yap keyfini cikar valla:32::32::32::32::32:

JONGUIL canim insallah asi olur derlerde asin tutar canim:16:

Son düzenleme:
kııı çok sevindim ne güzel her şey çok ilerliyor inşallah sonu da güzel olacak.ben de yarın aşılama yaptırmak için doktorla görüşmeye gideceğim.. adetli adetli alttan muayene ediyormuş çok canım sıkkın:(((

İnsallh hersey yolunda gider canom..hayyirlisi ile ilk asin tutar daha fazla yol katetmene gerek kalmaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel haberler veriyosun bize kusur olurmu hiç Rabbim yüzünü güldürsün
amin canım,hepimizin yüzü gülsün inşallah...
evet evet olmustu, epey olmustu bende az az 5-6 gun, sonrasindada adetim baslamisti ole uzun bi kanamali donem gecirmistim:) sonu guzel olsun insallah..diger arkadaslarimiz insallah tup bebege gerek kalmadan hamis kalsinlarr:16::16:
ayy inşallah tatlım,kimse düşmanım bile benim geçtiğim zor yoldan geçmek zorunda kalmasınlar.
Tatlim bizim aradigimiz umut..ister tup bebek ister normal yetet ki olsun....bir umutt..
canım inşallah değerleriniz tavan yapmıştır da sen de böyyyle kalırsın:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::32::32::32::32:
kııı çok sevindim ne güzel her şey çok ilerliyor inşallah sonu da güzel olacak.ben de yarın aşılama yaptırmak için doktorla görüşmeye gideceğim.. adetli adetli alttan muayene ediyormuş çok canım sıkkın:(((

eveeeetttt:49::49::49::49::49:
en iyisini düşünmüşsün tatlım.daha fazla vakit kaybetmenin alemi yok.amaaann kanlı kanlı bakmayı doktor düşünsün boşveeerrrr:9::9::9:sen öle şeylere yorma kafanı.sormak istediğin ne varsa aşılama hakkında bana sorabilirsin,o konuda da tecrübeledimm:24::24::24:
Canim insallah hamilesindir:16:Ben bu ay yumurtlamadim galiba anlamadim gecen ay 15 gun gecikti adetim yeni adetimede 5 gun falan var ve benim kasiklarda belirtiler basladi.Eee artik yumurtlamam heralde calismayi birakayim en iyisi ben nedersiniz kizlar?Yani ovulasyon testi yaptim hemen hemen hergun iki gune bir falan hep tek cizgi cikti

Yok canim hicte bile oyle dusunme.Sahsen ben deneyimlerini yazdigin icin cok memnunum cunku ben dahil bazi arkadaslarimiz tup yaptirmak zorunda kalabilir oyuzden bilgilenmek guzel yani sende oyle yazma bakiim bidaha.Herseyi paylasacagiz uzuntumuzu de sevincimizi de basimizdan gecenleride :34::34:

Kiz hakettin valla kocanin burnundan getir:33::33::35:Varikosel varikosel diye kafamizi beynimizi yediler az da sen naz yap keyfini cikar valla:32::32::32::32::32:

getiriyorum valla,böylelikle sizinde kocalarınıza olan hıncınızı almış olayım e mi...yaşasın kötülüüüükkk:52::52::52:

canm amelıyattan oncekı test sonucu

Eki Görüntüle 1072888

amelıyattan sonrakı test sonucu

Eki Görüntüle 1072889

sadece bu aglutınasyon benı korkutuyo spermlerın yapısık olmasına kumelesmesıne denıyo dıye baktım hızda bı ılerleme kaydetmedk sanırım canm jonguıl sanada burdan cvp verıyorum

hayatım sayınız filan çok iyi,morflojide çok güzel hız da iyi ama aglutinasyon nedir bilmiyorum ki.doktor ne dedi tatlım?eminim o da antibiyotikle filan hallolur.

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__2

Ayla_34__3

Leman24_6

Jonguil__2

Littrebirdie_2

canım beni iki kere yazmışsın.gözünden kaçtı herhalde.bu arada 2 tane daha ekleyebilirsin...

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__2

Ayla_34__3

Leman24_6

Jonguil__2

Littrebirdie_2

İyi geceler canım ben 3 tane daha okudum,Allah kabul etsin inşallah

Kizlar esimle disardaydik birden kasiklarima agri girdi.Dedim adet olcam galiba kasiklarim agriyor dedim yemek yemeye gittik daha oturmadan tuvalete gittim hemen oracikta geldi namussuz.1 damla geldi ee geriside gelir.Yine bu ayda karnimiz bos napalim.

İnsallh hersey yolunda gider canom..hayyirlisi ile ilk asin tutar daha fazla yol katetmene gerek kalmaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol tatlım birazdan doktora gideceğim gelince gelişmeleri aktarırım bakalım doktor ne desin belki de yapmam aşı diyecek:18: adet olduğum için Meryem suresi okuyamıyorum biter bitmez okumaya devam edeceğim allah dularımızı kabul etsin..

amin canım,hepimizin yüzü gülsün inşallah...

ayy inşallah tatlım,kimse düşmanım bile benim geçtiğim zor yoldan geçmek zorunda kalmasınlar.

canım inşallah değerleriniz tavan yapmıştır da sen de böyyyle kalırsın:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::32::32::32::32:

eveeeetttt:49::49::49::49::49:
en iyisini düşünmüşsün tatlım.daha fazla vakit kaybetmenin alemi yok.amaaann kanlı kanlı bakmayı doktor düşünsün boşveeerrrr:9::9::9:sen öle şeylere yorma kafanı.sormak istediğin ne varsa aşılama hakkında bana sorabilirsin,o konuda da tecrübeledimm:24::24::24:

getiriyorum valla,böylelikle sizinde kocalarınıza olan hıncınızı almış olayım e mi...yaşasın kötülüüüükkk:52::52::52:

tatlım sen tüp için rapor aldın mı? aldıysan özelden mi devletten mi aldın canım?aşılama ne kadar tutmuştu canım?

inşallah canım hesap kitap yapıyorum özele gideceğiz mecbur adetimin 2.ve 3.günü hafta sonuna denek geldi.iştenm çıktım 2 gün önce maaşımı almamıştım kötü oldu allah yardımcımız olsun inş çok fazla masraf çıkmaz...

Maşallah canım benim ya,çok sevindim,inşallah güzel haberlerin ardı arkasına sıralanır :49:
sağol canımmmm Allah razı olsun:16::16:
tatlım sen tüp için rapor aldın mı? aldıysan özelden mi devletten mi aldın canım?aşılama ne kadar tutmuştu canım?

hayır cnım özelde yaptırıyorum rapor almadım fakat şöyle oldu,ben kendi kadın doğumcuma da gittim o bana ilaçların bir kısmı için rapor çıkardı böylelikle 1600 yerine 600 lira ödedim ilaçlara.aşılama da özel d eolmuştu toplam 800 lira filan tutmuştu canım.sen nerede yaptıracaksın?

kızlaaarrr bebeklerimin hepsi yaşıyormuş,şükürler olsun:32::32::32:transferim 5. gün olacakmış.uzun zamandır bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum:nazar::nazar::nazar:

Kizlar esimle disardaydik birden kasiklarima agri girdi.Dedim adet olcam galiba kasiklarim agriyor dedim yemek yemeye gittik daha oturmadan tuvalete gittim hemen oracikta geldi namussuz.1 damla geldi ee geriside gelir.Yine bu ayda karnimiz bos napalim.

off yaaaa,bitsin artık bu çilee Allah'ım sen hepimizin göbişini doldur ...üzülme canım ne yapalım bizim imtihanımız bu yönde.

slm kızlar bugün esimde varikosel oldugunu ögrendik solda.bizi nasıl bir sürec bekliyor yardım edermisiniz?doktor amelyat dedi ilaç falanda vermedi
sperm hareket hızı %3 cıktı sayısı 60 milyon
benimde rahmimde perde cıktı ve pkoluyum

Allah büyük Rabbim dermnasız dert vermesin bunada sükür Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Kızlar hastalıklardan kurtulmak için çok güzel bir dua buldum,ben eşime okutacağım size de yazmak istedim,isteyen eşlerine okutsun,Rabbim büyük inşallah eşlerimiz bu sıkıntılarından kurtarır,el açıp dua edecek biziz, şifa verecek Allah...

45 gün süreyle hergün 1 Fatiha suresi,arkasından 422 kere 'Ya Şafi' okunacak.Sonra şöyle dua edilecek,'Ya Rabbi'! Sen şifa vericisin.Bana şifa ver,beni iyi edecek ancak senin şifandır.Ey Allah'ım! Öyle bir şifa verki bir daha acı ve üzüntü görmeyeyim.Amin

sağol canımmmm Allah razı olsun:16::16:

hayır cnım özelde yaptırıyorum rapor almadım fakat şöyle oldu,ben kendi kadın doğumcuma da gittim o bana ilaçların bir kısmı için rapor çıkardı böylelikle 1600 yerine 600 lira ödedim ilaçlara.aşılama da özel d eolmuştu toplam 800 lira filan tutmuştu canım.sen nerede yaptıracaksın?

tatlım bende özelde yaptırıyorum. doktora giriş ücreti 35 tl verdik. klomen ve çatlatma iğnesi verdi o kadar onlarda 30 tl tuttu. şimdilik bu kadar ödedik. beni bir daha adetin 13.günü çağırdı çok geç değil mi ya? ilk aşılama ilaçlı olacak sanırım göbekten her gün iğne vurmam için iğne vermedi canım senin ilk aşılaman nasıl olmuştu?

Back
X