canımcım aslında sana yazdıktan sonra düşündümde gidip ultrasonla takip olsan bile sonuçta o yumurtanın gelişimine doktor müdahale edemiyor.çatlıyacaksa yine çatlıyor ya da büyümüyorsa büyümüyor.aslında senin doktorunda işi uzatmamış.bir yönden de iyi olmuş.git gel bir sürü sıkıntı.sonra muayene olmak zaten gergin bir durum.demekki adetin 2. günü hormon değerlerine göre 13. gün uygun olduğuna karar verdi.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.bende pregnly almıştım sanırım şimdi tam hatırlayamadım.işte klomeni kabul etmiyoruz ama çatlatma iğnesi olduysan onu kabul ederiz demişlerdi bana.sen şimdi ilk aşılamanı bir yaptır.onun sonucunda ikinci aşılama yaptırmadan önce bi sorarsın tüp bebek merkezine.ikinci aşılamayı ona göre yaptırırsın(inşallah gerek kalmaz)
canım eğer moralini bozduysam özür dilerim.ben biraz paniğimdir hep sonra ne olacak ya olmazsa ne yaparım.hep bunları düşündüğüm için sana da belki negatif enerji gönderdim.kusura bakma hakkını helal et.daha ameliyatın üzerinden 3 ay geçmedi,test bile yaptırmadık ama ben dün akşama kadar tüp bebek yaptırmam gerekirse nerede yaptıracağım diye düşünmekten kendimi yedim.çok kızıyorum bu huyuma ama elimde değil.eğer kafamda bir fikir varsa onu netleştirmeden rahat edemiyorum.neyse sen beni boşver.inşallah tedavin hayırlısıyla ve kolaylıklka neticelenir de bize müjdeli haberler verirsin