Vaz mı geçeyim, bekleyeyim mi?

Düşüncelerimi çok net ve güzel, tam anlamıyla anlatmışsınız demek istediğim buydu. Yazım tarzım farklı olunca yanlış anlıyorlar beni dalga geçiyorum gibi.

Yazmayı düşünmüyorum bu yüzden. Ekleyerek niyetimi.belli ettim zaten.

ciddi ciddi soyluyorum ulkemizde genel kani yillarca gecmez ...modernlesme falan hikaye islerine gelmez bir kisim erkeklerin ...sevgiliyken modernlesmek isterler gel gor ki iş ciddiye binince dogu tarzi isterler ... sadeece kullanmak icin modernmis gibi yapanlar var bak herkes demiyorum ...

Bence gereginden fazla bile adım atmışsin. Daha ne yapacaksın yani.

Geriye bir tek buluşma teklif etmek kalmış. Onu da bir zahmet adam yapsın

Ben söyle dusunuyorum: ben ilk adım attım diye beni basit görecek bir erkekse zaten hayatımda olmasın. Görmüş olurum öyle biri oldugunu
Canım erkekler öyle olmadıklarını düşünseler de itiraf etmeyebilirler kaldı ki oo hafifmiş iyi eğlenirim şeklinde de yaklaşabilir. Ben seni suçlu görmüyorum sen temiz duygularla hareket edebilirsin ama bir de realite var bunu anlatmak istedim

Ne beklemesi tabi ki bekleme olursa birşeyler yazar zaten.Sen de ona göre karar verirsin.
Yok birşey yazmaz da adım atmazsa takılma kısmet de geç.
Bir tanıdığım vardı aynı sizin gibi birinden hoşlandı,çalıştığı yere sık sık gitti,sanaldan ekledi vs..
Sonuc evlendiler ama şimdi boşanma aşamasındadır çünkü çocuk aldatiyor kısacası sağlıklı bir tanışma olmadığı için böyle oldu.Çocuk aldattığı kişileri de çalıştığı restoranta gelenlerden;sanalda yazanlardan buldu.

Aynen
Valla yorum yapmaya cekindim, herseyi ben bilirim havasina girmis, kim ne derse tersliyo

Bekle bencede bu erkek milletini poposunu fazla kaldirmamak gerek :) indirmesi zor oluo sonra :)

Kafeye giderim ne var yani ayrıca her gün gitmiyorum sonuçta haftada bir ve sadece son iki gittiğimde baktım. Ve ekledim ne var bunda. Ayrıca yazmayı düşündüğümu çıkarabilen anlama kapasiteniz de mukemmel
Kadin kotu bise dememis sana hemen terslemissin birde hakaret etmissin, bu yuzden asil mukemmel olan sensin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…