Vaz mı geçeyim, bekleyeyim mi?

Ya ben erkeklerden bekleyen biri değilim ilk adımı. Ama olumsuz yanıt alırsam gururum kırılır ve bunu istemiyorum .
Amaan ne kırılıcak gitmezsin bi süre. Ölüyorum, aşığım demiyorsun ki. Gayet kendinden emin, özgüvenli bir şekilde mesaj atıp muhabbet edeceksin. Egoist ve ukalaysa zaten sen kendin kesmek istersin konuşmayı.

Art niyet yoktu şakayla karışık cevapladım ama bildirdim zaten. Kendi yaptıklarını söylüyor, biz de söyleyince anlamamıza laf ediyor. Eleştiriye gelemeyen insanlar konu açmasınlar. Neden sadece papağan gb pohpohlamamızı bekliyorlar, anlamıyorum.

Cocuk mesaj atmayinca stresini bizde atiyor

Çoğu da erkek kardeşim gb havalara girdiğini belli etmiyor. Günümüz ergenleri.
O bahsettiğiniz artist benim kardeşimin çizgisinden çok aşağıda bu arada.
Okuduğumu anlıyorum, her adımı atıp hala beklemek istemenizi falan anlamıyorum. Yaş farkı sanırım, günümüz ergenleri farklı yaşıyorlar anlamak güç.

Ortada bekleyecek ya da vazgeçecek bir şey yaşamamışsınız. Tek somut örnek bakması, çocuk şaşı değilse ya da sipariş var mı diye etrafı gözlemiyorsa tabi. Onun dışında somut bir örnek, bir yaşanmışlık yok. Boş bir konu etrafında aynı şeyleri konuşuyoruz. Bu yeterlidir. Eleştiriye gelemiyorsanız konu açmayın. Kimse sizi pohpohlamak zorunda değil. Yorumlara azarlayarak cevap veremezsiniz.

İyi günler.

Cocuk mesaj atmayinca stresini bizde atiyor
Aynen aradaki şanslı kişi benim. Piyango bana vurdu.

Yalnız bakma dışında sonut bir şey yok. Ben bu bakma mevzularına inanmıyorum her bakmaya anlam yükleseydik. Eklediğinde çocuk meraklı olsa yazardı. Yazmıyorsa ilgisi yok, farklı seçenekleri değerlendiriyordur. Zorlamanın anlamı yok. Ortada hiçbir şey yok elle tutulur. Ne yapayım yalan mı söyleyim bekle diye? :-(

5 Ya ınanamiyorum. Ben kesinlikle utanmiyorum. Eleştiriye de açığım. Ama eleştirmek var, eleştirmek var. Ben düzgünce fikrini söyleyenlere düzgünce cevap veriyorum zaten

Ergen değilim. Yazdığım iki metinle de bunu cikramazsiniz. Bildiğiniz ergenlerden de çok farklıyim emin olun. Sadece aşk konusunda beceriksizim ve soruyorum o yüzden tecrubelerim olmasına rağmen.
Benim için vaz geçecek ya da bekleyecek bir durum var çünkü hoslandim. Bu çocugu tanımak istiyorum. O yüzden diyorum vaz mı geçeyim yoksa bekleyeyim mi? Yaptığım yanlış varsa söyleyin . Ya da deseniz ki "sen belli etmişsin zaten eklemişsin de bence boşver istese yazardi" bunu anlarım. Ama sizin eleştirme şekliniz böyle değil ve kırıcı
Kardesiniz konusunda da eminim öyledir :)

Ben eleştiriye açık biriyim. Ama eleştirmek var eleştirmek var.

Yeni jenerasyon tabi kendilerine göre çok öz güvenli öyle tabir ediyorlar ya. Kız adım atsa ne olur şöyle yapsam ne olur. Yapın yapın kızlar aferin ama erkekler sizin gibi bir değişim geçirmedi Hale’n fethedilen değil fetheden olmak istiyorlar. İstisnalar genel durumu bozmaz ama arkadaşın dediğine katılıyorum. İlk adımı atan kızlar zayıf ve kolay olarak görülüyor. Ayrıca evet zaten bir amacı fikri olsa ekler eklemez yazardı. Bence de pek etkili olmuyor...

Hayır. Vazgeç deseniz zaten anlarım ben orda değilim ki neden olumlu yorum istediğim anlamını cikariyosunuz? Ben sadece düzgünce eleştirin ya da Yorumunuzu kibarca yazın. Bunu istiyorum

Öyle tatlım emin ol.
Kırıcı değil şakaydı amacım.
O zaman bekle ve kesinlikle yazma. Kendini ağırdan al ve bakma.

ben sana bir örnek vereyimmi instagramda gordum adam yakisikli kizlar yaziyor pohpohluyor ...biri cikiyor elestiriyor o da diyor ki tanimadigin birine niye yorum yaziyorsun deyip onu yeriyor pohpohlasaydin sessini cikarmazdi...simdi sen yazacksin ama ters gelen bir cevap verdiginde senin ekledigini yuzune vuracak belkide daha agir kufur edecek ...bunlari goze al

Öyle tatlım emin ol.
Kırıcı değil şakaydı amacım.
O zaman bekle ve kesinlikle yazma. Kendini ağırdan al ve bakma.
Şaka diyorsaniz öyledir. Sonuçta mimiklerinizi goremedigim için yanlış anlamam normal. Kusura bakmayın o zaman Özür dilerim ve teşekkür ederim, bakmam bidaha gittiğimde :)

Şaka diyorsaniz öyledir. Sonuçta mimiklerinizi goremedigim için yanlış anlamam normal. Kusura bakmayın o zaman Özür dilerim ve teşekkür ederim
Önemli değil sen de kusura bakma kırıldıysan senin için diyoruz biz. Ağır ol kaçan kovalanır. Sonra her şeyi yaptım, fedakarım ama böyle kırıldım, şunu yaptı buny yaptı. Her zaman böyle tatlı, hoş olmuyor ilişkiler ilerledikçe yüzler değişiyor.

Ben söyle dusunuyorum: ben ilk adım attım diye beni basit görecek bir erkekse zaten hayatımda olmasın. Görmüş olurum öyle biri oldugunu

Yazmayı düşünmüyorum bu yüzden. Ekleyerek niyetimi.belli ettim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…