- 18 Mayıs 2016
- 98
- 17
- 18
- 36
- Konu Sahibi Yenianne20166
Kızlar sonunda ameliyatı oldum sizinle aşama paylaşacağım çünkü ben pek bir yazı bulamadım ameliyat olmadan önce umarım size yardımcı olur. Bu gün benim 6. Günüm. Doktorum mirza Fırat bey daha önce anneminde karın germe ve liposuction ameliyatını yapmıştı. Sonuç çok iyiydi açıkçası direk ona gittim o yüzden gıdı,bel ,sırt, iç bacak ,basen ,diz içi. karın göğüs altına kadar yaptırdım. yani kol ve alt bacak hariç hepsini yaptım. Ayrıca göz kapağı ve bişektomi denen yanak estetiğinide yaptım komple bakım Yapmışken anestezide almışken hepsini yapayım dedim. Acayip ödemlerim var şu an kesinlikle ağrısız değil öyle çok basit anlatıyorlar ama değil çok mu ağrılı hayır. Ağrı kesicilerle geçiyor ağır spor yapmışsınız gibi acısı tatlı bi acı Ben 74 kilo girdim 8 litre yağ alındı şu an kilom 70 çok ödemim var. İlk çıktığımda bacaklarım çok inceydi ama şu an çok şişti. Hiç mutsuz değilim çünkü ne kadar inceldiklerini gördüm sadece ödemin geçmesini bekliyorum. Korse giyiyorum. Doktorum karın bel bölgeme ekstra bi korse daha kullandı. Düzgün şekil ve ödem için. Bol yürüyorum bol su içiyorum bakalım inş güzel olacak. İyi düşün iyi olsun İstediğiniz kadar soru sorun arkadaşlar hepsini cevaplarım ben sorabileceğim biri olsun çok istemiştim
Ödem kesınlıkle gidşyor hic merak etme martta olmustum hala var