varsa yoksa oğlu

sudde22

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
44
6
Ben artik bu annemi anlayamiyorum '' kardesimle tartismalarimizda evlenmeden oncede surekli kardesimi tutardi evlendim yine ayni defalarca anne bana sunu dedi bunu dedi diyorum kadin sdece beni dinliyor. Ben onlar saglikli olsun annem babam saglikli olsun baska bisey istemiyorum dedikce onun boyle ayrim yapmasi Artik canimo sikmaya basldi .. kardesimin ne bana ne esime saygisi var kafasi attimi masallah herseyisoyler. Az once bendeydi atistik gitti annemi aradim boyle boyle oldu dinledi dinledi neyse tamam diyor .. dddim benim psikolojomi siz bozdunuz naptik dio sanadefalarca soyluyorm karsinda kizin mi var kopekmi belli degil takmiosun dedim .. Gitmeme karari aldim bir sure sizce dogrumu yapiorum . Hic kiyamiyorum cokta seviyorym ama bu ayrimriciliklari beni cok uzuyor napayim sizce :KK43:(((((

Ben artik bu annemi anlayamiyorum '' kardesimle tartismalarimizda evlenmeden oncede surekli kardesimi tutardi evlendim yine ayni defalarca anne bana sunu dedi bunu dedi diyorum kadin sdece beni dinliyor. Ben onlar saglikli olsun annem babam saglikli olsun baska bisey istemiyorum dedikce onun boyle ayrim yapmasi Artik canimo sikmaya basldi .. kardesimin ne bana ne esime saygisi var kafasi attimi masallah herseyisoyler. Az once bendeydi atistik gitti annemi aradim boyle boyle oldu dinledi dinledi neyse tamam diyor .. dddim benim psikolojomi siz bozdunuz naptik dio sanadefalarca soyluyorm karsinda kizin mi var kopekmi belli degil takmiosun dedim .. Gitmeme karari aldim bir sure sizce dogrumu yapiorum . Hic kiyamiyorum cokta seviyorym ama bu ayrimriciliklari beni cok uzuyor napayim sizce :KK43:(((((
kardeşin erkek herhalde ondan bu torpil:KK11:

(başlıkta yazıyormuş zaten fark etmemişim )

hiç gitmemek olmaz ama kırıldığını gücendiğini güzel bir dille anlat

bu konuları fazla da eşine yansıtma

yine umursamazlarsa mesafe koyarsın

Ah bu erkekleri şişirip şişirip evlendirip elin kızlarının günahına da giriyorlar..bunlarda kendini dünyanın merkezi sanıyor...Benimde erkek kardeşim var 30 yaşında bekar ama asla annemden böyle bir tavır görmedim...

ne istiyorsan yap ama kocanin haberi olmasin ...
ne annene laf soylemende, ne kardesinle ilgili dusunduklerinden
esine ailenle ilgilin tek olumsuz laf etme gerisini ne istiyorsan yap ...[/QUOTE
Esime bisey soylememe gdrek yok zaten herseyin farkinda gecnlerde konusmucaksin artik lafin havda kaliyor dedi

Bu tür anneler yüzünden zaten Türkiye bu durumda oğulcukları her hakka sahip

istediklerinde döver de söver de

o desin
her neolursa olsun aileni esine kotuleme
insan oglu çig sut emmistir, en ufak tartismada onune koyarsa çok agrina gider
ne kadra seversen sev ne kadar asik olursan ol o sadece bi el oglu .. o yokken konus annenle telefonda mesela

Biz kucukken annem hep abilerimi tutardi saygi gosterin abinize gibi gibi.. Oyle gormus kendisi bizede oyle ogretti. Erkekler buyudu gitti kendi yuvasina gelinlerimizde iyi sagolsunlar ama simdi kizlari onun derdini dinliyor bir doktoru bir isi oldu mu kizlari goturuyor. Zaten kendiside diyor artik bu devirde kiz cocuk erkek cocuktan daha hayirlidir diye. Yani demek istedigim biraz sabret zamani geldiginde o da anlayacaktir eminim.

Ahh canım. .

Çok sık gidip gelme bi süre. .

Boşver kocanla mutlu ol ..

Aile değişmiyor napcaksın..

Kendini üzmeye değmez ailen için. Böyle düşünene , düşüncesinin değerine göre değer vereceksin.

Haksız yere kendini üzme. Onların görgüsüzlüğü. Boşver gitsin. Hayat kısa

Eses0st: 42043322 .!.:
Ahh canım. .

Çok sık gidip gelme bi süre. .

Boşver kocanla mutlu ol ..

Aile değişmiyor napcaksın..
Ben bu kadar deger veriyor ken boyle yapılması gerçekten zorma gitmeye başladı ;-(

Haklisin ;-( Cikita Muz, post: 42043512, member: 694443"]Kendini üzmeye değmez ailen için. Böyle düşünene , düşüncesinin değerine göre değer vereceksin.

Haksız yere kendini üzme. Onların görgüsüzlüğü. Boşver gitsin. Hayat kısa[/QUOTE]
Haklisin

Kim olursa olsun sinirlerinizi bozmalarına izin vermeyin, kardeşiniz bile olsa anlaşamıyorsanız çok sık görüşmeyin, kısaca annenizin taraf tutacağı bir meseleye gelmeyin.

X