Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nazende 88 siz de de mi bu durum vardi ? dogrumu hatirliyorum jonguil seende hatirladinmi ? sanirim kolay bisey geciyormus diye yazmisyi arkadas ama biraz bekle cevap gelir .. cok kotu bi durum degil diye okudugumu htirliyorum canim gecer insallah

Sağol canım cevabın için teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten. Yaşayanlarda ne yaptıklarını tedavilerini anlatırlarsa sevinirim arkadaşlar

günaydın kızlar...
dün tüp bebek için merkeze gittik..bnm hormon testi yaptım eşim sperm testi..maaalesef eşimin değerleri daha da düşmüş sayısı 600 olmuş..doktor böyle kalırsa bir soruno lmaz ama daha da düşerse ameliyat ederek canlı spermler seçeriz ameliyatın maliyeti 2 000 tl ..inşalalh düşmez birde o sorun çıkmaz...
neyse bnde hiç bir sorun çıkmadı ...iğne ve hap verdiler ..kulndıktan sonra salı günü kontrole gideceğim..

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

Optimist_4

Ayla_34__ 2

Jonguil__2

günaydın kızlar...
dün tüp bebek için merkeze gittik..bnm hormon testi yaptım eşim sperm testi..maaalesef eşimin değerleri daha da düşmüş sayısı 600 olmuş..doktor böyle kalırsa bir soruno lmaz ama daha da düşerse ameliyat ederek canlı spermler seçeriz ameliyatın maliyeti 2 000 tl ..inşalalh düşmez birde o sorun çıkmaz...
neyse bnde hiç bir sorun çıkmadı ...iğne ve hap verdiler ..kulndıktan sonra salı günü kontrole gideceğim..
canım hayırlı uğurlu olsun rabbim en kısa zamanda güzel sonuçlarla karşılaştırsın...

Evet canım acele etme en az 6 ay beklemek lazım zaten.istanbulda uygun yerler vardır illaki canım bulursun

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba canm..sen basur için incir yaprağımı demiştin...bn mi öyle hatırlıyorum...tekrar açarmısın konuyu..

merhaba canm..sen basur için incir yaprağımı demiştin...bn mi öyle hatırlıyorum...tekrar açarmısın konuyu..

Yok canım 1 kilo ceviz yaprağını ksynatiyorsun o suyu 3 gün boyunca günde 3 kere toplam 9 kere kullanıyorsun. Her seferinde kaynatıp ılımasini bekleyecen legen in içine oturacaksın canım.sisen o basurlar kirli kanla dolu olduğu için ağrı yapıyor ceviz suyu bu kanın akmasini sağlıyor. Aynı zamanda ben zencefil, bal ve Kabe hurması ni havanda dövup kaşık kaşık yiyordum.o gün bugün dür daha basur sorunu yaşamıyorum

nazende 88 siz de de mi bu durum vardi ? dogrumu hatirliyorum jonguil seende hatirladinmi ? sanirim kolay bisey geciyormus diye yazmisyi arkadas ama biraz bekle cevap gelir .. cok kotu bi durum degil diye okudugumu htirliyorum canim gecer insallah

Evet tatlım aynı durum birinde vardı ama hatırlamıyorum Kim olduğunu. Sıvıları n yapışmasi agulitasyon Kümelesme sivilarin ayrışması lazım ilacı var galiba

Delinefsim tatlım dün 1 tane meryem suresi okumuştum. Adet oldum maalesef 7 gün okumamamayağım zaten bu aralar fazla okuyamamistim:((

Yok canım 1 kilo ceviz yaprağını ksynatiyorsun o suyu 3 gün boyunca günde 3 kere toplam 9 kere kullanıyorsun. Her seferinde kaynatıp ılımasini bekleyecen legen in içine oturacaksın canım.sisen o basurlar kirli kanla dolu olduğu için ağrı yapıyor ceviz suyu bu kanın akmasini sağlıyor. Aynı zamanda ben zencefil, bal ve Kabe hurması ni havanda dövup kaşık kaşık yiyordum.o gün bugün dür daha basur sorunu yaşamıyorum

sağl ttlım.eşim malieyat olacm dedi ama ameliyatı zormuş biraz..

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

Optimist_4

Ayla_34__ 2

Jonguil__3

evlimutlu44__1

sağl ttlım.eşim malieyat olacm dedi ama ameliyatı zormuş biraz..

Doktor bana dugunume 20 gün kala ameliyat dedi ve cok ağrım vardı her gün sabah akşam ağlıyordum ameliyat olmamak içi n etraftan duyduğum tüm kürleri yaptım 1 haftada geçti ameliyatlık durumdan kurtuldum allah acidi halime bide erkek tarafı bu ameliyat olayını farklı algıladi bende ameliyat olmadım yanlış anlaşılmalarin önüne geçmek için

Doktor bana dugunume 20 gün kala ameliyat dedi ve cok ağrım vardı her gün sabah akşam ağlıyordum ameliyat olmamak içi n etraftan duyduğum tüm kürleri yaptım 1 haftada geçti ameliyatlık durumdan kurtuldum allah acidi halime bide erkek tarafı bu ameliyat olayını farklı algıladi bende ameliyat olmadım yanlış anlaşılmalarin önüne geçmek için

zaten zor bir ameliyat mış..aöeliyat sonrası kanama falan oluyormuş..diye duydum 15 gün kdr yatmak gerekiyormuş..

zaten zor bir ameliyat mış..aöeliyat sonrası kanama falan oluyormuş..diye duydum 15 gün kdr yatmak gerekiyormuş..

Evet canım zormuş sen bu dediğim ceviz suyunu uygula şişlik var dimi iç basur değil yani? Tatlım suya oturunca sarı suyu tenime geçmişti 15 gün kadar gelmemişti ama iyi ki yapmışım hemen patladı o şişlikler kirli kan akdi

Evet canım zormuş sen bu dediğim ceviz suyunu uygula şişlik var dimi iç basur değil yani? Tatlım suya oturunca sarı suyu tenime geçmişti 15 gün kadar gelmemişti ama iyi ki yapmışım hemen patladı o şişlikler kirli kan akdi

Tam disarda degil adlinfa azinca disari cikiyor ama yine ic bssur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X