canim kocayi ikna etmissin hayirli olsun smdide benim koca basladi yaa delirecegim

dun doktordan geldik tup hemen hemen ayni tutacak orayla fiyat olarak oyuzden burda sessiz sedasziz yaptiracagim sanirim ve de sans kac veriyorlar orda dedi bilmiyorum dedim ben sana %70 sans veriyorum yasin genc dedi tabiki allah bilir once orda sans kac veriyorlar biliyormusunuz.bu aralar ev bakiyorduk butun gun dusundum is cikisida dedim ki ben butun gun dusundum bir iki sene daha beklesekmi ev icin acaba tup yaptiririrz ev icinde biraz daha para biriktirirz dedim beni azarlamasin mi tupun acelesi yok seneye ondan sonraki sene de olur diye ev olur cikariz aliriz dedi.bu zamana kadar ev ev diye zorladim istemedi pes ettim simdi o daha cok istiyor sira tupe geldi.dedim ki benim icin bebek daha onemli evden dedim ben okadar beklmek istemiyorum acelesi yok sonra olur ddi yine cildirdim.ben ailesiyle durmaya razi geliyorum 3 yildir istedigi sey buydu simdi tersini istiyor ne desem tersine cevap vercek zaten.