Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin aramıza .

inşallah tez vakitte hamile kalırda aramızda fazla kalmassın :))) ameliyat olmayı düşünüyormusunuz bu hastalıkda zaman cok kıymetli.Allah şifa versin.

:72::72::72::72::72::72:

Bizede doktor amelyat dedi biz 6 ay isinden dolayi erteleyelim diyoduk
ZAMAN GECTİKCE ARTARMİ VARİKOSEL.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar yeni katıldım aranıza benimde eşim varikoseli inş bizlerde evlatlarımızı kucağımıza alacağız umutsuz olmayalım sadece rabbimin ol demesi yeter

Hoşgeldin aramıza canım insallah en yakın zamanda kavusursun bebegine.esin ameliyat oldu mu sorununuz ne canım? Kaç yıldır bebek düşünüyorsunuz

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

leman24__7

delinefsim__6

jonguil__6

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

Evlimutlu44__1

Littrebirdie __3

Son düzenleme:
Bizede doktor amelyat dedi biz 6 ay isinden dolayi erteleyelim diyoduk
ZAMAN GECTİKCE ARTARMİ VARİKOSEL.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu hastalık derece derece zaman geçtikce ilerleyebilir tabiki.ameliyat sonrası eski değerlere dönmek için 6 ay ile 1 sene diyorlar doktorlar.eğer elle muayenede ve filmde teshis konulmussa ertelememenizde fayda var ama ameliyat olmadanda cocuk sahıbı olan örnekler cok var önemli olan değerleriniz ve normal yapıdaki sperm sayınız bence bir kaç dr ile görüşmenizde fayda var ve eğer kesin ameliyat olucaksanız beklemek size bişey kazandırmaz bi benim şahsi fikrim sizi yönlendirmek istemem forumda bu konuyla ilgili örnekler cok var biraz araştırın derim.

Kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik ya..eşim oh be 2 ay sonra sigara içebilirim diyor...:))) derde bak..

Bugün arıyor yazın sen hamile iken tatile gidebilir miyiz ..senin için bir sorun olur mu diyor.. Ona göre arkadaşa beraber gidelim diyecek..bebeği yaptık tuttu da tatil pilanı yapıyoruzz :)))

Kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik ya..eşim oh be 2 ay sonra sigara içebilirim diyor...:))) derde bak..

Bugün arıyor yazın sen hamile iken tatile gidebilir miyiz ..senin için bir sorun olur mu diyor.. Ona göre arkadaşa beraber gidelim diyecek..bebeği yaptık tuttu da tatil pilanı yapıyoruzz :)))

siz niyetinizi olmuş gibi tutun inşallah olursunuz aşılama yaptırdınız mı hiç tüp bebek yaptırıyorsunuz? eşiniz 2 ay sabredebilmiş demekki ama sigara içmemesi cok önemli bence sigara içmemeye devam etmeli bizim dr üzerine basa basa söylemişti sigara cok kötü yönde etkiliyor diye.

rabbim hayırlısını versin.

Canim kocayi ikna etmissin hayirli olsun smdide benim koca basladi yaa delirecegim:47::47::47:Dun doktordan geldik tup hemen hemen ayni tutacak orayla fiyat olarak oyuzden burda sessiz sedasziz yaptiracagim sanirim ve de sans kac veriyorlar orda dedi bilmiyorum dedim ben sana %70 sans veriyorum yasin genc dedi tabiki Allah bilir once orda sans kac veriyorlar biliyormusunuz.Bu aralar ev bakiyorduk butun gun dusundum is cikisida dedim ki ben butun gun dusundum bir iki sene daha beklesekmi ev icin acaba tup yaptiririrz ev icinde biraz daha para biriktirirz dedim beni azarlamasin mi tupun acelesi yok seneye ondan sonraki sene de olur diye ev olur cikariz aliriz dedi.Bu zamana kadar ev ev diye zorladim istemedi pes ettim simdi o daha cok istiyor sira tupe geldi.Dedim ki benim icin bebek daha onemli evden dedim ben okadar beklmek istemiyorum acelesi yok sonra olur ddi yine cildirdim.Ben ailesiyle durmaya razi geliyorum 3 yildir istedigi sey buydu simdi tersini istiyor ne desem tersine cevap vercek zaten.

Merhaba kızlar,
benim eşimde ameliyat oldu zaman kaybetmeden olun derim olalı 5 ay oldu ben hamile olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin...İnş.sağlıkla dünyaya getirir ve büyütürüz :) ameliyat sonrası keçi boynuzu kürü de uyguladık,hergün 1 kaşık arı sütü-polen karışımı ve evicap vitamin 1 paket sorularınız varsa sorabilirsiniz..sevgiler :)

Merhaba kızlar,
benim eşimde ameliyat oldu zaman kaybetmeden olun derim olalı 5 ay oldu ben hamile olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin...İnş.sağlıkla dünyaya getirir ve büyütürüz :) ameliyat sonrası keçi boynuzu kürü de uyguladık,hergün 1 kaşık arı sütü-polen karışımı ve evicap vitamin 1 paket sorularınız varsa sorabilirsiniz..sevgiler :)

Allah saglıkla dogurmanızı nasıp etsınn.. Esınızde sperm degerlerı nasıldı ? Kecıboynuzu kurunu nasıl uyguladınız?

siz niyetinizi olmuş gibi tutun inşallah olursunuz aşılama yaptırdınız mı hiç tüp bebek yaptırıyorsunuz? Eşiniz 2 ay sabredebilmiş demekki ama sigara içmemesi cok önemli bence sigara içmemeye devam etmeli bizim dr üzerine basa basa söylemişti sigara cok kötü yönde etkiliyor diye.

Rabbim hayırlısını versin.

canım eşim 8 aydır sigara içmiyor hergün içecem diyor bndeo lsun istersen günde 2 paket iç...
Inşlaah olacak ..hayır aşılama yapmadık ki öyle bir şansımız yok değerler düşük oldugu için..

bu hastalık derece derece zaman geçtikce ilerleyebilir tabiki.ameliyat sonrası eski değerlere dönmek için 6 ay ile 1 sene diyorlar doktorlar.eğer elle muayenede ve filmde teshis konulmussa ertelememenizde fayda var ama ameliyat olmadanda cocuk sahıbı olan örnekler cok var önemli olan değerleriniz ve normal yapıdaki sperm sayınız bence bir kaç dr ile görüşmenizde fayda var ve eğer kesin ameliyat olucaksanız beklemek size bişey kazandırmaz bi benim şahsi fikrim sizi yönlendirmek istemem forumda bu konuyla ilgili örnekler cok var biraz araştırın derim.

tamam kuzum cok tesekkür ederim degerli su sekilde.bidaha gidicez baska bir doktora.elle muayenede cıktı ama ultrasonda cıkmadı.doktor ultrasonu tekrarlayın dedi.
anladım..diğer değerleri nasıl..hızın veya diğer değerlerin variosel derecine bağlı dğeildir bnce..
anladım canım söyle sonucları:

sayı: 1ml de 60 milyon
toplam 120 milyon

progresif hareketli: 3 %
yavas hareketli :30%
yerinde hareketli :27%
hareketsiz:40%

kruger testi : normal sperm 13 %
Baş Anomalisi:
toplam 48
amorf 8
büyük 3
küçük 8
pin-head 3
yuvarlak 3
piriform 7
uzamıs 16
cift-
akromozom anomalisi :

toplam 21
kalın 1
ince 2
segmenter 1
kıvrık 6
non-axiel 1
sitoplazmik droplet 1

KURUK ANOMALİSİ
toplam 7
uzun -
kısa-
kıvrık 6
kalın -
cift 6
MİXED ANOMALİ 6

canim kocayi ikna etmissin hayirli olsun smdide benim koca basladi yaa delirecegim:47::47::47:dun doktordan geldik tup hemen hemen ayni tutacak orayla fiyat olarak oyuzden burda sessiz sedasziz yaptiracagim sanirim ve de sans kac veriyorlar orda dedi bilmiyorum dedim ben sana %70 sans veriyorum yasin genc dedi tabiki allah bilir once orda sans kac veriyorlar biliyormusunuz.bu aralar ev bakiyorduk butun gun dusundum is cikisida dedim ki ben butun gun dusundum bir iki sene daha beklesekmi ev icin acaba tup yaptiririrz ev icinde biraz daha para biriktirirz dedim beni azarlamasin mi tupun acelesi yok seneye ondan sonraki sene de olur diye ev olur cikariz aliriz dedi.bu zamana kadar ev ev diye zorladim istemedi pes ettim simdi o daha cok istiyor sira tupe geldi.dedim ki benim icin bebek daha onemli evden dedim ben okadar beklmek istemiyorum acelesi yok sonra olur ddi yine cildirdim.ben ailesiyle durmaya razi geliyorum 3 yildir istedigi sey buydu simdi tersini istiyor ne desem tersine cevap vercek zaten.

canım bizim ki para yok diyordu ki istense bulunur ama tüp bebeğin tutmama sanşı onun para bulmasına engel idi...
Kaynanamım bir tarlası vardı ..borçları için satlıar bnde borcunuz harcınız çok ama bana para ayır dedim eşime toplam 10 milyar düştü geisi borca flan gitti...bnde 5 kaldırdım 2 de önce biriktirmiştim..şimdi adet olacağım günler yakın akraba düğünü var eşim kesin gideriz diyor o yüzden bu ay ertelenebilir..
Tüp bebek merkezini aradım adetin ikinci günü gel dedi..bakacagz adetim 15 inde düğünde 17 sinde adetim inşallah ya 3 gün erken ya da geç gelsin ki bu ay başlıyalim.. :)

valla benm eşimde parayı görünce tesr tepki verdi senin eşin gibi yapallım diye adamın başının etini yerken anne si 2 ay bkleyin dedi annesine bağırdı...

tamam kuzum cok tesekkür ederim degerli su sekilde.bidaha gidicez baska bir doktora.elle muayenede cıktı ama ultrasonda cıkmadı.doktor ultrasonu tekrarlayın dedi.

anladım canım söyle sonucları:

sayı: 1ml de 60 milyon
toplam 120 milyon

progresif hareketli: 3 %
yavas hareketli :30%
yerinde hareketli :27%
hareketsiz:40%

kruger testi : normal sperm 13 %
Baş Anomalisi:
toplam 48
amorf 8
büyük 3
küçük 8
pin-head 3
yuvarlak 3
piriform 7
uzamıs 16
cift-
akromozom anomalisi :

toplam 21
kalın 1
ince 2
segmenter 1
kıvrık 6
non-axiel 1
sitoplazmik droplet 1

KURUK ANOMALİSİ
toplam 7
uzun -
kısa-
kıvrık 6
kalın -
cift 6
MİXED ANOMALİ 6
tek bir test mi yaptınız arada fark fazla mı inişli çıkıkşlı...
sayınızz güzelmiş...hızda fena dğeil..morf den de pek anlamıyorum...

Merhaba kızlar,

aa ne güzel sen de şaslılardan sın desene..bizde ameliyat pek etkisi olmadı fazla yükselmedi...

Back
X