Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
jongulcum degerleriniz cok guzel masallah inaniyorum en kisa zamanda guzel haberler vereceginee:16::16:

ahhh canım inşallah biran önce gelir o vakit...

ah canim eve gidiyorum, uyumaktan kendimi alamiyorumki Meryem suresi okuyayaim, bu aralar cok yavasladik..hadi kizlar biraz harekett:52::52: haftaya kalp atisini gorucez insallah cok heyecanlaniyorumm, Allahim herkee yasatsin bu guzel duygulari ve saglikli bebeklere kavusmayii:16::16:

evet kızlar okumayı kesmeyelim lütfen ne güzel bi düzen kurmuştuk el birliği ile okuyorduk..listeyi bitirelim ki başka dualara geçelim..inşallah duyarsınız canım ne güzel bir heyecan ben bile heyecanlandım tatlım...

Son düzenleme:
saolasın canım.olmayınca olmuyor işte.rabbim ömür vermemiş yavruma.çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim.
ilk denemede tutmuş olması çok güzel dedi doktor.

proxeed plus inşallah işe yarar.şuan sayımız kaç bilmiyoruz.2 kutu kullan gel dedi doktor.mayısın 10 u gibi bitecek 2 kutu test yaptırcaz.
bakalım bizi neler bekliyor.
ama savaşmaya devam canım.2.denemeyide yapıcaz.

Ewt hklisin olmayinca olmuyor ..zamani gelmemis demek ki. Once test yapsaydiz..proxeed kulandiktan sonra ne kdr ise yarams girurdunz .insallh 2 .denemeye gerek klmaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar selam, ben geçen sene hamile kaldım,haziran ayında 12 haftalikken kalbi durdu..böyle kolay yazdığına bakmayın çok zor günlerdi,hala duzelebilmis diilim... Bizim varikosel hikayemizin biraz değişik.6ay korunmadik ama gebelik oluşmadı,ben biraz paniğimdir :) hemen doktora gittim esimide götürdüm.Bi bakarız ki eşimin değerler baya düşük.. kabaca değerler şöyle. Toplam sperm 1ml'de 9milyon,toplam.hareketlilik %60,morfoloji 2... Hareketlilik iyi ama gerisi düşük.. şok olduk 1 defa gebelik olduğu için ben hep kesin bende bisi vardır diye düşündüm.Neyse çok uzattım :) eşim 9nisanda varikosel ameliyatı oldu.. eşimin abisi doktor olduğu için doktor tanıdık ve çok ilgiliydi.. bütün forumlari okudum ama hiç Bukadar ilaç desteği veren doktor görmedim :) hergün proxeed plus,evicap,trental,klomen,lcarnitine verdi.. tabi bunun yanında bende keçi boynuzu kürü ve cakşır otunu kaynayıp iciriyorum..doktor 4-6ayda düzelme görürüz diyor.bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız,umudumu kaybetmek istemiyorum.. Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin..

Merbaha canim sende hos geldin . sende diyirum cunku her biri daha yazibca varikosel illeti nasil bir hastalukmis ki bu kadt insan bnun acisini cekiyor. Bir defa bebegini kaybetmissin cok uzuldum bu kdr yaklasmis vee anne duygusu icine sinmisken kaybetmuasn cok zor. Ama nasip olnayibca olmuyor..Rabbim insallh en kisa zamnda nasup edr..mikrocerrahimi ameliyat oldunuz..ve doktoruz verdgi ilaclar etkili ilaclar insallh faydasibu goeursub ve en kisa zamnda guzl haberler verirsin..

ahhh canım inşallah biran önce gelir o vakit...

evet kızlar okumayı kesmeyelim lütfen ne güzel bi düzen kurmuştuk el birliği ile okuyorduk..listeyi bitirelim ki başka dualara geçelim..inşallah duyarsınız canım ne güzel bir heyecan ben bile heyecanlandım tatlım...

evet canim okuyalimmmm..ay insallah bi duysam hayirlisiyla bi nemze rahatliycam:52:

tatlım sen aşılamanı özel de yaptırmıştın demi? yıkama işlemi hastanede mi oldu ayrı bir yere mi gönderdiler? hastane aşılama için 150 tl tutar dedi ama hastane de yıkma olmadığı için başka bir özel yerde yıkama işlemi olacak bu 150 tl tutar yıkama içinde mi değil mi bi bilgin var mı tatlım? bide hastaneye giriş ücreti 35 tl,150 tl ayrı bir şey mi acaba giriş ücreti ile birlikte mi ??? daha birinci aşılama yaptıracağız ondan sonra ikinciyi...para biriktirmem lazım hesap kitap yapıyorum kaç gündür of valla:9:

evet canım özelde yaptırmıştım,ayrı bir yerde yıkandı spermler 100 lira ödedik,300 lira da aşılamaya ödedik.iğneler giriş ücreti derken nereden baksan 800 lirayı bulldu bizimki.

kızlar,kuzumu alıp geldip.çok huzurluyum şimdi dinleniyoruz bebeğimle.onu seviyorum bol bol,elimi karnımdan çekmem imkansız oldu:49::49::49:

Merbaha canim sende hos geldin . sende diyirum cunku her biri daha yazibca varikosel illeti nasil bir hastalukmis ki bu kadt insan bnun acisini cekiyor. Bir defa bebegini kaybetmissin cok uzuldum bu kdr yaklasmis vee anne duygusu icine sinmisken kaybetmuasn cok zor. Ama nasip olnayibca olmuyor..Rabbim insallh en kisa zamnda nasup edr..mikrocerrahimi ameliyat oldunuz..ve doktoruz verdgi ilaclar etkili ilaclar insallh faydasibu goeursub ve en kisa zamnda guzl haberler verirsin..

Hosbulduk.. insan başına gelmeden bilemiyo,ben düşük yaptıktan sonra çok pimpirikli oldum başım ağrısa doktora gider oldum,eşimide sürükledim doktora Allah'tan götürmüşüm 3.seviye ileri varikosel varmış..
Anneliği hissetmeye gelince hiç sorma canım hiç........ Okadar ozluyorumki,bana yaşattığı zorlukları bile özlüyorum..
Evet microcerrahi ile ameliyat olduk,tüm damarları bağlamışlar okadar cokmuşki.. ama ben iyileşip anne olacağımıza inaniyorum.. Okadar detaylı okudumki forumlari,2008de ameliyat olanlar 2011de bile olsa anne oluyorlar.tabi orasını Allah bilir ama çözümsüz diil gibi gözüküyo sadece zaman ve sabır istiyo..
Belki yazmissindir ama göremedim,sizin hikayeniz nedir cnm?özel değilse değerlerimiz nasıldı?

canim hayirlisi olsun insallah bi daha boyle bi uzuntu yasamazssin .. Proxeed iyi bi ilac bizede dr onu verdi ama sase yani sivi icicek diye ben arginmax aldim esim herseyi yemez icmez en azindan hap olunca yuttugunu goruyorum daha kolay oluyor ..tadini begenmeme gibi bi durum olmuyor .. Insallah sende tez zamanda hamile kalirsin yeniden ..
saol canım.inşallah ilaç işe yarar değerler daha güzel olur.inşallah bende bi daha bu şansı yakalayabilirimde anne olabilirim.
hepimizin hakkında hayırlısı canım.

canim cok uzuldum cok cok gecmis olsun:( Allahim bidaha yasatmasin, insallah ikinci denemende bebisini kucaginda sevmek nasip olsun..tup bebekte cok ayri bir heyecan surekli endise, Allah hepimizin yardimcisi olsun...
teşekkürler canım.evet çok büyük heyecan tüp bebek süreci.inşallah bebeğimize kavuşuruz hepimiz canım.

Ewt hklisin olmayinca olmuyor ..zamani gelmemis demek ki. Once test yapsaydiz..proxeed kulandiktan sonra ne kdr ise yarams girurdunz .insallh 2 .denemeye gerek klmaz..

canım bebek genetik incelemeye gitti.sonucunu bekliyoruz benim doktorumla görüşmek için.eşimin doktoru da aynı tüp bebek merkezinde.sonuç hala çıkmadı.benim için gitmemiz mayıs başını bulacak.aynı anda görüşürüz 2 doktorla dedik.doktoru aradım gelene kadar 2 kutu proxeed plus kullanın öyle gelin o zaman dedi.zaten şubatta en son testimiz.tedavi başlamadan önce.ve sayı 100.000 di toplamda.
bakalım şimdi kaç çıkacak.çok korkuyorum çıkacak rakamdan.hayırlısı.

kızlar,kuzumu alıp geldip.çok huzurluyum şimdi dinleniyoruz bebeğimle.onu seviyorum bol bol,elimi karnımdan çekmem imkansız oldu:49::49::49:

ayyy canım konuşmuştuk ben pozitif sonuç alınca.sende başlıcam demiştin tedaviye.ooo transfer bile olmuş.hayırlı olsun canım.
hadi günler geçsin.pozitif haberini alalım inşallah.
hakkında hayırlısı olsun.
inşallah yavrun seni bırakmaz.hamileyim diye yazarsın burdan.ve sağlıkla kucağına alırsın canım.

Gozun aydin canim...insallh seni hic birakmaz.. Ve hepimize simdi ssenin yasafhin mutlulugu yasarz..

Hosbulduk.. insan başına gelmeden bilemiyo,ben düşük yaptıktan sonra çok pimpirikli oldum başım ağrısa doktora gider oldum,eşimide sürükledim doktora Allah'tan götürmüşüm 3.seviye ileri varikosel varmış..
Anneliği hissetmeye gelince hiç sorma canım hiç........ Okadar ozluyorumki,bana yaşattığı zorlukları bile özlüyorum..
Evet microcerrahi ile ameliyat olduk,tüm damarları bağlamışlar okadar cokmuşki.. ama ben iyileşip anne olacağımıza inaniyorum.. Okadar detaylı okudumki forumlari,2008de ameliyat olanlar 2011de bile olsa anne oluyorlar.tabi orasını Allah bilir ama çözümsüz diil gibi gözüküyo sadece zaman ve sabır istiyo..
Belki yazmissindir ama göremedim,sizin hikayeniz nedir cnm?özel değilse değerlerimiz nasıldı?

Eweet canim kimisi 3 yil bkliyor..kimiside 2 ay icinde hamile kaliyor..ywteer ki zamani gelsn...inssallh tektrar ozledigin annelik duygusnu yasarsn...

Bizim hikayrmiz yaklasik 3 yil once basladii...evlndgmz ilk gnden beri cocuk istoyorz..ilk aylarda bn dokktpra gittim 5 ayda esim gityi vee sonuc sperrm dusuktu...tabi oyle coj pesine dusmedik ilk aylaar oldugu icin ..keci boyynzu kuru ve klomn kulldi..vve egerleerr daha ds dustu..varikosel tesisi kndu..1 yil boyunca ameluyat ikna etmk icn ugrastim
Ve 7 ay once ameliyat oldu..degrerlmz dsk..ameliyttan sonrada pek fszla yukselmrdi..anliyacgn tup bebrk icin biraz birikim yapip 3 aya kadt denemryi dusunuyoruz..

Eweet canim kimisi 3 yil bkliyor..kimiside 2 ay icinde hamile kaliyor..ywteer ki zamani gelsn...inssallh tektrar ozledigin annelik duygusnu yasarsn...

Bizim hikayrmiz yaklasik 3 yil once basladii...evlndgmz ilk gnden beri cocuk istoyorz..ilk aylarda bn dokktpra gittim 5 ayda esim gityi vee sonuc sperrm dusuktu...tabi oyle coj pesine dusmedik ilk aylaar oldugu icin ..keci boyynzu kuru ve klomn kulldi..vve egerleerr daha ds dustu..varikosel tesisi kndu..1 yil boyunca ameluyat ikna etmk icn ugrastim
Ve 7 ay once ameliyat oldu..degrerlmz dsk..ameliyttan sonrada pek fszla yukselmrdi..anliyacgn tup bebrk icin biraz birikim yapip 3 aya kadt denemryi dusunuyoruz..

Canim 3 tane okudum Leman icin eklermisinnn

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__3

Littrebirdie__6

Ayla_34__6

Leman24_9

Jonguil__2

unvelivablie_5

delinefsimm__2

evet canım özelde yaptırmıştım,ayrı bir yerde yıkandı spermler 100 lira ödedik,300 lira da aşılamaya ödedik.iğneler giriş ücreti derken nereden baksan 800 lirayı bulldu bizimki.

anladım canım.dün aradım hastaneyi aşılama ücreti 150 milyonmuş.o zaman yıkmaya ayrı ödenecek...bizimde toplam ilaçlarla 450 falan yapıyor canım.neyse bakalım hayırlısı

ay canım benim ya almış kuzusunu sen de az şeyler yaşamadın canım inşallah bu ay hepsi geride kalacak tatlım..kendine dikkat et kuzumuza iyi bak:21:

aynen tatlım katılıyorum sana bende ilk zamanlar çok araştırma yapıyordum Varikosel ameliyatından sonra 1 2 3 yıla kadar illa gebelik oluyor yani çoğu hamile kalıyor...belki normal ya da aşı tüp bir şekilde hamilelik oluyor. sanırım bizler bu konuda çok şanslıyız ki ameliyatla çözümü olan bir hastalık. Allah korusun azosperm hastaları ne yapsın çok üzülüyorum:43::43::43: Allah kimseyi evlatla sınamasın inşallah...bizim varikosel de ileri derecedeydi ama 2 damar bağlandı sizin baya varmış sanırım geçmiş olsun canım. inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar benim eşimdede varikosel çıktı sperm değerleri 15 milyon hareketlilik ise 10 dr.ameliyat dedi yoksa bu değerlerle çocuğumuz olmazmış üstelik ameliyattan 2 yıl sora yine eski halini alır dedi çok korkuyorum çocugumuz olmayacak die

saol canım.inşallah ilaç işe yarar değerler daha güzel olur.inşallah bende bi daha bu şansı yakalayabilirimde anne olabilirim.
hepimizin hakkında hayırlısı canım.

teşekkürler canım.evet çok büyük heyecan tüp bebek süreci.inşallah bebeğimize kavuşuruz hepimiz canım.

canım bebek genetik incelemeye gitti.sonucunu bekliyoruz benim doktorumla görüşmek için.eşimin doktoru da aynı tüp bebek merkezinde.sonuç hala çıkmadı.benim için gitmemiz mayıs başını bulacak.aynı anda görüşürüz 2 doktorla dedik.doktoru aradım gelene kadar 2 kutu proxeed plus kullanın öyle gelin o zaman dedi.zaten şubatta en son testimiz.tedavi başlamadan önce.ve sayı 100.000 di toplamda.
bakalım şimdi kaç çıkacak.çok korkuyorum çıkacak rakamdan.hayırlısı.

ayyy canım konuşmuştuk ben pozitif sonuç alınca.sende başlıcam demiştin tedaviye.ooo transfer bile olmuş.hayırlı olsun canım.
hadi günler geçsin.pozitif haberini alalım inşallah.
hakkında hayırlısı olsun.
inşallah yavrun seni bırakmaz.hamileyim diye yazarsın burdan.ve sağlıkla kucağına alırsın canım.
canım,sağol Allah razı olsun.inşallah sen de yeniden kavuşursun bebeğine,dün okuyunca çok üzüldüm,Allah kimseye yaşatmasın böyle acı.ne zorluklarla elde ediliyor özellikle tüp bebek.nasıl acılar çekiyoruz.inşallah bu kez normal yolla gelir bebeğin.

Back
X