Vaz mı geçeyim, bekleyeyim mi?

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Merhaba kızlar
Hoslandigim bir çocuk var. Kendisi bir kafede garson. Toplamda kafeye 4 kere gittik arkadaşlarımla. İlk gittigimde sadece begenmistim sonra bir süre gitmedik bir ay falan daha sonra da iki üç hafta içinde haftada bir gittik. Sonra instagramdan bulup ekledim. Bu arada son iki gittiğimde çocukla bakistik belli ettim o da bakti. Arkadaşlarım ben bakmazken de baktığını soyledi. İnstagramdan ekledim kabul etti o da ekledi. Hikayelerime de bakıyor hep. Ama mesaj atmadi hala. Sizce vaz mı geçeyim? İstese atmaz miydi? Yoksa bekleyeyim mi

Kafeye giderim ne var yani ayrıca her gün gitmiyorum sonuçta haftada bir ve sadece son iki gittiğimde baktım. Ve ekledim ne var bunda. Ayrıca yazmayı düşündüğümu çıkarabilen anlama kapasiteniz de mukemmel
Hakarete girmeyelim, seviyenizi hemen belli etmeyin.

siz sormuşken bunu düşünmem ay ne kadar abes Eklemenize laf etmedim, ekleyebilirsiniz ha ben uzaktan görüp, bakışmalarla olan bir durumu o kadar önemseyip eklemezdim. İsteyen ekler, iletişime girer. Siz eklemişsiniz, ne var bunda. Cafeye gitmek deği, bakıştığını düşündüğünün insanın cafesine sürekli gidip, eklemek farklı
Neyse sizinle anlayış seviyemiz baya farklı, anlatamayacağım kendimi yorumumda art niyet yoktu düşünmeseniz sormazsınız. Sonra da düşündüğümü nerden çıkardınız anlamanıza bakın diyorsunuz şaka gibi.
Bu arada benim erkek kardeşim çok dalga geçer, bu ekleyip, takip edenlerden sonra da yazanlardan. Aşırı cazibelidir. Kızlar da hemen ekleyip, yazıp adım atıyorlar. Pek etkili olmuyor maalesef.

Yani ortada bir şey yokken, vazgeçmek, beklemek saçma.
Boşverin sadece. İsterse yazar. İstemezse yazmaz. Umrunuzda olmasın, takmayın, daha çok ilgili olur.

Kafeye giderim ne var yani ayrıca her gün gitmiyorum sonuçta haftada bir ve sadece son iki gittiğimde baktım. Ve ekledim ne var bunda. Ayrıca yazmayı düşündüğümu çıkarabilen anlama kapasiteniz de mukemmel
Hem konu acip fikir istiyosun hem de herkese çemkiriyosun. Belli ki yaşin kücük.. Hicbir yoruma gelemiyorsun.. Herkes yaptigin seyleri soylemis ama senin zoruna gidiyor. Madem yaptiklarinla yuzlesemiyor. Utaniyorsun. O zaman yapmayacaksin. Yapiyorsan da buraya konu acarak desifre etmeyeceksin. Fikir istiyorsan yorumlara da tahammul edeceksin..

Yalnız ben yazayım mi diye bir şey demedim. Nereden çıkardıniz bilmiyorum.olmayan şeyi yazıyorsunuz okuduğunuza eminsiniz ama bir defa dönüp bakmıyorsunuz bu kız böyle bişey yazmış mi yazmamis mi cidden. Sonra ben seviyesiz oluyorum. Yorumunuz da gayet aşağılayıcı.
Ya desene baştan meğer Brad Pitt' in ablasiyla konuşuyorum
Merak etme herkes senin erkek kardeşin gibi havalara girip dalga moduna geçmiyor :)

yazmayın. cafeye uzun süre gitmeyin o sırada bir hareketlenme olacak mı bakın. bir süre geçip tekrar cafeye gidince tepkisi ne olacak bakın. şuan için ortada hiçbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…