• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaser liposuction

Kızlar sonunda ameliyatı oldum sizinle aşama paylaşacağım çünkü ben pek bir yazı bulamadım ameliyat olmadan önce umarım size yardımcı olur. Bu gün benim 6. Günüm. Doktorum mirza Fırat bey daha önce anneminde karın germe ve liposuction ameliyatını yapmıştı. Sonuç çok iyiydi açıkçası direk ona gittim o yüzden gıdı,bel ,sırt, iç bacak ,basen ,diz içi. karın göğüs altına kadar yaptırdım. yani kol ve alt bacak hariç hepsini yaptım. Ayrıca göz kapağı ve bişektomi denen yanak estetiğinide yaptım komple bakım Yapmışken anestezide almışken hepsini yapayım dedim. Acayip ödemlerim var şu an kesinlikle ağrısız değil öyle çok basit anlatıyorlar ama değil çok mu ağrılı hayır. Ağrı kesicilerle geçiyor ağır spor yapmışsınız gibi acısı tatlı bi acı Ben 74 kilo girdim 8 litre yağ alındı şu an kilom 70 çok ödemim var. İlk çıktığımda bacaklarım çok inceydi ama şu an çok şişti. Hiç mutsuz değilim çünkü ne kadar inceldiklerini gördüm sadece ödemin geçmesini bekliyorum. Korse giyiyorum. Doktorum karın bel bölgeme ekstra bi korse daha kullandı. Düzgün şekil ve ödem için. Bol yürüyorum bol su içiyorum bakalım inş güzel olacak. İyi düşün iyi olsun İstediğiniz kadar soru sorun arkadaşlar hepsini cevaplarım ben sorabileceğim biri olsun çok istemiştim

Ödem kesınlıkle gidşyor hic merak etme martta olmustum hala var

Benim 2 aya yakin oldu ameliyat olali. 1.ay sonrasi masaja basladim.1 haftadir korsemi ara ara cikariyorum.incelmeyi ve sekillenmeyi hemen fark etmistim.minik minik sertlikler var elime gelen sanirim 1 ay kadar sonra tam olarak onlarda yok olur.
Ve hicte basit bir ameliyat degil cektigim acilari gerilmeleri vucuttaki o cekmeleri ben bilirim.
Odemlerin gecince her sey cok guzel gorunecek emin ol.cok gecmis olsun

merhaba kaç kg iken oldunuz acaba?eylül sonu nişanım var doktorlar ozamana kadar iyileşirsin ağrın sızın olmaz spor acısı gibi dediler ama hiç güvenmiyorum.

Kızlar sonunda ameliyatı oldum sizinle aşama paylaşacağım çünkü ben pek bir yazı bulamadım ameliyat olmadan önce umarım size yardımcı olur. Bu gün benim 6. Günüm. Doktorum mirza Fırat bey daha önce anneminde karın germe ve liposuction ameliyatını yapmıştı. Sonuç çok iyiydi açıkçası direk ona gittim o yüzden gıdı,bel ,sırt, iç bacak ,basen ,diz içi. karın göğüs altına kadar yaptırdım. yani kol ve alt bacak hariç hepsini yaptım. Ayrıca göz kapağı ve bişektomi denen yanak estetiğinide yaptım komple bakım Yapmışken anestezide almışken hepsini yapayım dedim. Acayip ödemlerim var şu an kesinlikle ağrısız değil öyle çok basit anlatıyorlar ama değil çok mu ağrılı hayır. Ağrı kesicilerle geçiyor ağır spor yapmışsınız gibi acısı tatlı bi acı Ben 74 kilo girdim 8 litre yağ alındı şu an kilom 70 çok ödemim var. İlk çıktığımda bacaklarım çok inceydi ama şu an çok şişti. Hiç mutsuz değilim çünkü ne kadar inceldiklerini gördüm sadece ödemin geçmesini bekliyorum. Korse giyiyorum. Doktorum karın bel bölgeme ekstra bi korse daha kullandı. Düzgün şekil ve ödem için. Bol yürüyorum bol su içiyorum bakalım inş güzel olacak. İyi düşün iyi olsun İstediğiniz kadar soru sorun arkadaşlar hepsini cevaplarım ben sorabileceğim biri olsun çok istemiştim

ağrılarınız ve ödemleriniz geçti mi peki_

merhaba kaç kg iken oldunuz acaba?eylül sonu nişanım var doktorlar ozamana kadar iyileşirsin ağrın sızın olmaz spor acısı gibi dediler ama hiç güvenmiyorum.

60 kilo idim boyum 170 benim bel bolgemde vardi yaglar sinir bozucu sekilde ve bana meme buyutmek icinde yag lazimdi silikona karsi oldugum icin.
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama korse takmak sicak bir bölgede yazin zor olur.
Spor acisi hi hi bana o sekilde dediler ama hayir muthis agrili bir ameliyat.
Ve evet simdi olsan eylule kadar tam olmasada iyilesirsin

Selam hanimlar. Sizlerde haberde gördünüzmü yağ aldirdi bi gün sonra hayatini kayip etti izmitde. Beni bu olay cok korkuttu. Sizler ne dusnuyorsunuz?

Selam hanimlar. Sizlerde haberde gördünüzmü yağ aldirdi bi gün sonra hayatini kayip etti izmitde. Beni bu olay cok korkuttu. Sizler ne dusnuyorsunuz?

moralim çok bozuldu ve kesinlikle vazgeçtim..spor yapıp vereceğim..yazık giden can..doktorlarla konuştum hiç biri ama hiç biri samimi gelmedi.12.5000 ver acı yok sızı yok spor acısı diyor.

sırt,bel,karın için..nişanım var eylülde o ödemlerle ağrılarla uğraşamam vazgeçtim.tabi sağ çıkarsan..

60 kilo idim boyum 170 benim bel bolgemde vardi yaglar sinir bozucu sekilde ve bana meme buyutmek icinde yag lazimdi silikona karsi oldugum icin.
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama korse takmak sicak bir bölgede yazin zor olur.
Spor acisi hi hi bana o sekilde dediler ama hayir muthis agrili bir ameliyat.
Ve evet simdi olsan eylule kadar tam olmasada iyilesirsin

şaka gibi kimle konuşsam ağrıdan öldüm bilsem olmazdım diyor.kuzenim mesela erkek bir de.çocuk ağladı karşımda tüm vücut olmuştu bir de..bu kadar para için insanları kandırmalarına sinir oluyorum.açıkça söyleseler bilsek dimi.

ağrılarınız ve ödemleriniz geçti mi peki_
Geçti canım tam bir ay oldu karnımda sırtımda hiç ödem kalmadı bacaklarım hala ödemli biraz ama belim çok inceldi acayip mutluyum. Ama asıl ameliyata 76 ile girmiştim doktorum mirza beyi dinledim şu an 66 kiloyum yani bütün acısına değdi bide ödemlerim tam bitse tam müthiş olacak

Geçti canım tam bir ay oldu karnımda sırtımda hiç ödem kalmadı bacaklarım hala ödemli biraz ama belim çok inceldi acayip mutluyum. Ama asıl ameliyata 76 ile girmiştim doktorum mirza beyi dinledim şu an 66 kiloyum yani bütün acısına değdi bide ödemlerim tam bitse tam müthiş olacak

ben çok korktum şu haberden sonra.kadıncağız vefat etmiş..çok geçmiş olsun canım sana inşallah toparlarsın bir an önce.kime sorsam ağrıdan öldüm diyor o yüzden aşırı korktum..

ben çok korktum şu haberden sonra.kadıncağız vefat etmiş..çok geçmiş olsun canım sana inşallah toparlarsın bir an önce.kime sorsam ağrıdan öldüm diyor o yüzden aşırı korktum..
Canım valla ağrısız diyen yalan söyler eşimde yaptı ama sadece karın o hemen toparlandı bi iki güne benim bölgeler çok fazlaydı bi haftaya rahatladım ama gerçekten spor ağrısı kas ağrısı gibi bi ağrı diğer türlü korkunç ağrılardan değil ben mecburdum açıkçası gözümü kararttım 76 kiloya çıkmıştım boy 158 diyetle geçti ömrüm olmadı yapamadım bi başlangıç olur ameliyat zayıflamak için dedim öylede oldu doktorum mirza Fırat bey çok yardımcı oldu ilgilendi psikolojimin baya bozulduğunu anlattım çünkü ona söylediği herşeyi dinledim yaptım bu sabah 65 kilo çıktım bu benim için herşeye değer durmayı hiç düşünmüyorum 55 i görene kadar Allah o günüde göstersin sağlık sıhhatle biraz gözü kara olmak lazım canım yani o acıya değer ilk 3 gün bende pişman olmuştum Ama geçiyor çabucak şimdi düşünüyorum bi hafta ne ki kaç yıldır uğraşıyorum 70 in altını görmek için şu anki mutluluğum herşeye değer

şaka gibi kimle konuşsam ağrıdan öldüm bilsem olmazdım diyor.kuzenim mesela erkek bir de.çocuk ağladı karşımda tüm vücut olmuştu bir de..bu kadar para için insanları kandırmalarına sinir oluyorum.açıkça söyleseler bilsek dimi.
3 yil once erkek arkadasimda oldu.kocaman adam agladi yani.
Vende 2 hafta tek basima hareket edemedim.
Ole soylenen gibi bugun olun 2 gun sonra ise baslayin olaylari yalan.
Ve evet haklisin bu zor ve sancılı birsey deseler ne olur sanki olmak isteyen yine olacak

Yalniz bide su var cok cok dikkat etmek lazim.benim hi def bide karnim kasli sekilki bisi oldu.ve oralardan asla kilo almayacagim.suan 2 kilo aldim mesela tamamen popodan ve kollardan.yani kilo alma egilimi varsa kimse yaptirmasin.cok dengesiz bir vucut olur uzun vadede

3 yil once erkek arkadasimda oldu.kocaman adam agladi yani.
Vende 2 hafta tek basima hareket edemedim.
Ole soylenen gibi bugun olun 2 gun sonra ise baslayin olaylari yalan.
Ve evet haklisin bu zor ve sancılı birsey deseler ne olur sanki olmak isteyen yine olacak

vay be cidden herkes aynı şeyi söyledi.bana sürekli hangi doktorla konuşsam sadece karın,bel,sırt ağrı olmaz perşembe aml ol p tesi işe başla.evdekiler bile anlamaz belim tutuldu dersin herkese dediler.en iyisi boğazı tutup kilo vermek..

vay be cidden herkes aynı şeyi söyledi.bana sürekli hangi doktorla konuşsam sadece karın,bel,sırt ağrı olmaz perşembe aml ol p tesi işe başla.evdekiler bile anlamaz belim tutuldu dersin herkese dediler.en iyisi boğazı tutup kilo vermek..

Kilo vermek amac olmamasi lazim bölgesel gitmeyen fazlaliklar alınıyor ben suanda cok mutluyum tatildeyim ve fizigime yorum yapan bayanlar oldu cok mutlu oldum tabi alinan kilolar tekrar geldi cok yemekten orantılı alıyorum

Kilo vermek amac olmamasi lazim bölgesel gitmeyen fazlaliklar alınıyor ben suanda cok mutluyum tatildeyim ve fizigime yorum yapan bayanlar oldu cok mutlu oldum tabi alinan kilolar tekrar geldi cok yemekten orantılı alıyorum

biliyorum farkındayım.benim tüm sorun karın ve yan simit bölgemde toplandığı için sadece oraya yaptırmak istiyorum önümde düğün var mart ayında.ama önce 10 kg verip öyle bir bakıcam.

Ne kadara oldunuz lütfen paylaşır mısınız?

Back
X