merhaba ben dün öğlen vaser liposaction oldum, şuan hastaneden yazıyorum, bu forumda okuduklarımdan yardım aldım o yüzden merak edenlere yardımcı olmak isterim, ben karın bölgeme yaptırdım tek bölge ve en kolay bölgeymiş dokturumun söylediğine göre, doktorum Mirza Fırat, tek bölge fiyatı 6,000TL ek bölge isterseniz her bölge için 1,500TL daha ödüyorsunuz, aldırdığınız yağları başka bölgeye kullanmak isterseniz mesela meme büyütme yada popo şekillendirme gibi o da 2,000TL fiyata ek olarak.Ben acıya dayanıklı biriyim geçen yılda burun estetiği yaptırdım, kesinlikle burundan çok daha acılı, kimseyi korkutmak için söylemiyorum ama bilinçli olun ameliyat sonrası ilk 3 saat çok acılı sonrasında rahatlıyorsunuz ve tek bölge, çoklu bölgelerde tahmin edemiyorum, güzel olmak için dayanırım diyen varsa saygı duyarım, yanınızda muhakkak refakatçı olsun, korse olduğu için oturup kalkmak wc ihtiyacı ve yürüyüş için birine ihtiyacınız olacak, tek bölge olmasına rağmen bir gece hastane de yatış var sürekli serumlarla miğde bulantısı ve ağrı kesici desteği veriyorlar, gene yaptırımısın derseniz benim kilom yok sadece yağ yakamıyordum ama evet kesinlikle yaptırırdımönemli olan sonuç, umarım beklediğim gibi olur, soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim.