Aşılama Varikosel sebebiyle aşılama olanlar varmı arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz de bugün 3.doktorumuza gittik. 5 yapacağız galiba bu doktor sayısını. fakülteye gitttik. asistan bir doktor muayene etti. ama güzel ilgilendi. gözle görülür fazla birşey yok dedi. var denebilirse 1.derece o da ameliyat gereksiz dedi. ağrı şikayetiniz var mı dedi, biz yok dedik. tek sperm sayımız düşük. ondan önce gittiğimiz doktorlarım sprem analizlerini ve dopller sonuçlarını gösterdik. biri ameliyat dedi diğeri birşey yok dedi, dedik. biz klinik olarak sadece çocuk sahibi olmada problem çekenleleri yani ağrı, sızı gibi şikayet olmayanaları prensip olarak ameliyat önermiyoruz dedi. çünkü ameliyatın hiçbir garantisi yok dedi. sperm sayısı 3 milyonsa en fazla 3milyon 300bin olabilir diyerim dedi. fayda gören var ama hiç fayda görmeyen de çok var dedi. diğer doktorlar(ikisi de özel bir hastaneydi)ekonomik çıkar gözeterek ameliyat demiş olabilir dedi. kullandığımız iğneleri sorduk. pregnyl, menagon ve sustanon. bu ilaçlar iyi dedi. 6 ay bir sene bu tedaviye devam edin dedi. eğer hala çocuğunuz olmazsa o zaman aşılama da ya da tüp bebek gibi yöntemler denersiniz dedi.

ya arkadaşlar benimde eşimin sperm hareketliliği yüzde 10 aşılama yaptık ama aşılamadan 2 gün önce rahim filmi çektirdim sonra aşılama yaptım ama rahim filmi nedeni ile adetim gecikti gebelik sandım ama negatif çıktı sonuç sizce aşılama için yüzde 10 yeter mi

mrb ben buraya yeni üye oldum benim eşimin sperm hareketliliği yüzde 10 sayı 37 milyon rahim filmi çektirdim ondan 2 gün sonrada aşılama yaptım ama rahim filmi nedeni ile adetim gecikti gebelik sandım ama sonuç negatif çıktı aşılama için yüzde 10 hareketlilik yeter mi

mrb ben buraya yeni üye oldum benim eşimin sperm hareketliliği yüzde 10 sayı 37 milyon rahim filmi çektirdim ondan 2 gün sonrada aşılama yaptım ama rahim filmi nedeni ile adetim gecikti gebelik sandım ama sonuç negatif çıktı aşılama için yüzde 10 hareketlilik yeter mi

bizimde değerlerimiz aşağı yukarıa aynı siznle %15 hızlı ileri %10 yerinde %10 yavaş hareketli ama bilmyrm dr aşlama dedi 3. aşılamamı dün oldum toplam 5-6 milyonla yapılıyo sanırım aşılama bu sayınında en az dörtte biri hızlı ileri olalı diye okumuştum benim doktorum bu konuda bişey sölemedi ama değerler aşılamağ uygun olmasaydı dr tavsiye etmezdi dedi sperm yıkmaa işlemini yapan doktor bilmiyorum işte ama kafam hep karışık hayırlısı olsun ameliyatı eşim istemiyo acaba sonuç değişirmi merakta ediyorum

mrb kızlar benim eşimdede varikosl doktorumuz aşılama önerdi son yaptırdığımız sperm tahlil normal hareketli%5 yavaş hareketli%10 hareketsiz%85 ,morfoloji normal yapılı %36 baş anomasi%46 boyun anomalisi%4 kuyruk anomalisi%14.tüm ejekülatda 112 milyon sizce bu değerlerle hamiş kala bilirmiyim kalan varsa lütfen bizimle paylaşsın acil 1 ay sonra aşılama deniyecem

merhaba kızlar aşılama yaptırmayı düşünüyoruz değerlerimiz şunlar
kısadan gitmek istiyorum
ph=8
fruktoz=187
spermatozoid sayısı=25 milyon/ml
normal yapılı=6
baş anomalisi=66
boyun anomalisi=12
kuyruk anomalisi=16
4 ileri hızlı hareketli=32
3 yavaş hareketli=20
2 yerinde hareketli=8
1 hareketsiz=40
4+3 toplamı 52

sizce uygunmu aşılamaya

kızlar ilk sayfalarda bahsetmiştim eşimde ileri derece varikosel var bazı doktorlar ameliyat önerdi çoğunluk önermedi sonuç olarak ilk aşılamamızı denedik sonuç pozitif. Ama çok kanamam var muhtemelen düşük yapıyorum dün doktora sonuç almadan önce regl oldum dedim ikinci aşılama işlemlerine başlamak amacı ile ultrasona girdim orada iki kese gördü doktor tabiki ben sonucu almış gibi negatif dediğimden doktorda kiste yordu bebişlerı. Ben kan testinin sonuçlarını bile beklemeden hastaneden ayrıldım dün beni arayıp pozitif dediklerinde inanamadım ama kanamam çok fazla hatta parça geliyor bana prognynex iğne yazdırdılar hergün olup perşembe tekrar kan testi yaptıracağım ama bukadar kanamaya bebeklerin tutunması bir mucize olur. Ama olsun pozitif sonuç aldım ya o bile bana yetti. Dua edin kızlar tutunsun bebişlerim kücük bir ümitte olsa

kızlar ilk sayfalarda bahsetmiştim eşimde ileri derece varikosel var bazı doktorlar ameliyat önerdi çoğunluk önermedi sonuç olarak ilk aşılamamızı denedik sonuç pozitif. Ama çok kanamam var muhtemelen düşük yapıyorum dün doktora sonuç almadan önce regl oldum dedim ikinci aşılama işlemlerine başlamak amacı ile ultrasona girdim orada iki kese gördü doktor tabiki ben sonucu almış gibi negatif dediğimden doktorda kiste yordu bebişleri. Ben kan testinin sonuçlarını bile beklemeden hastaneden ayrıldım dün beni arayıp pozitif dediklerinde inanamadım ama kanamam çok fazla hatta parça geliyor bana prognynex iğne yazdırdılar hergün olup perşembe tekrar kan testi yaptıracağım ama bukadar kanamaya bebeklerin tutunması bir mucize olur. Ama olsun pozitif sonuç aldım ya o bile bana yetti. Dua edin kızlar tutunsun bebişlerim kücük bir ümitte olsa

canım ya hayırlı olsun işaallha tutunurlar sana bizim içiçm büyük bi umut oldun allah kucağına almayı nasip etsin 2 sinide

inşallah tutunurlar bebişlerin.başından beri okuyorum.çok sevindim bu habere.senın kadar heycanlandım.ablamlarında aynı sorunu vardı da merak ettım okudum bu topici eniştemde boşuna amelıyat olanlardan hiç bir işe yaramadı ameliyatı.onlar şuanda beklemeye aldılar kendılerını.sanırım aşılamayla değilde direk tüp bebek tedavısıne başlayacaklar.öyle düşünüyorlardı.inş herkese nasip eder allah.

Gullu123 mucizem dualarınız için teşekkür ederim varikosel gerçekten bir çok doktorun farklı yorum yaptığı birdurum ve eşim için artık elle bile hissediliyor çok ilerlemiş diyorlardı ve aşılamadan pozitif sonuç almak bizim için de önemliydi. Allah sonunu da hayır eder inşallah.

burp işaalh sonucunda güzel gelir sizde hareketlilik nekadardı ve toplam sperm sayısı ilk denemede maşallah tuttu ben 3. aşılamamın sonucunu bekliyorum hayırlısı şimdiden tüp bebek merkezleri araştırıyorum

Slm kızlar benim eşimde de bu sorun var aşılamayada sıcak bakmıyor aşılama fiyatları nedir

Back
X