- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Neye dayanarak 16 17 tahmin ediyosunuz acaba?Yaşlar kaç bilmiyorum ama 16-17 gibi tahmin ederek yorum yapıyorum.
İnstagramdan ekleyerek ilk adımı siz atmışsınız. İkinci adımı bekleyin de o atsın. İstese mesaj atar zaten.
Sadece ekledim yalnız, tek yaptığım bu yoruma bak .Her adımı sen atmışsın adamda tık yok. Bu gidişle isteme de senden olur.
Cafeye gitmek, bakışlarla belli etmek, eklemek, yazmayı düşünmek daha tutmasak ooSadece ekledim yalnız, tek yaptığım bu yoruma bak .
Kafeye giderim ne var yani ayrıca her gün gitmiyorum sonuçta haftada bir ve sadece son iki gittiğimde baktım. Ve ekledim ne var bunda. Ayrıca yazmayı düşündüğümu çıkarabilen anlama kapasiteniz de mukemmelCafeye gitmek, bakışlarla belli etmek, eklemek, yazmayı düşünmek daha tutmasak oo
Hakarete girmeyelim, seviyenizi hemen belli etmeyin.Kafeye giderim ne var yani ayrıca her gün gitmiyorum sonuçta haftada bir ve sadece son iki gittiğimde baktım. Ve ekledim ne var bunda. Ayrıca yazmayı düşündüğümu çıkarabilen anlama kapasiteniz de mukemmel
Hem konu acip fikir istiyosun hem de herkese çemkiriyosun. Belli ki yaşin kücük.. Hicbir yoruma gelemiyorsun.. Herkes yaptigin seyleri soylemis ama senin zoruna gidiyor. Madem yaptiklarinla yuzlesemiyor. Utaniyorsun. O zaman yapmayacaksin. Yapiyorsan da buraya konu acarak desifre etmeyeceksin. Fikir istiyorsan yorumlara da tahammul edeceksin..Kafeye giderim ne var yani ayrıca her gün gitmiyorum sonuçta haftada bir ve sadece son iki gittiğimde baktım. Ve ekledim ne var bunda. Ayrıca yazmayı düşündüğümu çıkarabilen anlama kapasiteniz de mukemmel
Yalnız ben yazayım mi diye bir şey demedim. Nereden çıkardıniz bilmiyorum.olmayan şeyi yazıyorsunuz okuduğunuza eminsiniz ama bir defa dönüp bakmıyorsunuz bu kız böyle bişey yazmış mi yazmamis mi cidden. Sonra ben seviyesiz oluyorum. Yorumunuz da gayet aşağılayıcı.Hakarete girmeyelim, seviyenizi hemen belli etmeyin.
siz sormuşken bunu düşünmem ay ne kadar abesEklemenize laf etmedim, ekleyebilirsiniz ha ben uzaktan görüp, bakışmalarla olan bir durumu o kadar önemseyip eklemezdim. İsteyen ekler, iletişime girer. Siz eklemişsiniz, ne var bunda. Cafeye gitmek deği, bakıştığını düşündüğünün insanın cafesine sürekli gidip, eklemek farklı
Neyse sizinle anlayış seviyemiz baya farklı, anlatamayacağım kendimiyorumumda art niyet yoktu düşünmeseniz sormazsınız. Sonra da düşündüğümü nerden çıkardınız anlamanıza bakın diyorsunuz şaka gibi.
Bu arada benim erkek kardeşim çok dalga geçer, bu ekleyip, takip edenlerden sonra da yazanlardan. Aşırı cazibelidir. Kızlar da hemen ekleyip, yazıp adım atıyorlar. Pek etkili olmuyor maalesef.
Ya ben erkeklerden bekleyen biri değilim ilk adımı. Ama olumsuz yanıt alırsam gururum kırılır ve bunu istemiyorum .Seviyorsan git söyle bence diyeceğim. Niye hep erkek adım atsın ki? Eklemişsin evet ama adımın yarım kalmış. Neden eklediğinide belli et madem.
Teşekkürler :)Yani ortada bir şey yokken, vazgeçmek, beklemek saçma.
Boşverin sadece. İsterse yazar. İstemezse yazmaz. Umrunuzda olmasın, takmayın, daha çok ilgili olur.
Cafe ye git yine istersen. Bakarsın kendisi konusturur bu kez. Bi adım atar belki. Yani bence de biraz bekle yeterince mesaj yollamissin bakmak eklemek yeterli. Ilgisi varsa o döner zaten
Bu da iyi bir yol zaten gidemiyicem şu aralar. Bakalım ne olacak teşekkür ederimyazmayın. cafeye uzun süre gitmeyin o sırada bir hareketlenme olacak mı bakın. bir süre geçip tekrar cafeye gidince tepkisi ne olacak bakın. şuan için ortada hiçbir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?