Vay anasini ben sok ben iptal :)

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
36
Merhaba güzel Hanimlar!
Bu yaz kisa süreligine bir yerde calistim. Ordaki bi oglan baya hosuma gitmisti. Ayni ist yerinde bi kiz daha vardi. Oda benim gibi kisa süreligine ise girmisti. Ama tahmin etmistim bu kizin benim hoslandigim oglandan hoslandigini. Facedeki Profil resimlerine baktim ikisininde arka kapak resmi ayni. Helal olsun milletin kizi isim biliyor. Nasil ayarliyorlar? Ne yapiyorlar? Yada onlarda olupta bizde olmayan nedir :)
Bende kedinin cigere baktigi gibi uzaktan onlari takip edeyim. Hayirlisi bakalim yapicak bisey yok :)

Belki aura. O da hiçbir şey yapmadıysa. Aralarında nasıl bir diyalog geçti bilmiyoruz tabii.

Merhaba güzel Hanimlar!
Bu yaz kisa süreligine bir yerde calistim. Ordaki bi oglan baya hosuma gitmisti. Ayni ist yerinde bi kiz daha vardi. Oda benim gibi kisa süreligine ise girmisti. Ama tahmin etmistim bu kizin benim hoslandigim oglandan hoslandigini. Facedeki Profil resimlerine baktim ikisininde arka kapak resmi ayni. Helal olsun milletin kizi isim biliyor. Nasil ayarliyorlar? Ne yapiyorlar? Yada onlarda olupta bizde olmayan nedir :)
Bende kedinin cigere baktigi gibi uzaktan onlari takip edeyim. Hayirlisi bakalim yapicak bisey yok :)

Biz ona karşılıklı etkileşim diyoruz .

İkisi birbirinden etkilenmiş ki , olmuş .

Yoksa o ''milletin kızı'' ağzı ile kuş tutsa olmayınca olmaz :KK66:

Belki aura. O da hiçbir şey yapmadıysa. Aralarında nasıl bir diyalog geçti bilmiyoruz tabii.
arka kapaklarini ayni yapicak kadar ilerlemisler iste :) belkide aynen kiz bisey yapmadi. hakliya hakkini vermek lez
arka kapak resimlerini ayni yapicak kadar ilerlemisler. belkide kiz bisey yapmamistir haklisiniz. ama hakliya hakkini vermek gerekir kiz gercekten cok güzel.

Biz ona karşılıklı etkileşim diyoruz .

İkisi birbirinden etkilenmiş ki , olmuş .

Yoksa o ''milletin kızı'' ağzı ile kuş tutsa olmayınca olmaz :KK66:
kesinlikle katiliyorum size. lakin bazen hoslansanda karsilikli elinden bisey gelmez. sen bisey yapmassin o yapmaz öylece kalir. demekki bu ikiside istekliymis ne deyim :)

arka kapaklarini ayni yapicak kadar ilerlemisler iste :) belkide aynen kiz bisey yapmadi. hakliya hakkini vermek lez

arka kapak resimlerini ayni yapicak kadar ilerlemisler. belkide kiz bisey yapmamistir haklisiniz. ama hakliya hakkini vermek gerekir kiz gercekten cok güzel.

Adamda ondan hoşlandı demek ki. Hangisi daha erken yapmışsa o etkilemiştir, stalker ruhum konuştu :KK53:

B
Cesaret? Hareket? Şoklanmamak? Boşverr..
Bu konuda yeterince soklandim. zaten oglanla ayni düsünceye sahip olmadigimi biliyordum yani beni tahminim sasirtmadida. bayadir takip ediyodum ikisinide biseylerin olucagini hissetmis gibi
İki insanın bir yerde tanışıp, arkadaş olup ilerleyen zamanda ilişkiye başlaması kadra doğal ne var? Şok olacak bir şey değil ki, hayatın olağan durumlarından biri.
benim sasirdigim ortada bisey yokken benim bunu hissetmem. sasirdimmi hayir. benim bu tahminlerim genelde tutar. görünüse bakilirsa buda
Cesaret? Hareket? Şoklanmamak? Boşverr..
Ben bu konuda cok sok yasadim o yüzden sknti yok bünye aliskin :)

Kapak fotosu diyince aklima bir arkadasim geldi :)
kiz arkadasimdan hoslanan biri vardi..
Kiz kesinlikle istemiyordu
Ama cocuk , bizim kizin durum iletilerinden tut herseyine kadar takip edip , aynisini kendi hesaplarinda yayinliyordu ..
Sosyal medya hesaplarindan bazilarina isimlerinin bas harfini yaziyordu..
Kiz zor kurtuldu :D

İki insanın bir yerde tanışıp, arkadaş olup ilerleyen zamanda ilişkiye başlaması kadra doğal ne var? Şok olacak bir şey değil ki, hayatın olağan durumlarından biri.
yok cnm sknti yok Allah cc mutlu etsin. hatta resimleri cekindikleri yer kizin memleketi. Allah cc mutlu etsin. kimsenin mutlulugunda gözüm yok. Öyle duygularim yogunlasti bende yazayim dedim fenami ettim :)

Kapak fotosu diyince aklima bir arkadasim geldi :)
kiz arkadasimdan hoslanan biri vardi..
Kiz kesinlikle istemiyordu
Ama cocuk , bizim kizin durum iletilerinden tut herseyine kadar takip edip , aynisini kendi hesaplarinda yayinliyordu ..
Sosyal medya hesaplarindan bazilarina isimlerinin bas harfini yaziyordu..
Kiz zor kurtuldu :KK70:
Sahsen ben bu kizida öyle görmüstüm. Oglan ne paylassa bu kizda arkasindan paylasiyor. Bu son kapak resmindede öyle oglan paylasmis arkasindanda kiz. ama oglan resimi begenmis demekki hosuna gitmis. bide kizin memleketinde cekilmis olan bi resim. yani kisacasi resim konusuyor hatta bagiriyor :)

Sahsen ben bu kizida öyle görmüstüm. Oglan ne paylassa bu kizda arkasindan paylasiyor. Bu son kapak resmindede öyle oglan paylasmis arkasindanda kiz. ama oglan resimi begenmis demekki hosuna gitmis. bide kizin memleketinde cekilmis olan bi resim. yani kisacasi resim konusuyor hatta bagiriyor :)
Simdi uzaktan bakildiginsa kesin aralarinda bir sey var , karsilikli etkilesim halindeler gibi duruyor dimi :)

Karsilikli etkilesim bambaska bir sey. Zorlamayla olamayacak turden.
Esimle staj yaparken tanistim. Hatta o siralar esimle sirketteki sekreter kizin arasinda biseyler vardi. Ben hic bisey yapmadim oyle asik falan da olmadigim icin ustune dusmedim. Adamin sevgilisi var hem ne yapayim? Sekreter kiz da manken gibi biseydi Allah var cok guzeldi. Bense 1.5 metrelik Allahin siradan bir kulu...
Ama iste etkilesim bambaska bisey. Bak evlendik bile.

Karsilikli etkilesim bambaska bir sey. Zorlamayla olamayacak turden.
Esimle staj yaparken tanistim. Hatta o siralar esimle sirketteki sekreter kizin arasinda biseyler vardi. Ben hic bisey yapmadim oyle asik falan da olmadigim icin ustune dusmedim. Adamin sevgilisi var hem ne yapayim? Sekreter kiz da manken gibi biseydi Allah var cok guzeldi. Bense 1.5 metrelik Allahin siradan bir kulu...
Ama iste etkilesim bambaska bisey. Bak evlendik bile.
Müthis bir yorumdu. aynen bende 1 bucuk metreligim hamdolsun :) Yanliz o kiz oglani heryerden takip ediyor. adim gibi eminim kiz ekledi. yani o kizin konusabilicegi ortamlar var. ama ben olabildigine hoslandigimi anlamasin diye mesafemi korudum, hicbiryerden eklemedim. hatta birlikte oldugumuz yerlerden kendimi sildim. yani benim hikayem sizinkisine benzemiycek belli :)

Müthis bir yorumdu. aynen bende 1 bucuk metreligim hamdolsun :) Yanliz o kiz oglani heryerden takip ediyor. adim gibi eminim kiz ekledi. yani o kizin konusabilicegi ortamlar var. ama ben olabildigine hoslandigimi anlamasin diye mesafemi korudum, hicbiryerden eklemedim. hatta birlikte oldugumuz yerlerden kendimi sildim. yani benim hikayem sizinkisine benzemiycek belli :)
Siz de olmasin diye elinizden geleni yapmissiniz. Birinden hoslaniyorsan az da olsa ilgini belli ediceksin ki karsidakinin dikkatini cekesin. Tabi bu konularda biraz ölçülü olmak lazım sonunda üzülmemek adına.

Back
X