Yorumunuzun noktasina kadar katiliyorum cok haklisiniz.musteride oldum calisanda oldum.ben vatandasim.hakkimi ararim diyerekten camurlasan insanlarda var,korkudan agzini acip bir sey soramadigin,hemen azarlayan memurlarda var.bende borcum tamamen sifirlandimi diye israrla sorarim.cep tlf cikinca ev telefonunu iptal ettik ve kadina fazla dan al sonra basimiz agrimasin dedik hayir hic kalmadi dedi.meger 23 kurusluk bir sey kalmis.yillar sonra bize o numaradan 300 kusur borc cikti.23 kurus katlana katlana ne hale gelmis.eger devletten maas aliyorsan vatandasin isinide goreceksin arkadas
Bazi memurlar var ki insanin yuzune bakmaya useniyorlar,suratlari asik,bir soru soruyorsun sorduguna pisman ediyorlar. Nefret ediyorum.
Adam on kere sorsun anlamadiysa
sizin isiniz ona cevap vermek,bilgilendirmek..
Bunun icin maas veriyolarlar size.
Adam cahilse anlamiyorsa yapacak birsey yok,cevap vereceksin anliyana kadar..
bu tarz kurumlara günde binlerce insan geliyor, memur herkese anlayıncaya kadar anlatmaya kalkarsa orada işler yürümez,
ayrıca memurun görevi sadece bilgilendirmek değil olabilidiğince seri bir şekilde tüm insanlara hizmet etmektir.
bu tarz kurumlara günde binlerce insan geliyor, memur herkese anlayıncaya kadar anlatmaya kalkarsa orada işler yürümez,
ayrıca memurun görevi sadece bilgilendirmek değil olabilidiğince seri bir şekilde tüm insanlara hizmet etmektir.
aynen öyle arkadaşım ha tahammülün yokmu insanlara ozaman kusura bakma oturcaksın evinde senin sabrın laçka diye yada kolay para kazanmak istiyorsun burnundan kıl aldırmak istemiyorsun diye kimseye saygısızlık yapmaya hakkın yok heleki düzgün yapmadığın işin fatursanın karşıdaki ödüyosa durma orda arkadaş haram para yiyosun ve şikayet ediyosun borcumu tabiki sorarım fatur sana değil bana gelecek......
bak herkes ne kadar anlayışlı konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyolarmış kolayı bıraksınlar rahat bıraksılar oralarıda adam gibi yapacak insanlar gelsin onların yerine. gidip so memuru buldunmu canım faturayı gösterseydin hatta şikayetçi olsaydın yazık yaa
Evet cok sayida kisi gidiyor dogru ama meslek secim yapilirken bunun farkindalar degilmi.o zaman hastanelerede yuzlerce kisi gidiyor dr larda ustunkoru ilgilensinler soru sordurmasinlar olacak is degil.ayrica arkadasim maas aliyor bu insan herkesle tek tek ilgilenecek.benim unideki isime dondu.muafiyet icin ogrenci islerine gitmistim isimiz gucumuz yok sizlemi ugrasacagiz demisti.gerzekali ben ogrenciyim sen ogrenci isleri benle ugrasacaksin tabi.ben bu tarz insanlara kiziyorum.aybasi olsun bankadan parami cekeyim vatandad gelsin azarlayayim dudugumu ottureyim ohhhhhhh
salla başını al maaşını tarzı memurlara ne desek az zaten ben onları kastettmiyorum kesinlikle ,o tarz memurlardan tüm insanlar şikayetçi tek siz tek ben değil.
benim kastettiğim işini düzgünce yapmasına rağmen ciddiye alınmayan memurlar. daha dün bankada bir kız işlem yaptııyor kulağının birinde kulaklık bankacı bayan bir şey dedi anlamadı tekrarlattırdı kadına, memur vatandaşa yardımcı olmalı vatandaş memura, tek taraflı olmamalı hiç bir zaman. ne memur arkadaşlar ne vatandaşlar hiç birimiz zaman kaybedip işlerimizin aksamasını istemeyiz öyle değil mi o yüzden birbirimize yardımcı olmalıyız.
bende ters davranan memurlardan nefret ederim o yüzden asla öyle biri olmamak için çaba sarf ediyorum zaten. ters cevap vermeden insanları üzmeden konuşmaya çabalıyorum
bende kamudayim ve iddiliyim bir cok kisinin dayanamayacagi bir tempoda surekli ayni insanlarla muhattap oluyorum toplumdada kendi iclerinde yasayan bir grup, ama ben memnunum iyi niyetliside var, yalancisida, beni kandirmaya calisanida. hepsini aniyorum ztn, 300 400 kisi civarindalar :) ben netim ve tavizim yok yapilmasi gerekeni soyleyip koridorda donup gittigim bile oldu. veya odamdan cikardigim. kimsenin tavri benim kisiligime deil ve islerini yaptirmak icin beni dinlemek zorundalar. konuda sosyal yardimlar. ama bu kimseyi kirdigim incittigim anlaminada gelmiyor sadece mesafeyi korumakta mesele. ornegin kimliksiz gelene asla tavizim yok kimlikleri dosyalarimda mevcut oldugu halde kendimi yoracagima onlari gonderiyorum. artik hepside kuzu kuzu gidip aliyor cirkefligin ise yaramayacagini biliyor. soyledegimde gayet net gidip getirin gerisini dinlemem bile
kredi kartimi iptal ettirmistim
butun borcumu kapattim
tamam borcunuz kapanmistir dediler
yurt disina tasindim ve 2 sene sonra annemin evine mektup geliyor
hesap extre ödenmemis bocrunuz var diye
simdi ben bana borcunuz yok diyen memura keske eminmiisn borcum yok mu
bak bir daha bak deseydim
bende isi adam gibi yapmayan memurlara sinir oluyorum
oturmasin o zaman orda
aynen öyle arkadaşım ha tahammülün yokmu insanlara ozaman kusura bakma oturcaksın evinde senin sabrın laçka diye yada kolay para kazanmak istiyorsun burnundan kıl aldırmak istemiyorsun diye kimseye saygısızlık yapmaya hakkın yok heleki düzgün yapmadığın işin fatursanın karşıdaki ödüyosa durma orda arkadaş haram para yiyosun ve şikayet ediyosun borcumu tabiki sorarım fatur sana değil bana gelecek......
bak herkes ne kadar anlayışlı konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyolarmış kolayı bıraksınlar rahat bıraksılar oralarıda adam gibi yapacak insanlar gelsin onların yerine. gidip so memuru buldunmu canım faturayı gösterseydin hatta şikayetçi olsaydın yazık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?