Varln da yokluunu ekiyor musunuz?

benim sevgilim de asker aynen bende senin gibiyim canım o kadar çok özlüyorum ki onu telefonda konuşsak en fazla 5 dk bazen telefon kulubesinde çok sıra olduğu için arayamadığı bile oluyo :gitme:
bende ilişkide çok ilgi bekleyen biriyimdir karşı taraf çok üstüme düşsün isterim hiç sıkılmam ilgiden ama malesefki her zaman istediklerimiz olmuyo inşallah bu durum ilişkilerimizi yıpratmaz:Saruboceq:

ya yanlız ilişkiyi değil senide yıpratıyor ama seviyorsan orta yolu bulmaya çalışıyosun biz ayrı illerdeyiz üstelik msn tlf la görüşebiliyoruz oda çok zor oluyor

günaydın kızlar ben geldim a.s.

Evracım tam bana göre bi topic olmuş eh artık burdaım kaydirigubbakcemile3

Evracım topiğin hayırlı olsuna.s. Bende geldim ama biraz geç kaldım galiba:roflol:

Çekmem hiç hep çektim.. Varlığı bi dertti yokluğu ayrı bi dert ahh ahh

ya makarna sen bir karar versene önce ya o olsun ya olmasın zor ama bunu yapmalısın be canımm

oluyo öyle zaman zaman... erkekleri bunaltmamak lazım böyle zamanlarda ama:)) yaşadım bizzat birbirimizi çok yıprattık ama ben oluruna bıraktım onu rahat bıraktım sadece onun gibi yaptım:) ve bi baktım herşey istediğim gibi olmaya başlamış.. bu dönemler ilişkiyi yıpratıyo aman kızlarmafoldumben
özellikle uzaktan ilişkisi olanlar daha çok yaşar bu durumu.. seviyosanız herşeyin bi çözümü vardır yeterki kırmadan boğmadan vazgeçmeden mücadele edelim

Sağolsun sayesinde varlığında yokluğunu istediğim zamanlar oluyo.. Yani kısacası varlığı ayrı dert, yokluğu ayrı dert ahh aahhhh klava:

çok güzel bir tesbit yapmışsın ama yakınındaysa bu söylediklerini yapıyorsunda arada mesafe varken malesef yapamıyosun çünkü ona olan özlemin seni dahada hırçınlaştırıyorrr

ahh ahhh bendede oluyoo..bıktım işlerinden zaten sık kavga edioruz bide üstüne görüşemeyince ne kalıoki ortada üzüntüden başka mafoldumben bugün 2 hafta oldu görmeyeli ve o çalışıo şuanda mafoldumben geçen hafta benden dolayı görüşememiştik bu haftada onun yüzünden :1no2: belki birbirimizi yıllar sonra görürüz tesadüfen o da:gitme:

işte hırçınlığı erkeğe göstermemek lazım güzel sözlerle yaklaşmak lazım.. bunu başarmak sinirlerine hakim olmak çok zor ama buunu başaran da feraha eriyo kaydirigubbakcemile2

işte hırçınlığı erkeğe göstermemek lazım güzel sözlerle yaklaşmak lazım.. bunu başarmak sinirlerine hakim olmak çok zor ama buunu başaran da feraha eriyo kaydirigubbakcemile2

hırçınlığı nasıl göstermiyeceksin peki varmı formülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…