Benim esimdede sayı sifirdi. Tüp bebekten baska çareniz yok dediler. Çok üzülmüştüm. 1 milyonu bırakın 1-2 adet spermi gorunuyordu. Genetik test yapıldı. Doğuştan sperm eksikliği var dediler. Düzelmez dediler. Geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu. 1 ay ilişki yaşamadık sonra Aralık ayında sadece 4 kez ilişki yaşadık. İkisi yumurtlama günlerine denk gelmiş. Çünkü takvimden takip ediyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım halen inanamıyorum. Dün sabahtan beri saka gibi gelior. Çünkü burdan çok okuyordum insanlar milyonlardan bahsedip olmuyor diyordu. Bize bı muciz geldi. 5 mm kesem var. Allah herkese nasip etsin. Bu arada Kaan Aydos a gitmiştim. Promen k ve klomen tablet kullandirdi. Bol nohut yemeği , kuru siyah üzüm , kuru incir , havuç yemesini söyledi eşime. Şaşkınlık içerisindeyiz. Allah sizede nasip etsin. Hatta Kaan hoca bu ayın sonunda sperm tahlili istemişti. Ve tüp bebeğe doğru gidiyordukki nasıl oldu anlamadım Allah'a şükürler olsun. Umudunuzu kaybetmeyin ve sadece dua edin. Gerçekten en derinden isteyin. Ben onca kişinin arasında mucize gibi bişeyim yani.Herkeze meraba yaklaşık iki seneden beri cocuk sahibi olmaya calisiyoruz.. maalesef ki eşimde çıkan varikosel rahatsizligindan dolayı olmuyo..buna sebeb yaklasik 2 seneden neri ilac tedavisi kullaniyo..suanda hakan Özkul diye bi dokturun ilaclarina kullaniyoruz..acaba bu doktorun ilaçlarını kullanıp fayda goren varmı varsa bana yardımcı olur musunuz..
Benim esimdede sayı sifirdi. Tüp bebekten baska çareniz yok dediler. Çok üzülmüştüm. 1 milyonu bırakın 1-2 adet spermi gorunuyordu. Genetik test yapıldı. Doğuştan sperm eksikliği var dediler. Düzelmez dediler. Geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu. 1 ay ilişki yaşamadık sonra Aralık ayında sadece 4 kez ilişki yaşadık. İkisi yumurtlama günlerine denk gelmiş. Çünkü takvimden takip ediyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım halen inanamıyorum. Dün sabahtan beri saka gibi gelior. Çünkü burdan çok okuyordum insanlar milyonlardan bahsedip olmuyor diyordu. Bize bı muciz geldi. 5 mm kesem var. Allah herkese nasip etsin. Bu arada Kaan Aydos a gitmiştim. Promen k ve klomen tablet kullandirdi. Bol nohut yemeği , kuru siyah üzüm , kuru incir , havuç yemesini söyledi eşime. Şaşkınlık içerisindeyiz. Allah sizede nasip etsin. Hatta Kaan hoca bu ayın sonunda sperm tahlili istemişti. Ve tüp bebeğe doğru gidiyordukki nasıl oldu anlamadım Allah'a şükürler olsun. Umudunuzu kaybetmeyin ve sadece dua edin. Gerçekten en derinden isteyin. Ben onca kişinin arasında mucize gibi bişeyim yani.
Amin inşallah kısa sürede sizinde mucizeniz gelirAllah analı babalı büyütsün canım bizede lazim bi mucizede..rabbim herkeze nasip etsin teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Ne güzel umut oldunuz . Allah razı olsun . Bizde de var aynı sorun . Hareketi ve sayisi çok düşük malesefBenim esimdede sayı sifirdi. Tüp bebekten baska çareniz yok dediler. Çok üzülmüştüm. 1 milyonu bırakın 1-2 adet spermi gorunuyordu. Genetik test yapıldı. Doğuştan sperm eksikliği var dediler. Düzelmez dediler. Geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu. 1 ay ilişki yaşamadık sonra Aralık ayında sadece 4 kez ilişki yaşadık. İkisi yumurtlama günlerine denk gelmiş. Çünkü takvimden takip ediyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım halen inanamıyorum. Dün sabahtan beri saka gibi gelior. Çünkü burdan çok okuyordum insanlar milyonlardan bahsedip olmuyor diyordu. Bize bı muciz geldi. 5 mm kesem var. Allah herkese nasip etsin. Bu arada Kaan Aydos a gitmiştim. Promen k ve klomen tablet kullandirdi. Bol nohut yemeği , kuru siyah üzüm , kuru incir , havuç yemesini söyledi eşime. Şaşkınlık içerisindeyiz. Allah sizede nasip etsin. Hatta Kaan hoca bu ayın sonunda sperm tahlili istemişti. Ve tüp bebeğe doğru gidiyordukki nasıl oldu anlamadım Allah'a şükürler olsun. Umudunuzu kaybetmeyin ve sadece dua edin. Gerçekten en derinden isteyin. Ben onca kişinin arasında mucize gibi bişeyim yani.
Merhaba canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bizde kaan hocada tedavi olduk dna hasari varmis onu tedavi etti sayi hiz morfoloji dusuk sayimuziz su an tottalde 80 milyon cikti 6 ay denememizi onerdi daha sonra tup bebege gitcez zaten nasil degerlendirdiniz gunleri cunku sperm sıkıntisi olanlara ara verilip denemelerini oneriyo doktorlarBenim esimdede sayı sifirdi. Tüp bebekten baska çareniz yok dediler. Çok üzülmüştüm. 1 milyonu bırakın 1-2 adet spermi gorunuyordu. Genetik test yapıldı. Doğuştan sperm eksikliği var dediler. Düzelmez dediler. Geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu. 1 ay ilişki yaşamadık sonra Aralık ayında sadece 4 kez ilişki yaşadık. İkisi yumurtlama günlerine denk gelmiş. Çünkü takvimden takip ediyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım halen inanamıyorum. Dün sabahtan beri saka gibi gelior. Çünkü burdan çok okuyordum insanlar milyonlardan bahsedip olmuyor diyordu. Bize bı muciz geldi. 5 mm kesem var. Allah herkese nasip etsin. Bu arada Kaan Aydos a gitmiştim. Promen k ve klomen tablet kullandirdi. Bol nohut yemeği , kuru siyah üzüm , kuru incir , havuç yemesini söyledi eşime. Şaşkınlık içerisindeyiz. Allah sizede nasip etsin. Hatta Kaan hoca bu ayın sonunda sperm tahlili istemişti. Ve tüp bebeğe doğru gidiyordukki nasıl oldu anlamadım Allah'a şükürler olsun. Umudunuzu kaybetmeyin ve sadece dua edin. Gerçekten en derinden isteyin. Ben onca kişinin arasında mucize gibi bişeyim yani.
Birde ne kadar süredir deniyordunuz acaba?Benim esimdede sayı sifirdi. Tüp bebekten baska çareniz yok dediler. Çok üzülmüştüm. 1 milyonu bırakın 1-2 adet spermi gorunuyordu. Genetik test yapıldı. Doğuştan sperm eksikliği var dediler. Düzelmez dediler. Geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu. 1 ay ilişki yaşamadık sonra Aralık ayında sadece 4 kez ilişki yaşadık. İkisi yumurtlama günlerine denk gelmiş. Çünkü takvimden takip ediyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım halen inanamıyorum. Dün sabahtan beri saka gibi gelior. Çünkü burdan çok okuyordum insanlar milyonlardan bahsedip olmuyor diyordu. Bize bı muciz geldi. 5 mm kesem var. Allah herkese nasip etsin. Bu arada Kaan Aydos a gitmiştim. Promen k ve klomen tablet kullandirdi. Bol nohut yemeği , kuru siyah üzüm , kuru incir , havuç yemesini söyledi eşime. Şaşkınlık içerisindeyiz. Allah sizede nasip etsin. Hatta Kaan hoca bu ayın sonunda sperm tahlili istemişti. Ve tüp bebeğe doğru gidiyordukki nasıl oldu anlamadım Allah'a şükürler olsun. Umudunuzu kaybetmeyin ve sadece dua edin. Gerçekten en derinden isteyin. Ben onca kişinin arasında mucize gibi bişeyim yani.
Günlere hiç dikkat etmedik. Zaten çünkü umudumuz da yoktu açıkçası mesela siz milyon sayıdan bahsediyorsunuz. Benim eşimde sadece 1-2 tane vardi hareketli , 1 tanede hareketsiz toplam 3 adet düşünün yani. Sadece adet bitiminde yıkandığım günden bir gün sonra ilişki yaşadık. Sonra yumurtlama gününden 2 gün önce ayın 18 inde ilişki yaşadık , ve tam yumurtlama günü de 20 Siydi o günde yaşadık. Ve oldu Allah'a şükürler olsun. 6 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım. Baktım olmuyor 9 unda test yaptım kendim çıktı. Sonra doktora gittim 5 mm kese çıktı. Ve hiç öyle dikkat etmemiştim. Yok ayağını kaldir yok bı sure duş alma gibi bişey yapmadım. Hemen de dus almıştım. İlac falanda hiç kullanmadm.Merhaba canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bizde kaan hocada tedavi olduk dna hasari varmis onu tedavi etti sayi hiz morfoloji dusuk sayimuziz su an tottalde 80 milyon cikti 6 ay denememizi onerdi daha sonra tup bebege gitcez zaten nasil degerlendirdiniz gunleri cunku sperm sıkıntisi olanlara ara verilip denemelerini oneriyo doktorlar
Biz 2018 ağustosta evlendik. Ve biz hiç korunmadik. Çünkü ben bebek çok istiyordum. Sürekli de yumurtlama gunlerini falanda takip ediyordum. Ama sadece 1-2 ay tam dikkat edememistik başlarda çünkü ben çok kötü gribe yakalanmistm. Sonra baktım olmuyor. Kendim doktor a gittim bende sorun var diye hiç bişey çıkmadı 2019 mart-nisan aylarında. Sonra kadın dogumcu eşin gitsjn dedi urolojiye gittik 2 kere sperm sayımı yapıldı ikisinde de sperm sıfır. Ve sizin normal yolla çocuğunuz olmaz dedi. 2 doktora daha gorunduk onlarda olmaz dedi. Varikosel vardı. Ameliyat etsem bile sayısı sıfır olduğu için yükselmez dedi hani sayı yüksek olsaydi duzelirdi dedi. Ama Kaan hoca ameliyat derse ederim dedi. Kaan hocada genetik test yaptırdı doğuştan eksik dedi. Yine de bı ilaç tedavisi uygulayalım dedi. 3 Şubat'ta görüşelim demişti. Şimdi hamileyim deyince ne diyecek çok merak ediyorum. Esimden bazı testler istemisti yine sperm tahlili ve farklı testlerde var. Bakalım onların sonucu ne çıkacak. O da haftaya tahlil verceek bakalim.Birde ne kadar süredir deniyordunuz acaba?
Ne güzel canim Allahim sana bagislasin bebeginiBiz 2018 ağustosta evlendik. Ve biz hiç korunmadik. Çünkü ben bebek çok istiyordum. Sürekli de yumurtlama gunlerini falanda takip ediyordum. Ama sadece 1-2 ay tam dikkat edememistik başlarda çünkü ben çok kötü gribe yakalanmistm. Sonra baktım olmuyor. Kendim doktor a gittim bende sorun var diye hiç bişey çıkmadı 2019 mart-nisan aylarında. Sonra kadın dogumcu eşin gitsjn dedi urolojiye gittik 2 kere sperm sayımı yapıldı ikisinde de sperm sıfır. Ve sizin normal yolla çocuğunuz olmaz dedi. 2 doktora daha gorunduk onlarda olmaz dedi. Varikosel vardı. Ameliyat etsem bile sayısı sıfır olduğu için yükselmez dedi hani sayı yüksek olsaydi duzelirdi dedi. Ama Kaan hoca ameliyat derse ederim dedi. Kaan hocada genetik test yaptırdı doğuştan eksik dedi. Yine de bı ilaç tedavisi uygulayalım dedi. 3 Şubat'ta görüşelim demişti. Şimdi hamileyim deyince ne diyecek çok merak ediyorum. Esimden bazı testler istemisti yine sperm tahlili ve farklı testlerde var. Bakalım onların sonucu ne çıkacak. O da haftaya tahlil verceek bakalim.
Amin inşallah . Emin ol bende çok takıyordum hemde aşırı ama çok dua ediyordum. En çokta diyordumki her çocuk istediğimde tüp bebeğe mi basvurcam inşallah normal olursa 3-4 tane çocuğum olur diodmNe güzel canim Allahim sana bagislasin bebeginidarisi benim basima insallah nasip iste bebeginizin vakti gelmis demek ki sanirim biraz da taktigim icin olmuyo bizim
MerhabaBenim esimdede sayı sifirdi. Tüp bebekten baska çareniz yok dediler. Çok üzülmüştüm. 1 milyonu bırakın 1-2 adet spermi gorunuyordu. Genetik test yapıldı. Doğuştan sperm eksikliği var dediler. Düzelmez dediler. Geçtiğimiz Kasım ayında ameliyat oldu. 1 ay ilişki yaşamadık sonra Aralık ayında sadece 4 kez ilişki yaşadık. İkisi yumurtlama günlerine denk gelmiş. Çünkü takvimden takip ediyorum. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Şoktayım halen inanamıyorum. Dün sabahtan beri saka gibi gelior. Çünkü burdan çok okuyordum insanlar milyonlardan bahsedip olmuyor diyordu. Bize bı muciz geldi. 5 mm kesem var. Allah herkese nasip etsin. Bu arada Kaan Aydos a gitmiştim. Promen k ve klomen tablet kullandirdi. Bol nohut yemeği , kuru siyah üzüm , kuru incir , havuç yemesini söyledi eşime. Şaşkınlık içerisindeyiz. Allah sizede nasip etsin. Hatta Kaan hoca bu ayın sonunda sperm tahlili istemişti. Ve tüp bebeğe doğru gidiyordukki nasıl oldu anlamadım Allah'a şükürler olsun. Umudunuzu kaybetmeyin ve sadece dua edin. Gerçekten en derinden isteyin. Ben onca kişinin arasında mucize gibi bişeyim yani.
Merhaba benimde eşimde varikosel çıktı sperm testi 200 bin 1 milyon bile yok doktor amaliyat olmasını söylemiş ancak bizde şuan düşünüyoruz, korkuyoruz acaba daha çok kötü olur mu? Sizin eşiniz amaliyat oldu muGünlere hiç dikkat etmedik. Zaten çünkü umudumuz da yoktu açıkçası mesela siz milyon sayıdan bahsediyorsunuz. Benim eşimde sadece 1-2 tane vardi hareketli , 1 tanede hareketsiz toplam 3 adet düşünün yani. Sadece adet bitiminde yıkandığım günden bir gün sonra ilişki yaşadık. Sonra yumurtlama gününden 2 gün önce ayın 18 inde ilişki yaşadık , ve tam yumurtlama günü de 20 Siydi o günde yaşadık. Ve oldu Allah'a şükürler olsun. 6 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım. Baktım olmuyor 9 unda test yaptım kendim çıktı. Sonra doktora gittim 5 mm kese çıktı. Ve hiç öyle dikkat etmemiştim. Yok ayağını kaldir yok bı sure duş alma gibi bişey yapmadım. Hemen de dus almıştım. İlac falanda hiç kullanmadm.
Benim eşimde bin bile yoktu. Sadec 2-3 adet vardı. Ameliyat oldu. 1 ay içinde hamile kaldımMerhaba benimde eşimde varikosel çıktı sperm testi 200 bin 1 milyon bile yok doktor amaliyat olmasını söylemiş ancak bizde şuan düşünüyoruz, korkuyoruz acaba daha çok kötü olur mu? Sizin eşiniz amaliyat oldu mu
Merhaba benim eşimdede varikosel çıktı 1 milyon bile değil sonuçları hangi doktora amaliyst oldunuzMerhaba benimde eşimde varikosel çıktı sperm testi 200 bin 1 milyon bile yok doktor amaliyat olmasını söylemiş ancak bizde şuan düşünüyoruz, korkuyoruz acaba daha çok kötü olur mu? Sizin eşiniz amaliyat oldu mu
Bi trdavi için Kaan Aydos a gitmiştik ama. O istediğiniz yerde ameliyat olablrsnz deynce olduğumu ildeki normal araştırma Hastanesi'nde üroloji doktoru yaptı. Onun için doktor secmedik. Mikrocerrahi olarak olsun yetior üroloji doktorları yapioMerhaba benim eşimdede varikosel çıktı 1 milyon bile değil sonuçları hangi doktora amaliyst oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?