yok oyle bi durumum
cnm bana da çoğu zaman oluyo biliyo musun hele bu aralar canım o kadar sıkkın ki....
kimi zamn olmuyor değil ama bunu ben yaratıyorum sanırım kimseyi ist5emediğim çok anım oluyor
malesef bende son sıralr aynı dertten yakınıp dırıyorum ve bu durum sinirlerimi bozmaya başladı ee okadar sorun olunca normal galiba böyle olmam off off
hayırdır canım neyin var
Malesef bu sorun bende de var
Bazen acaba bendemi bir sorun var diye kendime soruyorum
cnm sıradan şeyler aslında şimdi anlatsam gereksiz dersin belki ama bu aralar hiç mutlu hissetmiyorum kendimi allaha şükür herşey yolunda olmasına rağmen bikaç gün sonra dersane başlıyo ve ben çok streslendim o yüzden erkek arkadaşım çalışıyo şu an ve akşam telefonla konuştuğumuzda da morrali bozuk oluyo tatilde çoğu zaman da öyleydi zaten ben o kadar moral veriyorum ama ... tatil de öylesine geçti bile durumun böyle olmasına iyice canım sıkılıyo anlayacağın cnm
aynı sorun bende de var.sankı ben uzaylıyım :1ninca: oyle onlardan farklı gıbı dusunuyorum kendımı. soyutlanmıs gıbı. bı tek ben dıılmısım laelaelaelaelae
demek yanlız değilsin senin gibi olanlarda var mesela ben ayrıca bende malatyalıyım iyi tesadüf oldu ne dersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?