Varikosel olup ameliyat olmadan tüp bebek tutanlar

Adammmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
5
0
1
31
Arkadaşlar benim eşi vsrikosel olup sperm sayisi cok düşük morfoloji 0 oluop tüp bebeğe başvuran olumlu sonuç alan varsa lütfen allah rizasi icin umut olurmusunuz bana :(

Öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalırsn umarım eşimdr tek taraflı varikosel vardı sperm sayısı 8 milyon morfoloji sıfırdı eşim ameliyat oldu yinede ameliyattan 3 ay sonra 28 milyon oldu şükür ama morfoloji 0 olunca bende de kist olunca bekleyemedk ilk tüp bebek denememde tuttu çok şükür morfoloji tüp bebekte başarıyı etkilemiyor bence ne kadar çok sperm o kadar yüksek şans.

Arkadaşlar benim eşi vsrikosel olup sperm sayisi cok düşük morfoloji 0 oluop tüp bebeğe başvuran olumlu sonuç alan varsa lütfen allah rizasi icin umut olurmusunuz bana :(
Bu şekilde sonuç alan örnekler var. Ama eğer vaktiniz varsa önce ameliyat, sonra tüp bebek başarı şansını artırıyor. Sayısal değerler değişmese de hatta düşse bile tedavi sonucunu olumlu etkiliyor. Biz bunu acı bir şekilde tecrübe ettik. Uzun uzun yazmak istemiyorum şimdi. Eğer ameliyat olmadan tüp denerseniz de sonuç olumsuz olursa 2. denemeyi asla ameliyat olmadan yapmayın derim.

Aralik 2017 de esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu...aradan 6 ay gecti cok az bir artis oldu sayida...sayi artmayinca tüp bebek denemeye karar verdik..2018 ekimde ilk , 2019 ocakta 2. Denemeyi yaptik..ocaktakinde tuttu cok sukur...yani ameliyatin bize bi katkisi olmadi fakat esimde agri oluyordu duzeldi ameliyattan sonra...

Bu şekilde sonuç alan örnekler var. Ama eğer vaktiniz varsa önce ameliyat, sonra tüp bebek başarı şansını artırıyor. Sayısal değerler değişmese de hatta düşse bile tedavi sonucunu olumlu etkiliyor. Biz bunu acı bir şekilde tecrübe ettik. Uzun uzun yazmak istemiyorum şimdi. Eğer ameliyat olmadan tüp denerseniz de sonuç olumsuz olursa 2. denemeyi asla ameliyat olmadan yapmayın derim.
Ameliyat içğn önerebılcegınız varıkosel dr var mı

Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı. Doktor ameliyata şuan gerek yok demiş. Bir kaç ay sonra olmazsa tekrar görüşelim demiş. eşimin sperm sayısı 108 milyon hızı %10. Doktor ameliyatı sperm sayısı 17 milyon falan olana yapıyoruz senin sayın gayet iyi, Şuan hızını yükselttiğinde sorun kalmaz demiş Ne yapacağız bilmiyorum açıkcası teşekkürler.

Back
X