Benim eşimde de varikoselden şüphelendı ultrason istedi çarşamba günü herşeyi yapıcaz doktora goturucez inşallah hiç bişey cikmaz insan artık vücut olarak değil beyin olarak yorulmaya basliyo
Bende hic olmamasından korkuyorum. Amin canım amin ya. Ama ben bu süreçte yani doktorlardan nefret ettim ya özele de gittim devlete de ama yok bu kadın doğumcular doğru düzgün bişey demiyo lar kesin konuşmuyorlar cevap vermiyo laraynen canım çok yoruluyorum ben de düşündükçe. hiç olmayacak gibi geliyor. Allahım dualarımızı duyup hayırlısıyla sağlıklıevlatlar nasip etsin tez zaman da inşalllah
Bende hic olmamasından korkuyorum. Amin canım amin ya. Ama ben bu süreçte yani doktorlardan nefret ettim ya özele de gittim devlete de ama yok bu kadın doğumcular doğru düzgün bişey demiyo lar kesin konuşmuyorlar cevap vermiyo lar
ben bi kere yaptım içemedi . onun için pekmezini yiyor. sigara alkol kullanmıyor. yemek seçme gibi bir durumu yok.
E vitamini de mi kullandırsam acaba diye bi düşünüyorum. umarım bu hastalık gecer yaa.kişileri çok etkiliyor. insanın ruh halideğişiyor
Bende hic olmamasından korkuyorum. Amin canım amin ya. Ama ben bu süreçte yani doktorlardan nefret ettim ya özele de gittim devlete de ama yok bu kadın doğumcular doğru düzgün bişey demiyo lar kesin konuşmuyorlar cevap vermiyo lar
Aynen ya o belli belirsiz konuşmaları deli ediyo zaten 1 sene diye tutturmuş bi sorun varsa çözmek için bi yol göstersene ben boşuna beklemeyim yani ama yok zor olur 1 sene bekleEvet canım sana katılıyorum doktorlar yarım yamalak yorum yapıyor. Belli belirsiz konuşuyorlar. Biz bu ay da deneriz olmadı ben de özele gitmeyi düşünüyorum.
Özele de gittin canım ama bi faydasıniyetim göremedim oda doğru düzgün bişeyler söylemedi yanibn devlete gitmiyorum. özel hastaneye gidiyorum. kadın doğumcum da çok iyi. eşimin varikosel i çıkmasaydı aşılama olacaktım bu ay ama maalesef bu durum çıkınca erteledik
Aynen ya o belli belirsiz konuşmaları deli ediyo zaten 1 sene diye tutturmuş bi sorun varsa çözmek için bi yol göstersene ben boşuna beklemeyim yani ama yok zor olur 1 sene bekle
En iyisini yaptın bende öyle yapmayı düşünüyorum ama eşim izin vermiyor doktorun bi bildiği vardır diyip duruyovalla bana da öyle diyeceklerdi 10. ayda gebelik olmayınca muayeneye gittim 1 buçuk yıldır deniyoruz dedim
Ama çok şükür bugün iyi bi doktora gittim özele bana dostinex kullanmamı söyledi ilaca baslicam rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepimizeBu 1 sene bekleme olayı çok gıcık evet. Böyle deyip yollamak saçma. Bazı doktorlar takibini yapıyor ilaç fln veriyorlar.
Varikosel çok yaygın bir şeymiş zaten biz de başımıza gelince öğrendik 5 ay oldu bizimde ameliyat olalı kizlar bekliyoruz bakalım rabbim herkese sağlık sıhhat hayırlı evlat Nasib etsin amiin
benimki de öyle diyodu yalan söyleyecek diye ödü kopuyodu doktor bana sorarsa doğrusunu diycem diyodu ben kızdım biraz yoksa uğraşmiycam bi daha dedim de öyle sustuEn iyisini yaptın bende öyle yapmayı düşünüyorum ama eşim izin vermiyor doktorun bi bildiği vardır diyip duruyo
amiiinnnAma çok şükür bugün iyi bi doktora gittim özele bana dostinex kullanmamı söyledi ilaca baslicam rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize
canım 6 aylık süre veriliyo ameliyat sonrası sperm kalitesi için altı ay içinde olmazsa gidip test yaptıracak eşim o zamana kadar gebelik olursa ne ala gitmeyiz ama buda nasip işte bazılarında ilk denemede bazılarında son ay...5 ay önce ameliyat oldu ve daha olmadı mı? aa ... internette ameliyattan 2 ay sonra hamile kalınıyor diya yazıyor ve dr da en geç 3 ay için de olur demişti bize. . . Allah allah sizinki daha mı ileri ki
valla bana da öyle diyeceklerdi 10. ayda gebelik olmayınca muayeneye gittim 1 buçuk yıldır deniyoruz dedim
Ama çok şükür bugün iyi bi doktora gittim özele bana dostinex kullanmamı söyledi ilaca baslicam rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?