Varln da yokluunu ekiyor musunuz?

evra_su

bitanemm
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
250
0
116
Bazen kalabalığın içinde çok yanlızsınız ve sanki siz varsınız başkası yokmuş gibi geliyorsa sevdiğiniz kişi aslında hayatınızda ama hayat koşuşturması yüzünden varlığında yokluğunu çekip özlem duyoyorsanız ben gibi böyle şeyler yaşıyosanız buyrun birbirimize destek olalım

cnm bana da çoğu zaman oluyo biliyo musun hele bu aralar canım o kadar sıkkın ki....

kimi zamn olmuyor değil ama bunu ben yaratıyorum sanırım kimseyi ist5emediğim çok anım oluyor

kimi zamn olmuyor değil ama bunu ben yaratıyorum sanırım kimseyi ist5emediğim çok anım oluyor

bazen bende yaratıyorum böyle bir durumu sonrada yanlızım diye yakınıyorum bazende istem dışı yaşıyorum mesela sevdiğim adam işi çok yoğun istediğimde ulaşamıyorum ona ihtiyacım varken onsuz kalıyorum ozamanda varlığından yoksun kalıyorum

malesef bende son sıralr aynı dertten yakınıp dırıyorum ve bu durum sinirlerimi bozmaya başladı ee okadar sorun olunca normal galiba böyle olmam off off

hayırdır canım neyin var

cnm sıradan şeyler aslında şimdi anlatsam gereksiz dersin belki ama bu aralar hiç mutlu hissetmiyorum kendimi allaha şükür herşey yolunda olmasına rağmen bikaç gün sonra dersane başlıyo ve ben çok streslendim o yüzden erkek arkadaşım çalışıyo şu an ve akşam telefonla konuştuğumuzda da morrali bozuk oluyo tatilde çoğu zaman da öyleydi zaten ben o kadar moral veriyorum ama ... tatil de öylesine geçti bile durumun böyle olmasına iyice canım sıkılıyo anlayacağın cnm

oy oy oy elbett herşey dörtdörtlük olucak değil ya mutlaka inişler çıkışlar olur ünv içinmi dersaneye gideceksinn ???

aynı sorun bende de var.sankı ben uzaylıyım :1ninca: oyle onlardan farklı gıbı dusunuyorum kendımı. soyutlanmıs gıbı. bı tek ben dıılmısım laelaelaelaelae

eşim işi gereği çok sık seyahat eder
bense eve iş götürenlerdenim gamyoncuiremsu
bu durumda bazen o,bazen ben yalnız kaldığımız zamanlar oluyor :gitme:
bu durumları hiç sorun etmedik aramızda opuyorumnanaktan
ikimiz için geleceğimiz için katlanıyoruz çalışıyoruz
ekmek parası kazanmak zor zenaat
a.s

benim sevgilim bir asker onlarda tlf yasak bense işi yoğun biriyim gündüz onunla istesekte görüşemiyoruz gece ben yorgunluktan uyuya kalıyorum gerçi onunda işleri bazen gece oluyor anlıyacağınız hayat şartları bizi çok zorluyor varlığını tabiki hissediyorum ama bazen diyorum şöyle tlf elime aldığımda ona ulaşabilsem gün içinde yasak olmasına rağmen arıyorum onu tlf sesizde duymuyor belki açar diye umut ediyorum ama olmuyor işte (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…