- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Amaan ne kırılıcak gitmezsin bi süre. Ölüyorum, aşığım demiyorsun ki. Gayet kendinden emin, özgüvenli bir şekilde mesaj atıp muhabbet edeceksin. Egoist ve ukalaysa zaten sen kendin kesmek istersin konuşmayı.Ya ben erkeklerden bekleyen biri değilim ilk adımı. Ama olumsuz yanıt alırsam gururum kırılır ve bunu istemiyorum .
Art niyet yoktu şakayla karışık cevapladım ama bildirdim zaten. Kendi yaptıklarını söylüyor, biz de söyleyince anlamamıza laf ediyor. Eleştiriye gelemeyen insanlar konu açmasınlar. Neden sadece papağan gb pohpohlamamızı bekliyorlar, anlamıyorum.Hem konu acip fikir istiyosun hem de herkese çemkiriyosun. Belli ki yaşin kücük.. Hicbir yoruma gelemiyorsun.. Herkes yaptigin seyleri soylemis ama senin zoruna gidiyor. Madem yaptiklarinla yuzlesemiyor. Utaniyorsun. O zaman yapmayacaksin. Yapiyorsan da buraya konu acarak desifre etmeyeceksin. Fikir istiyorsan yorumlara da tahammul edeceksin..
Cocuk mesaj atmayinca stresini bizde atiyorArt niyet yoktu şakayla karışık cevapladım ama bildirdim zaten. Kendi yaptıklarını söylüyor, biz de söyleyince anlamamıza laf ediyor. Eleştiriye gelemeyen insanlar konu açmasınlar. Neden sadece papağan gb pohpohlamamızı bekliyorlar, anlamıyorum.
Çoğu da erkek kardeşim gb havalara girdiğini belli etmiyor. Günümüz ergenleri.Yalnız ben yazayım mi diye bir şey demedim. Nereden çıkardıniz bilmiyorum.olmayan şeyi yazıyorsunuz okuduğunuza eminsiniz ama bir defa dönüp bakmıyorsunuz bu kız böyle bişey yazmış mi yazmamis mi cidden. Sonra ben seviyesiz oluyorum. Yorumunuz da gayet aşağılayıcı.
Ya desene baştan meğer Brad Pitt' in ablasiyla konuşuyorum
Merak etme herkes senin erkek kardeşin gibi havalara girip dalga moduna geçmiyor :)
Aynen aradaki şanslı kişi benim. Piyango bana vurdu.Cocuk mesaj atmayinca stresini bizde atiyor
Ya ınanamiyorum. Ben kesinlikle utanmiyorum. Eleştiriye de açığım. Ama eleştirmek var, eleştirmek var. Ben düzgünce fikrini söyleyenlere düzgünce cevap veriyorum zatenHem konu acip fikir istiyosun hem de herkese çemkiriyosun. Belli ki yaşin kücük.. Hicbir yoruma gelemiyorsun.. Herkes yaptigin seyleri soylemis ama senin zoruna gidiyor. Madem yaptiklarinla yuzlesemiyor. Utaniyorsun. O zaman yapmayacaksin. Yapiyorsan da buraya konu acarak desifre etmeyeceksin. Fikir istiyorsan yorumlara da tahammul edeceksin..
Ya yok artık. Şu yorumlarınızı okumadan önce gayet sakindim. Şu yaptığınız yorumla da siz seviyenizi belli ettiniz bişey demiyorumCocuk mesaj atmayinca stresini bizde atiyor
Ergen değilim. Yazdığım iki metinle de bunu cikramazsiniz. Bildiğiniz ergenlerden de çok farklıyim emin olun. Sadece aşk konusunda beceriksizim ve soruyorum o yüzden tecrubelerim olmasına rağmen.Çoğu da erkek kardeşim gb havalara girdiğini belli etmiyor. Günümüz ergenleri.
O bahsettiğiniz artist benim kardeşimin çizgisinden çok aşağıda bu arada.
Okuduğumu anlıyorum, her adımı atıp hala beklemek istemenizi falan anlamıyorum. Yaş farkı sanırım, günümüz ergenleri farklı yaşıyorlar anlamak güç.
Ortada bekleyecek ya da vazgeçecek bir şey yaşamamışsınız. Tek somut örnek bakması, çocuk şaşı değilse ya da sipariş var mı diye etrafı gözlemiyorsa tabi. Onun dışında somut bir örnek, bir yaşanmışlık yok. Boş bir konu etrafında aynı şeyleri konuşuyoruz. Bu yeterlidir. Eleştiriye gelemiyorsanız konu açmayın. Kimse sizi pohpohlamak zorunda değil. Yorumlara azarlayarak cevap veremezsiniz.
İyi günler.
Birazcık daha bekleyeyim sonra belki atarım. :)Amaan ne kırılıcak gitmezsin bi süre. Ölüyorum, aşığım demiyorsun ki. Gayet kendinden emin, özgüvenli bir şekilde mesaj atıp muhabbet edeceksin. Egoist ve ukalaysa zaten sen kendin kesmek istersin konuşmayı.
Ben eleştiriye açık biriyim. Ama eleştirmek var eleştirmek var.Art niyet yoktu şakayla karışık cevapladım ama bildirdim zaten. Kendi yaptıklarını söylüyor, biz de söyleyince anlamamıza laf ediyor. Eleştiriye gelemeyen insanlar konu açmasınlar. Neden sadece papağan gb pohpohlamamızı bekliyorlar, anlamıyorum.
Yeni jenerasyon tabi kendilerine göre çok öz güvenli öyle tabir ediyorlar ya. Kız adım atsa ne olur şöyle yapsam ne olur. Yapın yapın kızlar aferin ama erkekler sizin gibi bir değişim geçirmedi Hale’n fethedilen değil fetheden olmak istiyorlar. İstisnalar genel durumu bozmaz ama arkadaşın dediğine katılıyorum. İlk adımı atan kızlar zayıf ve kolay olarak görülüyor. Ayrıca evet zaten bir amacı fikri olsa ekler eklemez yazardı. Bence de pek etkili olmuyor...Hakarete girmeyelim, seviyenizi hemen belli etmeyin.
siz sormuşken bunu düşünmem ay ne kadar abesEklemenize laf etmedim, ekleyebilirsiniz ha ben uzaktan görüp, bakışmalarla olan bir durumu o kadar önemseyip eklemezdim. İsteyen ekler, iletişime girer. Siz eklemişsiniz, ne var bunda. Cafeye gitmek deği, bakıştığını düşündüğünün insanın cafesine sürekli gidip, eklemek farklı
Neyse sizinle anlayış seviyemiz baya farklı, anlatamayacağım kendimiyorumumda art niyet yoktu düşünmeseniz sormazsınız. Sonra da düşündüğümü nerden çıkardınız anlamanıza bakın diyorsunuz şaka gibi.
Bu arada benim erkek kardeşim çok dalga geçer, bu ekleyip, takip edenlerden sonra da yazanlardan. Aşırı cazibelidir. Kızlar da hemen ekleyip, yazıp adım atıyorlar. Pek etkili olmuyor maalesef.
Hayır. Vazgeç deseniz zaten anlarım ben orda değilim ki neden olumlu yorum istediğim anlamını cikariyosunuz? Ben sadece düzgünce eleştirin ya da Yorumunuzu kibarca yazın. Bunu istiyorumAynen aradaki şanslı kişi benim. Piyango bana vurdu.
Yalnız bakma dışında sonut bir şey yok. Ben bu bakma mevzularına inanmıyorum her bakmaya anlam yükleseydik. Eklediğinde çocuk meraklı olsa yazardı. Yazmıyorsa ilgisi yok, farklı seçenekleri değerlendiriyordur. Zorlamanın anlamı yok. Ortada hiçbir şey yok elle tutulur. Ne yapayım yalan mı söyleyim bekle diye? :-(
Öyle tatlım emin ol.Ergen değilim. Yazdığım iki metinle de bunu cikramazsiniz. Bildiğiniz ergenlerden de çok farklıyim emin olun. Sadece aşk konusunda beceriksizim ve soruyorum o yüzden tecrubelerim olmasına rağmen.
Benim için vaz geçecek ya da bekleyecek bir durum var çünkü hoslandim. Bu çocugu tanımak istiyorum. O yüzden diyorum vaz mı geçeyim yoksa bekleyeyim mi? Yaptığım yanlış varsa söyleyin . Ya da deseniz ki "sen belli etmişsin zaten eklemişsin de bence boşver istese yazardi" bunu anlarım. Ama sizin eleştirme şekliniz böyle değil ve kırıcı
Kardesiniz konusunda da eminim öyledir :)
Zaten ortada olan başka bi şey yok ki bi tek ins ekleme onu da siz yapmışsınız zaten.Sadece ekledim yalnız, tek yaptığım bu yoruma bak .
Şaka diyorsaniz öyledir. Sonuçta mimiklerinizi goremedigim için yanlış anlamam normal. Kusura bakmayın o zaman Özür dilerim ve teşekkür ederim, bakmam bidaha gittiğimde :)Öyle tatlım emin ol.
Kırıcı değil şakaydı amacım.
O zaman bekle ve kesinlikle yazma. Kendini ağırdan al ve bakma.
Önemli değil sen de kusura bakma kırıldıysan senin için diyoruz biz. Ağır ol kaçan kovalanır. Sonra her şeyi yaptım, fedakarım ama böyle kırıldım, şunu yaptı buny yaptı. Her zaman böyle tatlı, hoş olmuyor ilişkiler ilerledikçe yüzler değişiyor.Şaka diyorsaniz öyledir. Sonuçta mimiklerinizi goremedigim için yanlış anlamam normal. Kusura bakmayın o zaman Özür dilerim ve teşekkür ederim
Ben söyle dusunuyorum: ben ilk adım attım diye beni basit görecek bir erkekse zaten hayatımda olmasın. Görmüş olurum öyle biri oldugunuYeni jenerasyon tabi kendilerine göre çok öz güvenli öyle tabir ediyorlar ya. Kız adım atsa ne olur şöyle yapsam ne olur. Yapın yapın kızlar aferin ama erkekler sizin gibi bir değişim geçirmedi Hale’n fethedilen değil fetheden olmak istiyorlar. İstisnalar genel durumu bozmaz ama arkadaşın dediğine katılıyorum. İlk adımı atan kızlar zayıf ve kolay olarak görülüyor. Ayrıca evet zaten bir amacı fikri olsa ekler eklemez yazardı. Bence de pek etkili olmuyor...
Yazmayı düşünmüyorum bu yüzden. Ekleyerek niyetimi.belli ettim zaten.ben sana bir örnek vereyimmi instagramda gordum adam yakisikli kizlar yaziyor pohpohluyor ...biri cikiyor elestiriyor o da diyor ki tanimadigin birine niye yorum yaziyorsun deyip onu yeriyor pohpohlasaydin sessini cikarmazdi...simdi sen yazacksin ama ters gelen bir cevap verdiginde senin ekledigini yuzune vuracak belkide daha agir kufur edecek ...bunlari goze al
Daha fazla birsey yapmam:)Önemli değil sen de kusura bakma kırıldıysan senin için diyoruz biz. Ağır ol kaçan kovalanır. Sonra her şeyi yaptım, fedakarım ama böyle kırıldım, şunu yaptı buny yaptı. Her zaman böyle tatlı, hoş olmuyor ilişkiler ilerledikçe yüzler değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?