- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Düşüncelerimi çok net ve güzel, tam anlamıyla anlatmışsınız demek istediğim buydu. Yazım tarzım farklı olunca yanlış anlıyorlar beni dalga geçiyorum gibi.Yeni jenerasyon tabi kendilerine göre çok öz güvenli öyle tabir ediyorlar ya. Kız adım atsa ne olur şöyle yapsam ne olur. Yapın yapın kızlar aferin ama erkekler sizin gibi bir değişim geçirmedi Hale’n fethedilen değil fetheden olmak istiyorlar. İstisnalar genel durumu bozmaz ama arkadaşın dediğine katılıyorum. İlk adımı atan kızlar zayıf ve kolay olarak görülüyor. Ayrıca evet zaten bir amacı fikri olsa ekler eklemez yazardı. Bence de pek etkili olmuyor...
Yazmayı düşünmüyorum bu yüzden. Ekleyerek niyetimi.belli ettim zaten.
Fotoğraf koymayı düşünüyorum güzel. Bakalım begenicek miEklemişsin zaten daha başka cin fikirler lazım sana artık ve daha da başka da birşey yapma.
Sanalı geçelim reele gidelim.Fotoğraf koymayı düşünüyorum güzel. Bakalım begenicek mi
Gideyim mi yani?Sanalı geçelim reele gidelim.
Canım erkekler öyle olmadıklarını düşünseler de itiraf etmeyebilirler kaldı ki oo hafifmiş iyi eğlenirim şeklinde de yaklaşabilir. Ben seni suçlu görmüyorum sen temiz duygularla hareket edebilirsin ama bir de realite var bunu anlatmak istedimBen söyle dusunuyorum: ben ilk adım attım diye beni basit görecek bir erkekse zaten hayatımda olmasın. Görmüş olurum öyle biri oldugunu
Ama üç gün olduBence yazar bekle
Haklısın maalesef.Canım erkekler öyle olmadıklarını düşünseler de itiraf etmeyebilirler kaldı ki oo hafifmiş iyi eğlenirim şeklinde de yaklaşabilir. Ben seni suçlu görmüyorum sen temiz duygularla hareket edebilirsin ama bir de realite var bunu anlatmak istedim
Güzel dikkat çekici resim falan ekle instegramaAma üç gün oldu
gidip konuşma ama dolaylı yoldan anladın mı? Tesadüf gibi bazı şeyler. Üff şimdi aklıma gelmiyor.Gideyim mi yani?
Onu yapıcam :)Güzel dikkat çekici resim falan ekle instegrama
AynenHem konu acip fikir istiyosun hem de herkese çemkiriyosun. Belli ki yaşin kücük.. Hicbir yoruma gelemiyorsun.. Herkes yaptigin seyleri soylemis ama senin zoruna gidiyor. Madem yaptiklarinla yuzlesemiyor. Utaniyorsun. O zaman yapmayacaksin. Yapiyorsan da buraya konu acarak desifre etmeyeceksin. Fikir istiyorsan yorumlara da tahammul edeceksin..
Kadin kotu bise dememis sana hemen terslemissin birde hakaret etmissin, bu yuzden asil mukemmel olan sensin bence :)Kafeye giderim ne var yani ayrıca her gün gitmiyorum sonuçta haftada bir ve sadece son iki gittiğimde baktım. Ve ekledim ne var bunda. Ayrıca yazmayı düşündüğümu çıkarabilen anlama kapasiteniz de mukemmel
Yahu düzgün yorumlara gayet güzel cevap veriyorum sadece bir kişiye ters cevap verdim .Aynen
Valla yorum yapmaya cekindim, herseyi ben bilirim havasina girmis, kim ne derse tersliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?