Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1 yıldır istiyoruz ameliyatı olacak değerlerimiz pek iç açıcı değil sperm sayısı 12 milyon ileri hızlılık %10 iki dr gittik arkadasım bir tanesi umutlu konuştu ameliyattan sonra doğal yollardan olabilir dedi diğeri direk tüp bebeğe yönlendirdi aşılama bile olmaz dedi aklımız cok karışık

canım biz de 8 ay oldu olacak ameliyat olalı...
ameliyattan önce ssayı 1 milyon hız %55 idi...dokotlrın çoğu ameliyat olmayın dedi en fazla yükselse sayı 6 7 milyono lur dedi...en son gititğmix doktor olun bişey kaybetmesiniz deneriz yükselme ihtimali %70 yerinde kalma ihtiamali ise %30 dedi..aşılama sansı yakalayalım dedielşr..olduk ...
değerlmiz hala inişlli çıkışlı..ama eşim de çok sters var blki de o engelliyor..

canım biz de 8 ay oldu olacak ameliyat olalı...
ameliyattan önce ssayı 1 milyon hız %55 idi...dokotlrın çoğu ameliyat olmayın dedi en fazla yükselse sayı 6 7 milyono lur dedi...en son gititğmix doktor olun bişey kaybetmesiniz deneriz yükselme ihtimali %70 yerinde kalma ihtiamali ise %30 dedi..aşılama sansı yakalayalım dedielşr..olduk ...
değerlmiz hala inişlli çıkışlı..ama eşim de çok sters var blki de o engelliyor..

arkadasım zaten o stres insanı bitiriyor bi rahatlasak belki hersey yolu girecek ama elimizde değil birde bir dr dediği diğerini tutmuyor o durum insanı daha cok strese sokuyor ben eşime keçiboynuzu kürü yapıcam int okudum spermleri etkiliyormuş

Tebrik ederim ya Maşallah gıpta ettim heveslendim inşallah bende bugunlerı görürümm :( Eşim 14 Şubatta Amelıyat oldu bu ayın 14ünde 3 ay dolmus olacak ama hementest yaptırmak istemıyor...1 yıldır çocuk istiyoruz Umarım umudumuz hayal kırıklıgına donusmez

Allah razı olsun canım Allah en kısa zamanda hepinizin kucağını dolmasini nasip etsin bence üç ay tahlili yapın ki bakın görün ne durumda ona göre takviye vitamin kullanırsınız neden zaman kaybedeceksiniz bize doktor ilaca gerek yok demişti ama ben ameliyat olduğu günün ertesi hemen başlattım takviyelere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadasım zaten o stres insanı bitiriyor bi rahatlasak belki hersey yolu girecek ama elimizde değil birde bir dr dediği diğerini tutmuyor o durum insanı daha cok strese sokuyor ben eşime keçiboynuzu kürü yapıcam int okudum spermleri etkiliyormuş

öyle..kafamız rahatlar inşalah 2 aya kadr tüp bebek yapacğız..
ewet keçi boynuzu kürü ve zeytın yağında bkletilmiş incir ..

Allah razı olsun tatlım

24Eylülde ameliyat olduk
Amelıyat öncesi Değerler
Toplam Sperm = 8 milyon
Hızlı Hareket = 0
Morfoloji = 0

3. ay ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 52 milyon
Hızlı Hareket = Yüzde 19
Morfoloji = Yüzde 2

6.ay ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 21 milyon
Ileri Hız = a+b %46
Morfoloji = %3

Ameliyat olduğumuz günden itibaren
Folik asit
Çinko
Pharmaton
Selenyum
Evicap Fort 400 mg kullandı.

Fındık Badem Antep fıstığı Kabak çekirdeği ve Siyah çekirdekli kuru üzüm her gün bir avuç yedi
Haftada mutlaka bir defa balık yedik
Salata ağırlıklı beslendik
Kızartmayı hayatımızdan çıkardım onun yerine fırında yaptım hemen hemen butun yemekleri
6. ay tahlilinde düşüş yaşadığımızda çok ağladım üzüldüm daha sonra kuzenime bir hafta gezmeye gittim gezdim dolaştım kafamı rahatlattım ve o zaman regliydim ve kendi kendime eve dönünce mayısta rahim filmi cektirip aşılama yaptıracagım dedim eve döndüğümde kafam rahattı ilişkiden sonra yatıp beklemedim hiç kalktım ve spora başladım 5-6 kilo fazlalığım vardı onları da aşılamaya kadar vereyim dedim günde iki saat spor yaptım

2 Mayıs regli günümdü gelen giden olmadı normaldir dedim korunmayı bıraktıgımdan beri bi ileri bi geri gidiyordu
3 Mayısta saat 16da cok acık kırmızı pembeye yakın bir akıntı oldu dedım regli oldum hemen pedimi yerleştirdim fakat daha sonra sadece bir damla diyecek sekilde bir kez acık pembe bir kez kahverengi damla geldi
4 Mayısta ise beyaz seffaf karışık akıntı geldi dedim neden sökülemiyorum ama hamilelik şüpheleniyorum ama ilişkiden sonra yatmadım birde sadece 3 gün ilişki oldu onlarda yumurtlama filan bakmadık
5 Mayısta yine 16 gibi idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı
Koşarak hastahaneye gittim ve doktor kanda gebelik var üç gün sonra tekrar gel keseye bakalım şimdi görünmüyor dedi

İnşallah beden sağlığı tam akıllı sağlığı tam hayırla ugurla kucagımıza almayı nasip eder Rabbim

Rabbim isteyen herkese istediği vakitte saglıkla sıhhatle nasip etsin

Amin Amin Amin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:16::16: canim tebrik ederim insalllah sag salim kucagina almayi da nasip eder degerleriniz ayni bizimki gibi 15 ekimde de esim ameliyat oldu ne guzel umut oluyor burda hamile habirleri almak:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: insallah sira sira pe pes hepimiz kalalim:49::49::49::49::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inş etkili olur sen denedim mi

ewet ikisini de yaptım daha neler yapmadım mı..üzüm pekmezine fındık fıstık ceviz içi koyup yedirdim..aynı şekilde bala yaptım verdim..her gece bir bardak taze karış meyve suyu içirdim..vitaminler çeşit çeşit...macunlar ..anlıyacağın bir ton para bitti..ama pek etki etmedi bizde..pes ettim 1 aydır bişey vermiyorum..

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

leman24__7

delinefsim__3

jonguil__4

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

Evlimutlu44__1

ewet ikisini de yaptım daha neler yapmadım mı..üzüm pekmezine fındık fıstık ceviz içi koyup yedirdim..aynı şekilde bala yaptım verdim..her gece bir bardak taze karış meyve suyu içirdim..vitaminler çeşit çeşit...macunlar ..anlıyacağın bir ton para bitti..ama pek etki etmedi bizde..pes ettim 1 aydır bişey vermiyorum..

canım inanıyorum seninde bebiş haberini alıcaz bu mutluluğu hep beraber yaşayacağız sadece zamana ihtiyaç var

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

leman24__7

delinefsim__3

jonguil__4

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

Evlimutlu44__1

canım 3 tane daha eklermisin.allah kabul etsin...

Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))

sizin adınıza cok sevindim kendinize cok cok dikkat ediniz biliyorsunuz ki ilk aylar cok önemli dilimizden duaları düşürmeyelim rabbim isteyen herkese nasip etsin.ameliyat sonrası hamile kalanlardan olmanız bize cok umut oluyor.bizler içinde bol bol dua edin.inşallah bizlerde sizin gibi bu mutluluğu yaşarız.
ALLAH size ve bebeğinize sağlık sıhhat versın..

:72::72::72::72::72::72::72::72:

arkadaşlar yeni katıldım aranıza benimde eşim varikoseli inş bizlerde evlatlarımızı kucağımıza alacağız umutsuz olmayalım sadece rabbimin ol demesi yeter

hoşgeldin aramıza .

inşallah tez vakitte hamile kalırda aramızda fazla kalmassın :))) ameliyat olmayı düşünüyormusunuz bu hastalıkda zaman cok kıymetli.Allah şifa versin.

:72::72::72::72::72::72:

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:49::49::49::49:

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:10. gün kan değerm 304:nazar::nazar::nazar:

canım merhaba,
hayırlı uğurlu olsun.rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...bizlere de dua et...hamilelerin duası kabul olurmuş:16::16::16:

Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))

hayırlı uğurlu olsun.çok sevindim sizin adınıza...
rabbim tamamına erdirsin inşallah...bizlere de dua et...hamilelerin duası kabul olurmuş:16::16::16:

leman24__7

delinefsim__6

jonguil__4

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

Evlimutlu44__1

Littrebirdie __3

hoşgeldin aramıza .

inşallah tez vakitte hamile kalırda aramızda fazla kalmassın :))) ameliyat olmayı düşünüyormusunuz bu hastalıkda zaman cok kıymetli.Allah şifa versin.

:72::72::72::72::72::72:[/Q

inş arkadasım :) tabi ameliyat olacak allahım bütün isteyen kullarına nasip etsin fazla aratmasın bizleride

Back
X