Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bak ne güzel demişsin,kısmette varsa olacak.biz yeter ki inanalım.aşılama da benimde umudum yoktu,sadece yaptırmak için yaptırdım sonuç negatif oldu.sen inan,lütfen.ikimizde bu ay hamile kalacağız Allah'ın izniyle.sakın umudunu yitirme.

tatlım sen aşılamanı özel de yaptırmıştın demi? yıkama işlemi hastanede mi oldu ayrı bir yere mi gönderdiler? hastane aşılama için 150 tl tutar dedi ama hastane de yıkma olmadığı için başka bir özel yerde yıkama işlemi olacak bu 150 tl tutar yıkama içinde mi değil mi bi bilgin var mı tatlım? bide hastaneye giriş ücreti 35 tl,150 tl ayrı bir şey mi acaba giriş ücreti ile birlikte mi ??? daha birinci aşılama yaptıracağız ondan sonra ikinciyi...para biriktirmem lazım hesap kitap yapıyorum kaç gündür of valla:9:

ne zahmeti tatlım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
3 ürolog doktora göründükten sonra ameliyat olmaya karar verdik canı doktorların hepsi ameliyat dedi..
mikro cerrahi yöntem ile olduk devlet hastanesinde bir kuruş bile masrafımız olmadı tatlım...
ameliyat öncesi bizi bilgilendirdiler ameliyatın %70 başarı % 5 değerlerde düşme %20 aynı kalma ihtimali var kabul ediyormusunuz diye kabul ettik şansı yüksekti kaybedecek bir şeyimiz yoktu ameliyat öncesi normal ve aşılama olmaz nasıl olsa en azından şansımızı yükseltiriz diye düşündük...
olduk ameliyatımızı doktor bize vitamin falan vermedi tatlım 6 ay bekleyin gebelik olmazsa 6 ay sonra gelin dedi...

ameliyat öncesi 4 test yaptırdık tatlım en kötü sonuç şu şekilde

toplam sayı:30 milyon
ml de sayı:11 milyon
ileri hızlı:% 0
morfoloji:%0

ameliyat sonrası 6.ay

toplam sayı:76 milyon
ml de sayı:25 milyon
ileri hızlı:% 5
morfoloji:%33

ameliyat sonrası 9.ay( argınmax kullandık bir ay)

toplam sayı:178 milyon
ml de sayı:90 milyon
ileri hızlı:% 25
morfoloji:%70

oldu canım ..ameliyat sonrası normal değerlere ulaştı sorunumuz kalmadı...

Çok güzel sonuçlar almışssınız canım. İnşaallah bizim sonucumuzda böyle olur.

ne zahmeti tatlım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
3 ürolog doktora göründükten sonra ameliyat olmaya karar verdik canı doktorların hepsi ameliyat dedi..
mikro cerrahi yöntem ile olduk devlet hastanesinde bir kuruş bile masrafımız olmadı tatlım...
ameliyat öncesi bizi bilgilendirdiler ameliyatın %70 başarı % 5 değerlerde düşme %20 aynı kalma ihtimali var kabul ediyormusunuz diye kabul ettik şansı yüksekti kaybedecek bir şeyimiz yoktu ameliyat öncesi normal ve aşılama olmaz nasıl olsa en azından şansımızı yükseltiriz diye düşündük...
olduk ameliyatımızı doktor bize vitamin falan vermedi tatlım 6 ay bekleyin gebelik olmazsa 6 ay sonra gelin dedi...

ameliyat öncesi 4 test yaptırdık tatlım en kötü sonuç şu şekilde

toplam sayı:30 milyon
ml de sayı:11 milyon
ileri hızlı:% 0
morfoloji:%0

ameliyat sonrası 6.ay

toplam sayı:76 milyon
ml de sayı:25 milyon
ileri hızlı:% 5
morfoloji:%33

ameliyat sonrası 9.ay( argınmax kullandık bir ay)

toplam sayı:178 milyon
ml de sayı:90 milyon
ileri hızlı:% 25
morfoloji:%70

oldu canım ..ameliyat sonrası normal değerlere ulaştı sorunumuz kalmadı...

saolasın canım yaa maşallah iyi düzelmiş bu arginmaxı doktormu önerdı kendınız mı aldınız artık engelınız kalmamıs inşallah en kısa zamanda gelir bebişiniz:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

evet kızlar ben geldim, kötü bir örnek olarak bana tutmayan tüp bebeğimden sonra burdayım :43: nasip değilmiş, ilk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım, adı üstünde tüp bebek denemesi, zeynebim inşallah senin yavrun sana tutar, hamilemizde varmış ne güzel çok sevindim, inşallah hepimize nasip olur o yüce duygu :52::54:

saolasın canım yaa maşallah iyi düzelmiş bu arginmaxı doktormu önerdı kendınız mı aldınız artık engelınız kalmamıs inşallah en kısa zamanda gelir bebişiniz:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

hayır tatlım doktor vermedi ilacı 6.ay yatırdığımız test sonucundan sonra değerleriniz normale dönmüş gerek yok ilaca dedi doktor.ileri hılzı düşük geldi bize kendimiz araştırdık argınmaxe karar verdik çünkü içinde bir çok vitamin var...

evet kızlar ben geldim, kötü bir örnek olarak bana tutmayan tüp bebeğimden sonra burdayım :43: nasip değilmiş, ilk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım, adı üstünde tüp bebek denemesi, zeynebim inşallah senin yavrun sana tutar, hamilemizde varmış ne güzel çok sevindim, inşallah hepimize nasip olur o yüce duygu :52::54:

bugün ikinci kötü haber canım:((( çok üzüldüm üzme kendini tatlım benim ablamda tüp yatırmıştı ne eşinde ne kendinde sorun vardı tutmadı tüpü 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı allah zamanı gelmeyince vermiyor işte.. zamanı gelince inşallah hepimizin olacak canım biraz sabır gerekli biz elimizden gelen her şeyi yapalım yeter gerisi allahtan

hayır tatlım doktor vermedi ilacı 6.ay yatırdığımız test sonucundan sonra değerleriniz normale dönmüş gerek yok ilaca dedi doktor.ileri hılzı düşük geldi bize kendimiz araştırdık argınmaxe karar verdik çünkü içinde bir çok vitamin var...

Bu ilacı doktora söylediniz mi test sonuçlarını aldıktan sonra?

Bu hafta olacak canım .morfoloji sorun :( bakalım Allah'ın izni ile düzelsin inşaallah sonra her birimize hayırlı evlatlar nasip etsin

inşallah ameliyatı başarılı geçer canım..mikro cerrahi yöntem ile mi olacak? allahın izni ile inşallah değerleriniz düzelir tatlım bizim de morfoloji ve hız sorunumuz vardı düzeld, şükür ama hala gebelik yok:((( bu ay aşılama tedavisine başladım daha fazla beklemek istemiyoruz canım:(( gelişmeleri bizlere yaz tatlım

Bu ilacı doktora söylediniz mi test sonuçlarını aldıktan sonra?

söyledik canım daha kullanmana gerek yok hatta bir daha test vermeye gelme benim şansım ne ise senin şansın da o demiş.demek doktorda spermlerine baktırmış sağlıklı imiş eşimle kıyaslamış kendini:9::9::9:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...

mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü:14::14::14:
gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.:5::5::5:

çok kötü günler geçirdik.çok ağladım üzüldüm.ama elden bişey gelmiyor.:2::2::2:

varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.

şimdi benim kendimi toplamam için 3 ay gibi bir süre var önümüzde.
mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
kullanan varmı aranızda? işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?

çünkü donmuş embriyomuz yok.ağustosta 2.denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
geçmi,ş olsunAllah tekrar yaşatmasın inşallah
proxeed plusu kullanıyo eşim 3 aydır değerler yükseliyo özellikle hız çok arttı maşallah ameliyat olmadk gerek yok demiş dr ilaç işe yaradığı için

bugün ikinci kötü haber canım:((( çok üzüldüm üzme kendini tatlım benim ablamda tüp yatırmıştı ne eşinde ne kendinde sorun vardı tutmadı tüpü 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı allah zamanı gelmeyince vermiyor işte.. zamanı gelince inşallah hepimizin olacak canım biraz sabır gerekli biz elimizden gelen her şeyi yapalım yeter gerisi allahtan

çok haklısın jongülüm, neden tutmadığını görüşmeye gittiğimizde doktor oluyor bazen dedi, çünkü 5 gün blostakist embriyo hemde iki tane verdiler dondurmadılar, şanslı bi hastasın dediler, bu laflardan sonra çok umutlandım ama yıkılışım fena oldu, eşimde tüp bebek defterini kapattım, olursa olur diyor zaten maddi olarak da zorlandık, hayırlısı ablana ne güzel nasip olmuş inşallah bizlere de olur, Allah çok büyük herşey uygunken tutmuyor ama senin dikkat etmediğin yumurtanın çatlayıp çatmalamadığını bilmediğin ay tutuyor :52: bende incir kürü yaptım bu ay bi umut neyleyim :ssz:

btd08 canım benim çok üzüldüm, sen yavrusunu hissettin zordur mutlaka, ama hayatım bak hamile kaldın, kalabiliyorsun nolur iyice düzel kafanı rahatlat öyle başla tekrar Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
inşallah ameliyatı başarılı geçer canım..mikro cerrahi yöntem ile mi olacak? allahın izni ile inşallah değerleriniz düzelir tatlım bizim de morfoloji ve hız sorunumuz vardı düzeld, şükür ama hala gebelik yok:((( bu ay aşılama tedavisine başladım daha fazla beklemek istemiyoruz canım:(( gelişmeleri bizlere yaz tatlım

Evet mikro cerrahi ile olacak. İnşallah sürekli yazmaya çalışacağım.Bizde pek sabırlı değiliz yani özellikle de ben Stresten 3 aydır geç hadta oluyorum ve polkistik bir durum olmuş yumurtalığımda. Neyseki çok ileri düzeyde değlmiş.Bu 3 ay hem eşim hem ben nadasa verdik kendimizi . İnşaallah sonuçlarımız düzgün olur burda musmutlu haberlerimizi paylaşırız canım.

söyledik canım daha kullanmana gerek yok hatta bir daha test vermeye gelme benim şansım ne ise senin şansın da o demiş.demek doktorda spermlerine baktırmış sağlıklı imiş eşimle kıyaslamış kendini:9::9::9:

hehe iyimiş. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşaallah

çok haklısın jongülüm, neden tutmadığını görüşmeye gittiğimizde doktor oluyor bazen dedi, çünkü 5 gün blostakist embriyo hemde iki tane verdiler dondurmadılar, şanslı bi hastasın dediler, bu laflardan sonra çok umutlandım ama yıkılışım fena oldu, eşimde tüp bebek defterini kapattım, olursa olur diyor zaten maddi olarak da zorlandık, hayırlısı ablana ne güzel nasip olmuş inşallah bizlere de olur, Allah çok büyük herşey uygunken tutmuyor ama senin dikkat etmediğin yumurtanın çatlayıp çatmalamadığını bilmediğin ay tutuyor :52: bende incir kürü yaptım bu ay bi umut neyleyim :ssz:

btd08 canım benim çok üzüldüm, sen yavrusunu hissettin zordur mutlaka, ama hayatım bak hamile kaldın, kalabiliyorsun nolur iyice düzel kafanı rahatlat öyle başla tekrar Allah yardımcın olsun

5.gün embiryosu muydu canım:((( tatlım kısmet işte her şey hamilelik için ayarlanıyor haplar iğneler geriye bir tek tutunması kalıyor o da allahın ol demesi olan bir şey tatlım kısmet değilmiş demek ki çok üzüldüm inan bende aşılamaya başladım devamında tüpe geçeceğiz allah kimseyi bu tür şeylerle sınamasın

Evet mikro cerrahi ile olacak. İnşallah sürekli yazmaya çalışacağım.Bizde pek sabırlı değiliz yani özellikle de ben Stresten 3 aydır geç hadta oluyorum ve polkistik bir durum olmuş yumurtalığımda. Neyseki çok ileri düzeyde değlmiş.Bu 3 ay hem eşim hem ben nadasa verdik kendimizi . İnşaallah sonuçlarımız düzgün olur burda musmutlu haberlerimizi paylaşırız canım.

evet canım benimde stresten geçen aylarda gecikti falan son 2 aydır bıraktım kendimi normale döndü...hormonlar hemen etkileniyor tatlım...sıkıntı yapma inşallah ameliyatınız başarılı geçecek güzel haberler vereceksin her şey güzel olacak...bu topik açıldığı zaman eşim daha yeni ameliyat olmuştu 9 ay oldu eşimin ameliyat olalı nerdeyse o günden beri her gün bu topikteyim..değerlerimiz çok düşüktü yeri geldi çok ümitsizliğe kapıldım ama sonu güzel oldu canım..inşallah sende güzel haberler vereceksin....

Son düzenleme:
evet canım benimde stresten geçen aylarda gecikti falan son 2 aydır bıraktım kendimi normale döndü...hormonlar hemen etkileniyor tatlım...sıkıntı yapma inşallah ameliyatınız başarılı geçecek güzel haberler vereceksin her şey güzel olacak...bu topik açıldığı zaman eşim daha yeni ameliyat olmuştu 9 ay oldu eşimin ameliyat olalı nerdeyse o günden beri her gün bu topikteyim..değerlerimiz çok düşüktü yeri geldi çok ümitsizliğe kapıldım ama sonu güzel oldu canım..inşallah sende güzel haberler vereceksin....

İnşallah canım. Dua ile artık . Rabbim ol derse oluverir inşaallah.

evet canım ilerledikçe allah korusun değerleri sıfırlayabilir bile varikoselse sorun ameliyat olmak lazım her iki türlü hem spermler için hem sağlık açısından tatlım...ameliyat öncesi ilaçlar etki etmiyor bir çok kişi aynı şeyi söylüyor zaten

Allah korusun canim yaaa haklisin saglik acisindanda onemli tabi.

Back
X