Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dün aklıma sen gelmiştin tüp bebek için yanlış hatırlamıyosam umut tüp bebekle görüşmüştün,görünce inan çok üzüldüm,demekki herşeyin vakti zamanı var inş kendiliğinden olur

haklısın canım Rabbim ol demeden yaprak kımıldamıyor, baya bi kötü olmuştum ama toparlandım, hatta yeniden umutlandım yeşillendim bile ya kendisi olursa diye :52: Rabbim onun bile sabrını verir umut hastanesine gitmiştik kartaldaydı ama sanırım orası umut tüp bebekle aynı değilmiş :41: kadıköydeymiş umut tüp bebek, senin durumun nedir canım, beklemeye devam mı

krugere göre %4 morfoloji normal sayılıyor tatlım.evet proxeed ço pahalı biz hiç kullanmamıştık.kayınvaliden tüp parasını versin yaa ben sinir oluyorum taa buradan.aşılamayla uğraşana kadar tüp yapılır kuzum.

bnde zaten aşılama taraftarı değilim .aşılama kıvamına gelene kadr bir ton para gidiyor.üstelik aşılama tutma şansı %10 ve 20 ..kaynanam da bişey yok ..sadece yemeyi bilirler ayrıca..br tarlası satacakta satacak..onlardan geleck hyr allahtan gelsn...2 aya kadr biriktireln biriktirilir gerini kredi çekerim...ypck bişey yok..

bnde zaten aşılama taraftarı değilim .aşılama kıvamına gelene kadr bir ton para gidiyor.üstelik aşılama tutma şansı %10 ve 20 ..kaynanam da bişey yok ..sadece yemeyi bilirler ayrıca..br tarlası satacakta satacak..onlardan geleck hyr allahtan gelsn...2 aya kadr biriktireln biriktirilir gerini kredi çekerim...ypck bişey yok..

ALLAH işinizi rast getirsin tatlım,ödeme kolaylığı versin...sonunda d böyyleee ol inşallah...:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Kesinlikle katılıyorum.. %10-15 aşılamanin tutma oranı,tüp bebeginse %40 nerdeyse 4 katı.parayı toparlayıp tüp bebek yaptırmak en mantiklisi ki bunu bana kadın doğumcum söyledi..

Kesinlikle katılıyorum.. %10-15 aşılamanin tutma oranı,tüp bebeginse %40 nerdeyse 4 katı.parayı toparlayıp tüp bebek yaptırmak en mantiklisi ki bunu bana kadın doğumcum söyledi..

yaşın küçük ise %65 e kadar çıkıyor tutma oranı.bana doktorum %65 hamile kaldın dedi:49::49:

1 adet meryem suresi okudum canım,Allah kabul etsin...

haklısın kuzum daha cok yeni 3 yıl sonra doguya gidecegiz orda tedavi imkanım olmaz ondan hazır burdayken tedavi olayım diyordum ama dediğin gibi biraz bıkkınlık var cok kastım kendimi sartlandırdım simdide hiçbişi yapasım yok.akısına bırakmaya karar verdim canım bende.tamam canım o ilaçlardan alayım bende onu içsin,bende kür yapıcam testere dişli yada incir kürünü.doktotra gidesim yok pek biraz zaman vermeliyim kendime haklısın canım benim.cok sagol gülüm

kzum bugün mevlütte oranın hocası bir doğal tedavi merkezinin adresini verdi sülükle falan tedavimiymiş neymiş kaç kişinn çocuğu oldu oraya git dedi gaziantepte bakalım bu ay olmazsa orayada giderim bir herşey allhtan

haklısın kuzum daha cok yeni 3 yıl sonra doguya gidecegiz orda tedavi imkanım olmaz ondan hazır burdayken tedavi olayım diyordum ama dediğin gibi biraz bıkkınlık var cok kastım kendimi sartlandırdım simdide hiçbişi yapasım yok.akısına bırakmaya karar verdim canım bende.tamam canım o ilaçlardan alayım bende onu içsin,bende kür yapıcam testere dişli yada incir kürünü.doktotra gidesim yok pek biraz zaman vermeliyim kendime haklısın canım benim.cok sagol gülüm

kuuzm 3 yıla akdar allh büyük sıkma canını hem biz isteyince değil allh isteyince olur allha sığın canımı sıksakta sıkmasakta olacağı varsa olur üzülme kafaya taka taka çıldırdım ben artık takmamaya çalışıyorum napim allhım nasip ettiyse olur yoksada yapılacak bişi yok ( gel tuzlu erik yiyeyilim beraber )

kzum bugün mevlütte oranın hocası bir doğal tedavi merkezinin adresini verdi sülükle falan tedavimiymiş neymiş kaç kişinn çocuğu oldu oraya git dedi gaziantepte bakalım bu ay olmazsa orayada giderim bir herşey allhtan

Allah kabul etsin canım.bencede git zararı olacagını düsünmüyorum insallah gerek kalmaz canım benim.bende yeni doktora gittim sonuclarımızı gösterdim bu degrlerle asılamada tutmaz dedi esine amelyat dedilerse olsun dedi.sende ol dedi.bakalım canım esim ne zaman dererse ozaman gideriz doktora.dediğin ilaçlardan alıcam canım

kuuzm 3 yıla akdar allh büyük sıkma canını hem biz isteyince değil allh isteyince olur allha sığın canımı sıksakta sıkmasakta olacağı varsa olur üzülme kafaya taka taka çıldırdım ben artık takmamaya çalışıyorum napim allhım nasip ettiyse olur yoksada yapılacak bişi yok ( gel tuzlu erik yiyeyilim beraber )

sen bi tanesin:54::54::54::54:haklısın hersey Allahtan artık cok takmıyom kuzum hatta gebe kalmak için hiç bişi yapmıyom sadece bu ay agnucaston hayıt hapı içtim bi tek.haklısın biraz zamana ihtiyacım var sende üzülme tabi insallah olacak ben inanıyorum.senin olsunda teyze olayım insallah:21::21::21:benim yerimede ye datlım afiyet olsunnnnn:56::56::56:

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canım.bencede git zararı olacagını düsünmüyorum insallah gerek kalmaz canım benim.bende yeni doktora gittim sonuclarımızı gösterdim bu degrlerle asılamada tutmaz dedi esine amelyat dedilerse olsun dedi.sende ol dedi.bakalım canım esim ne zaman dererse ozaman gideriz doktora.dediğin ilaçlardan alıcam canım

sağol kuuzm ayrıca bugün hocaya dedim 41 meyem suresini dediki canım peygamber efendimiz sayılara bağlı kalınmaz demiş dedi yani 1 tanede okursan olur 100 tanede dedi yeterki allh dilesin dedi önce tıp sonra allha bırak dedi eşinde snd ebir an önce amliyat olun tadavinize başlayın canım ondan sonra gerisi gelir kuzum inş

sen bi tanesin:54::54::54::54:haklısın hersey Allahtan artık cok takmıyom kuzum hatta gebe kalmak için hiç bişi yapmıyom sadece bu ay agnucaston hayıt hapı içtim bi tek.haklısın biraz zamana ihtiyacım var.ama senin olsunda teyze olayım insallah:21::21::21:benim yerimede ye datlım afiyet olsunnnnn:56::56::56:

sende bitanesin tatlım benim inş teyzoşu ilk ultrason fotolarını atarım faceden bir olsunda inş :) bende teyze olmak istiyorum bir an önc ebakalım hangimizinki daha güzel olacak fotoları atarız birbirimize kimbilir belki yüzyüze görüşmekte nasip olur evlatlarımılza beraber

sağol kuuzm ayrıca bugün hocaya dedim 41 meyem suresini dediki canım peygamber efendimiz sayılara bağlı kalınmaz demiş dedi yani 1 tanede okursan olur 100 tanede dedi yeterki allh dilesin dedi önce tıp sonra allha bırak dedi eşinde snd ebir an önce amliyat olun tadavinize başlayın canım ondan sonra gerisi gelir kuzum inş

dogru demiş gülüm okuyabildigimiz kadar dua okumamız gerek hersey için.esim amelyat olduktan sonra bende olacagım insallah canım benim.insallah sende kavusursun bebegine en güzel zamanda hayırlı saglıklı evlatlarına insallah

sende bitanesin tatlım benim inş teyzoşu ilk ultrason fotolarını atarım faceden bir olsunda inş :) bende teyze olmak istiyorum bir an önc ebakalım hangimizinki daha güzel olacak fotoları atarız birbirimize kimbilir belki yüzyüze görüşmekte nasip olur evlatlarımılza beraber

insallah canım benim bende merak etyom acaba nasıl olacak demi:1:saglıklı olsunlarda eminim 2 mizinkide cok datlı olur:49::49::49:insallah canım benim olsunda ,atarız tabi:))insallah bi gün yüzyüzede görüsmek nasip olur :21::21::21:

dogru demiş gülüm okuyabildigimiz kadar dua okumamız gerek hersey için.esim amelyat olduktan sonra bende olacagım insallah canım benim.insallah sende kavusursun bebegine en güzel zamanda hayırlı saglıklı evlatlarına insallah[/QUO

inşllh kuzum :34:inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Back
X