Varikosel ve hamilelik

Tamam canım sağol. Bakalım ne diyecekler. Senden hangi aşamada rahim filmini istediler?
Biz eşimle aynı anda tüm testlerimizi yaptirdik doktorum kafan rahat olsun tüplerin acikmi değil mi bir bakalım dedi hsg istedi sonuclarin hepsi bir arada çıkmış oldu esimde varikosel çıktı oda ameliyat oldu suan da üç aylık bekleme içindeyiz

Anladım canım. İnşallah değerleri yükselir de sorun kalmaz.

bugün doktora gittim kızlar yumurtaların çok çalışkan dedi bana hormon testi istedi yinede herhangi bir sorun gözükmüyor dedi eşimde varikosel olduğunu söyledim hareketli toplam değerin 10 milyon olması gerekiyor dedi bizde 7 milyondu en son. folik asit yazdı. yarın hem kendi sonucumu hem eşiminkini göstereceğim bakalım neler olacak çok heyecanlıyım sanki 2 yıldır çocuk bekleyen ben değildim. benden önce ultrason a giren kadın ın 4. çocuğuydu 5 haftalıkmış birden bı buruk oldu içim . yarın sonuçları da gösterirsem rahatlayacağım. bu arada ovulasyon testini kullandığımı söyledim bi ara, güvensiz birşey en iyi yumurta takibi ultrason da olur dedi. boşuna kullanmışım yani, sizide bilgilendirmek istedim. kuru incir ve hurma tüketiyorum kızlar bunun da çok faydası var yumurtalıklara. rabbim herkese hayırlı evlatlar nasib etsin içinde bana da

Rabbim hayirlisiyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah bizimde hareketli sperm sayımız sekiz milyon yükselmesini bekliyoruz Mayıs ayında 3.ayimiz dolacak inşallah Mayıs ayına kadar artar

Eşimin değerleri yerinde sayıyor canım çok sıkkın hareketsiz 75 yerinde hareketli 15 napacagimi bilemiyorum o benden daha kötü yarın onun sonuçlarını doktora göstereceğim bakalım. İnşallah sizinki yükselir canım.

Keçi boynuzunu öneririm pekmezi ni yesin suyunu kaynat sabah akşam icsin keci boynuzunun kendisinide yedir bir aydır yediriyorum faydasını gördük bide doktoru L - arganine ve E vitamini verdi 2 ayimiz var inşallah biraz daha artar sende dene fındık fıstık destekle farkı göreceksin allahın izni ile

Canım bende incir yedirdim fındık fıstık badem herşey yiyor keçi boynuzunun sevmedi kaynamışını pekmezini alayım bakalım oooy ooy valla napacağımı şaşırdım canım, inşallah sizinki yükselir amiiin.

Zorla tık ağzına inşallah yukselirler çok amin

Eşim salı günü ameliyatını oldu varikoselden.
Rabbim yardımcımız olsun kızlar inşallah bir an önce yükselir değerler
Beklemek zor geliyor insana canım seni ovulasyondan hatırlıyorum yine burdan Rabbim yardımcın olsun inşallah

Zorla tık ağzına inşallah yukselirler çok amin
Tıkacagim artık doktor sonuçlara baktı sınırda dedi 16milyonmuş aşılama deneyebilirsin dedi bilmiyorum çok kararsızım o da olmazsa iyice çökerim diye korkuyorum bi fikir verin kızlar. Çatılırken tekrar nüksetmiş mi bidaha bakacak bakalım eşime .

Bence biraz daha bekle artar diye düşünüyorum allahın izni ile

Bir ay daha bekleyeceğim olmadı artık yapacak birşey yok canım başka yollar arayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…